Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. április 6., péntek

12.429 - Scmitt-tel kezdődött, és folytatódnia kell!

Scmitt-tel kezdődött, és folytatódnia kell!

nagylaszloattila, 2012, április 4 - 10:16

Scmitt-tel kezdődött, és folytatódnia kell!

2012 március 29-én az Semmelweis Orvostudományi Egyetem doktori tanácsa megfosztotta Schmitt Pál köztársasági elnököt a doktori címétől, majd az elnök április 2-án lemondott hivataláról. Ebben a helyzetben a Magyarok Szövetsége egy nagyon fontos felvetéssel fordul a hazai nyilvánosság felé és kéri mindenki támogatását.

A lemondás a magyar történelemben olyan rendkívüli eset, melyet nem lehet önmagában lezárni. A történtek miatt olyan mélyre süllyedt a magyar közvéleményben a politikai szféra iránt amúgy is alacsony bizalom, mely nem engedi a további tétlenséget és a köztársasági elnök doktori címének elvételével nem lehet megállni!
A politikai szférában mihamarabb el kell indítani egy átfogó, több – legalább három - részből álló radikális tisztítási folyamatot.
- Elsőként minden fontos, közéleti személyiség szakmai címét, annak elnyerési hátterét és hozzá készített szakanyagot felül kell vizsgálni! (pl. a Lenin „egyetemi” címektől a szakvizsga nélküli kinevezésekig)
- Második lépésben felül kell vizsgálni, hogy a politikai szférában részt vevők nem éltek-e vissza kapcsolatrendszerükkel, nem részesek-e érdemtelen anyagi előnyök biztosításában (pl. pályázati csalásokban, el nem végzett munkákra közpénzek juttatásában).
- Harmadik lépésben – miután Az ÁSZ 2005-ös jelentése is beismerte, hogy a nemzeti vagyon 30%-a „eltűnt”- felül kell vizsgálni a politikai szereplőinek vagyoni és gazdasági hátterét. Ezért mielőbb el kezdeni a politikai szférában 1990 után bekövetkező „furcsa” vagyonnövekedést. Továbbá vizsgálni kell, hogy a politikai szereplők gazdasági vezetőként nem követtek el az állammal, vagy magánszemélyeknek szemben visszaélést, nem okoztak számukra károkat. (pl. „spontán” privatizáció, gyárak fillérekkel történő felvásárlása, vagy beszállítók, üzleti partnerek jelentős megkárosítása)

Ki kell végre szabadulni a magyar nemzetnek a sikkasztások és a stiklik világából, meg kell teremteni a tiszta közéletet, a hiteles tulajdonosi alapokat, s el kell jönnie egy erkölcsös, tiszta korszaknak Magyarországon! Ezzel valósul meg valóságos rendszerváltás, és országunk kilép a balkáni sötétség világból.

A fentiekben a kérjük a támogatók jelentkezését az alábbi e-mail címen:
kiemelterdek@gmail.com