Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. április 16., hétfő

14.564 - Forgó Irén: Mi lesz veled Magyarország?

Figyelmeztetés! 
Július 1-jétől az eddigieknél is keményebb idők jönnek! 

Az autósokat sújtja az üzemanyag árában fellelhető hatalmas adótartam, amelynek csökkentését mindaddig követelte a Fidesz, amíg ellenzékben volt. Nem sokkal a hatalomra kerülése után erről már annyira megfeledkezett, hogy a gázolaj árára egyszeri 17 forint/literes adót vetett ki a mezőgazdaság nagyobb "támogatása" érdekében.... Július 1-jétől kemény büntetési tételek fognak jönni, amire már most jó lesz felkészülni! Mindenért büntetni fognak!!
A munkavállalókra lesújt 2012. július 1-jével a munkáltatóbarát Munkatörvénykönyv. Ezt követően az a munkáltató, amelyik nem akarja kifizetni az egykulcsos adó következtében kieső 10-15 ezer forintos bérkiesést a dolgozójának, egyszerűen kirúgja őt. Arról nem beszélnek, hogy az esetleges bérkiegészítés csak 2012. évre vonatkozik, a további évekre már NEM! Az egykulcsos adóval jól járók továbbra is jól járnak! Ez a szégyenteljes intézkedés nemzetinek mondott kormány alatt kerül bevezetésre. Nagyon sokan dolgoznak a lassan hidegvízre sem elég minimálbéren, és további hátrányba fognak kerülni!! 
Hogy hány fajta adót vetett már ki a magyar társadalomra két év óta Fidesz-kormány, azt már nincs ember, aki számon tudná tartani! A megszorítások a kiötlőkre még mindig nem vonatkoznak, ami már el kellene, hogy érje az állandó sarcnak kitett magyar választópolgárok ingerküszöbét! 
Mi lesz veled Magyarország? 
Forgó Irén