Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. április 15., vasárnap

14.535 - Félmillió magyar lakás áll üresen!

Feladó: RP Hírek
Dátum: 2012. április 14. 11:42
Tárgy: Repülő szélerőmű és ingyen elem,Félmillió magyar lakás üres,Pénzcsinálás,
Címzett: Kutasijozsef1956 <kutasijozsef1956@gmail.com>



Félmillió magyar lakás áll üresen

A népszámlálás elõzetes adatai alapján Magyarországon az elmúlt 10 évben közel 8 százalékkal, vagyis több mint 300 ezer darabbal nõtt a lakások száma. Eközben megállapítható, hogy a jelenlegi 4,39 millió magyarországi lakásból mindössze 3,88 millió számít lakottnak, vagyis 500 ezernél is több a hivatalosan "nem lakott" lakások száma.
bõvebben>>>

Elképesztõ megoldások: repülõ szélerõmû, "ingyenelem"

Az elmúlt hetekben két nagyon érdekes innováció járta be a világot: egy amerikai társaság repülõ szélerõmû fejlesztésével hajtott végre eredményes kísérletet, míg egy walesi cég a beltéri fény energetikai hasznosításában ért el sikert, igen kényelmetlen helyzetbe hozva ezzel az eldobható elemek gyártóit. 
bõvebben>>>

Pénzkeresés kontra pénzcsinálás

Sokan mondják, hogy aki dolgozik, az nem ér rá pénzt keresni. Ebben talán lehet egy kis igazság, de ki mondta, hogy a pénzt keresni kell? A pénzt NEM KERESNI, hanem CSINÁLNI KELL!
bõvebben>>>

10 jótanács az élvezetesebb kerékpározásért avagy hogyan legyen a bringázás annyira más?

A biciklizés manapság egyre népszerûbb minden korosztályban. De vajon tudjuk-e, hogy mennyi mindennel tehetjük még kellemesebbé? Cikkünk ebben próbál segítséget nyújtani 10 hasznos tanáccsal.
bõvebben>>>

Lélegezz kevesebbet! - Egyszerû és hatékony módszer

Lélegzünk, tehát élünk. Hiszen a légzés egyszerû oxigéncsere, az élet feltétele. De vajon jól lélegzünk-e? Miért, lehet rosszul is? - adódik a kérdés. És a felelet rá: igen. Olyannyira lehet, hogy az emberek többsége rosszul lélegzik. Vagyis "túllélegzik." "Lélegezz kevesebbet!".
bõvebben>>>

Fejlesztésekkel javult észak-keleti régió egészségügyi ellátása

Magyarország egyetlen népegészségügyi kara - stílszerûen szólva - közvetlen régiója és az ország pulzusán tartja az ujját. A Debreceni Egyetemen mûködõ fakultás nemrég arról számolt be, hogy az elmúlt években lényegesen javultak az észak-alföldi és észak-magyarországi régió halálozási - más nézõpontból: életben maradási - mutatói.
bõvebben>>>

A növényi olajok szerepe a táplálkozásban

Fejenként körülbelül 100 gramm zsírt fogyasztunk naponta, ami 10 százalékkal több az ajánlottnál. A szakember szerint egészségügyi szempontból az állati zsiradéknál kedvezõbbek a növényi eredetû zsírok.
bõvebben>>>

Csökken a nyugdíjasok utazási kedvezménye májustól

Bõ két hét múlva megváltoznak a nyugdíjasok utazási kedvezményei: a tavaly kiállított utazási utalványok már csak április végéig használhatók kedvezményes utazáshoz. A csökkenés ellenére megmarad a 65 év felettiek, a hat éven aluliak, a nagycsaládosok és a fogyatékkal élõk utazási kedvezménye. Íme a részletek.
bõvebben>>>

110 éves a halasi csipke + képek

Királynõk, uralkodófeleségek és más fontos emberek részesültek abban a megtiszteltetésben az elmúlt 110 évben, hogy Magyarországra látogatva egy-egy halasi csipke mûremekkel gazdagodhattak. A magyar különlegesség 2004-ben, ötödik tagként bekerült a Hungaricum Klubba. Idén fesztivállal ünneplik a 110 éves halasi csipkét.
bõvebben>>>

Emlékérem és alkalmi bélyeg a Masat-1-rõl + képek

Az elsõ magyar mûhold, a Masat-1 tiszteletére a Magyar Nemzeti Bank (MNB) tízezer példányban emlékérmét, a Magyar Posta kétszázötvenezer példányban alkalmi bélyeget, borítékot és bélyegzõt bocsájtott ki csütörtökön, az ûrhajózás világnapján.
bõvebben>>>

Budapesten járt a híres magyar származású NFL-játékos

Szívesen játszana egész pályafutása alatt mostani csapatában Meskó Zoltán, a tengerentúli amerikaifutball-ligában (NFL) szereplõ New England Patriots magyar származású játékosa, aki csütörtökön Budapesten találkozott magyarországi rajongóival.
bõvebben>>>

Olimpiai "legek" és rekordok

A sportban az olimpiai arany mindent felülüt, az a legértékesebb elismerése a szuperversenyzõk között is a legjobbak teljesítményének mióta világ a világ, de legalább is attól fogva feltétlenül, hogy a gyõzteseket aranymedállal jutalmazzák az ötkarikás játékokon.
bõvebben>>>
RichPOI.com - a teljesen független, bulvártól mentes, hír és vásárlói portál
Igyekszünk elkerülni a reggeli borzongással történõ napindítást, ezért a pozitív és optimista szellemiséget az egész portálra kiterjesztjük. Ezáltal más cikkeink sem a bajt, a válságot, bûnt, a pesszimizmust kívánják erõsíteni szenzációhajhász módon, hanem inkább a megoldást, a kiutat, az optimista hozzáállást támogatjuk.