Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. április 16., hétfő

14.571 - Sápi Jenő Komló, Tel:+36-30-9277696. > Eladó családi ház (kisebb ház csere érdekel)csendes helyen, erdővel körbeövezve.

From: Jeno Sapi
Date: 2012. április 16. 
Subject: Komló
To: Kutasi József Antal <jozsef@kutasi.eu>

Tisztelt Kutasi József Úr!!

A telefonos beszélgetésünk után ,átküldeném a szóban forgó ingatlanra vonatkozó hirdetési oldalakat ,képeket,és remélhetőleg a sok ismerősök között talán lesz szerencsém az ingatlanra vevőt találni..

Most itt megosztom én is azokat a képeket ,amit a házamról készültek ,amit a banki kölcsönöm  miatt a fizetési nehézségeket okozza..Ezt a kölcsönt kéne visszafizetnem ,hogy a bank ne vegye el a családtól .

Én 4 éve házasodtam újra ,mind a ketten 50 év feletti korban vagyunk ,és öregségünkre szerettük volna ,egy  szép rendezett környezetben éljük le a hátralévő éveinket..De attól tartok ,hogy ez már csak álom marad,mert a bank elviszi a házunkat a fejünk felől..Persze ha sikerülne eladni ,minden megoldódna..

Kedves Józsi bátyám ,előre is nagyon köszönöm a segítséget,és őszinte szível mondhatom,ha valamilyen csoda folytán sikeres lesz a vétel nem leszek adósa,még nem tudom hogyan de mindenképp hálával tartozom addig is ..                                                         

Tisztelettel Sápi Jenő Komló, Tel:+36-30-9277696.

http://aprod.hu/hirdetesek/user/7xp/        <-------Ha ezt bemásolod a Google keresőbe akkor ott megjelenik a ingatlan hirdetői oldal ahol a házat árulóm ,hogy a bankot kifizessem ,de sajnos vevő nincs...

Eladó családi ház (kisebb ház csere érdekel)csendes helyen, erdővel körbeövezve.
Komló Meghirdette Sápi Jenő 2012. Április 11., 02:00

Alapterület (m²):160 m2
Ingatlan típusa:Családi Ház
Szobák száma (12 m² felett):4
Félszobák száma (6-12 m² között):2
Telekterület (m²):1760
Szintek száma:2 szintes
Állapot:Újszerű, kitűnő
Pince:Nincs
Tetőtér:Van
Ár:23 500 000 Ft - irányár

Baranya megyében a Mecsek észak -nyugati részénél, Komlón Mecsekjánosiban csendes helyen,erdővel körbevett,Pécstől 18 km-re panorámás teljesen felújított kétgenerációs 160m2 családi ház eladó..A település vonzáskörében sok termálfürdő található,Sikonda,Magyarhertelend,Harkány,Siklós,Zalakaros..A kétszintes ház 3.szintje 50%ba kész.Az alsó szinten található,előszoba ,fürdőszoba 24m2 sarokkáddal,toalett,bidé,két mosdó,és beépített szekrények, (140X140 pezsgőfürdős),nagy nappali,amerikai konyha ,emeleti folyosó,alatta külön toalett..A felső szinten egy fürdőszoba tusoló kabinnal, toalettel,egy mosdóval..Két nagy szoba található 25-25 m2 és egy fél szoba és egy hállószobából áll,és itt lehet kimenni a teraszra (kazánház lapos teteje).Innen lehet majd megközelíteni a harmadik szintet (így külön bejáratú)..Napkollektoros ami a meleg víz előállítását segíti elő (500,-liter)..A gáz a telkem belül van,ipari árammal(3x60amper) ,saját kút,.Az előkertben sziklakert tóval(80%)kész..Itt a előkertben Patak csordogál szinte egész évben ,ez táplálja a kutat és a tavat. Automata kapuval, kovácsoltvas kerítéssel, térkő burkolattal, 430m2-es udvar.. Kertben a kert hosszában fólia sátor horganyzott csőből van, minek a területe 300m2, maga a telek területe 1670m2 ..A terület állat tartásra alkalmas.. Kelet nyugat tájolású masszív családi ház kő építmény..A telken található a régi ház is ami jelenleg műhelynek ,és további helységek találhatók pl: fa tároló,füstölő,és a ház szomszédságában van a kb:85-90 m2 gazdasági épület ,mely szintén kőből és téglából épült.. A ház központi fűtéses ,villany és vegyes tüzelésű kazán biztosítja,a háztól külön található a kazánház.A ház riasztóval van felszerelve(vezeték nélküli,mozgásérzékelős,6 telefonszámot lehet betáplálni).
A feljegyzések Mecsekjánosi nevét 1332-ben említették először. A török időkben pusztává vált, majd németek és magyarok telepedtek le a településen. A térség idegenforgalmi vonzerejét a gyönyörű természeti környezet, a gazdag kulturális programok és a sajátos mikroklímájú völgyben található Sikonda-fürdő jelenti, ahol a strandolás és szanatóriumi ellátás mellett lovaglási, sportolási lehetőségek várják az idelátogatókat. Mecsekjánosi jelenleg nem önálló település, hanem Komló egyik városrésze ÉNY-i irányban. Ez egy igen kényelmes állapot, hiszen kihasználható és élvezhető a város adta összkomfort a nyugalmas, falusias környezetben. Hívjon megegyezünk, és nézzük meg együtt az ingatlant!(Csere is érdekel,főleg az ország nyugati része jöhet számításba!!)