Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. április 16., hétfő

14.574 - Rendezvényünk fővédnöke: Schmittné Makray Katalin > Szeretettel meghívjuk Önt 2012. április 21-én - szombaton - 18 órai kezdettel tartandó rendezvényünkre!

From: Hegyvidéki Trianon Társaság
Date: 2012. április 16.
Subject: Meghívó jótékonysági estre
To: Kutasi József Antal


A Szép Nap Egyesület jóvoltából, közös szervezésben jótékonysági estet tartunk a Találkozások Háza megvalósulásáért és a bódvaszilasi régi parasztház megmentéséért.

Szeretettel meghívjuk Önt 2012. április 21-én - szombaton - 18 órai kezdettel tartandó rendezvényünkre!
Helyszín: budai ciszterci Szent Imre Gimnázium díszterme, Budapest XI. kerület, Villányi út 27. (A Szent Imre-templom mellett, a Feneketlen-tó közelében.)

Rendezvényünk fővédnöke: Schmittné Makray Katalin
Az est házigazdája: Csűrös Csilla
Fellépnek: Császár Angela, Petrás Mária, Török Tilla, Tolcsvay Trio (Tolcsvay Béla, Czipó Tibor, Egry László), Sinkovits-Vitay András

A belépés díja 1.000 Ft.

A rendezvény során lehetőség nyílik téglajegyek vásárlására! (Akik korábban adakoztak, azoknak a nyomtatott téglajegyeket a helyszínen már át tudjuk adni.)

Megközelítés:
A Szent Imre Gimnázium előtt megáll a 61-es villamos, de az impozáns barokk épület a Móricz Zsigmond körtértől is csak néhány perc sétára található. A Móricz Zsigmond körtéren a 7-es buszcsaládon kívül többek között a 240-es busz, a 6-os, 18-as, 49-es, 19-es és 47-es villamos áll meg.

Mindenkit nagy szeretettel várunk, megjelenésükre feltétlenül számítunk!
Legyünk ott mindnyájan!

Tisztelettel:
Váralja Szövetség