Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. április 11., szerda

14.490 - Német lap: Orbán teszi a legtöbbet a cigányokért, a "jobboldali szélsőségesek" ellen is fellépett

** www.nemzetihirhalo.hu *************

Német lap: Orbán teszi a legtöbbet a cigányokért, a "jobboldali szélsőségesek" ellen is fellépett 
2012-04-10. 14:07 Kuruc.info 

A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) A világ sok országa között címmel közölt összeállítást az európai cigányok helyzetéről keddi számában a "roma kultúra" világnapja, április 8. alkalmából. 

A szerző, Reinhard Olt bécsi keltezésű írásának alcímében kiemelte: "Magyarország élen jár a cigányok sanyarú helyzetének javításában." A cikkben egyebek mellett svájci, franciaországi és olaszországi folyamatokat mutatott be, Magyarországgal kapcsolatban pedig kifejtette, "a sokat szidalmazott" ország a "romákat" sújtó hátrányok megszüntetésében "elvállalta az éllovas szerepét Európában". 

Olt felidézte, hogy a magyar uniós elnökség ideje alatt fogadták el az uniós "romastratégiát", és ismertette a hazai cigánystratégia főbb pontjait is. 

Megjegyezte, "az is az Orbán-kormány volt", amely a gyülekezési szabadságra vonatkozó, "más EU-tagországok szabályozásához képest jóval nagyvonalúbb" törvény módosításával "gondoskodott arról", hogy a "múlt részévé váljanak a jobboldali szélsőségesek fenyegető egyenruhás felvonulásai". (MTI nyomán) 

Forgó Irén: A német FAZ szerint Orbán Viktor sokat tesz a cigányokért 

Valóban sokat tesz értük, most már igazán sorra kerülhetnének nála a magyarok is, elvégre ők tartják el a hatalmat, a kisebbséget, a betelepülő idegenek is! Orbán Viktor miniszterelnök Farkas Flórián köztársasági elnöki kegyelemben részesített roma vezetővel megállapodást kötött, a magyar társadalommal még nem! 
Hat cigányt valakik megöltek..., a gyilkosságok évek óta bírósági szakaszban vannak... Erről cikkezik minden külföldi újság, a magyar kormán képviseltette magát a temetéseken, de a magyarok sérelmére romák által elkövetett gyilkosságokról nem esik szó. Nagyon sok magyar honfitársunkat kifosztják, amennyiben védekezik, tettéért sokszor az életével fizet... 
A roma felzárkóztatásra biztosított 120 milliárd forintból 110 milliárd forintot elloptak. Ez azonban nem gátolja meg a kormányt abban, hogy további milliárdokat adjon nekik, a 110 milliárdot nem kérik számon. Legutóbb arról szóltak a hírek, hogy ezúttal 200 milliárdot kapnak - valószínűleg hitelből, hiszen mivel alig van az országban termelés, erre más fedezet nem lesz. A szocpol-támogatásokra fordított milliárdok szintén eltűntek. 
Ebben a következmények nélküli országban megéri nagy tételben LOPNI! 
A megszorítások végre elérhetnék a kedves hatalmat is! Ehelyett bevezették a saját magukra nagyon kedvező egykulcsos adót, és a kieső adóbevételt is ráterhelték a magyar társadalomra!