Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. április 15., vasárnap

14.543 - A kétharmados parlamenti többséggel rendelkező Fidesz várhatóan hétfőn, 2012. április 16-án jelenti be a maga köztársasági elnökjelöltjét

From: MVSZ Sajtószolgálat
Date: 2012. április 13. 
Subject: Élőben a világhálón - Szombaton fórum az államfői tisztségre ajánlottaknak
To: Kutasi József Antal

A világhálón Ön is élőben követheti szombaton, április 14-én budapesti idő szerint 16.30 órakor a lehetséges államfőjelöltek fórumát, ha ide kattint. Belépési kód: mvsz

Szavazni pedig, ide kattintva tud.

 

 

Ők, Papp Lajos, Rácz Sándor, Morvai Krisztina, Vona Gábor, Patrubány Miklós és Orbán Viktor azok a közszereplők, akik a Nemzeti Hírháló által indított internetes szavazás első huszonnégy órája után sorrendben a legtöbb szavazatot kapták, mint a köztársasági elnök tisztségének lehetséges várományosai.

Tekintettel arra, hogy a kétharmados parlamenti többséggel rendelkező Fidesz várhatóan hétfőn, 2012. április 16-án jelenti be a maga köztársasági elnökjelöltjét, a Magyarok Világszövetsége meghívja a világhálós szavazás fent látható első hat helyezettjét egy előzetes program-ismertető, nézet-ütköztető fórumra.

Az államfői tisztségre ajánlottak fórumára 2012. április 14-én, szombaton, 16.30 órakor kerül sor

a Magyarok Világszövetsége Semmelweis utcai székházának Széchenyi termében. 

A fórum moderátora Gyetvay György Gergely, az MVSZ Fővárosi Szervezetének elnöke.

A rendezvényre minden érdeklődőt várnak. A jelölteket kérdezni lehet majd.

A Nemzeti Hírháló által szervezett világhálós szavazáson e közlemény kiadásának időpontjában összesen tizenhét jelöltre lehet szavazni, a fentieken kívül sorrendben még a következőkre: Borbély József, Wittner Mária, Tőkés László, Kövér László, Vizi E. Szilveszter, Áder János, Varga Tibor, Schmitt Pál, Thürmer Gyula, Cser Ágnes és Balog Barna. Bárki állíthat új jelöltet. 

Szavazzon Ön is!

MVSZ Sajtószolgálat

7492/120413