Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. július 1., vasárnap

15.134 - FIDESZ > : fidesz.hu hirlevel, 2012. junius 30.

From: fidesz.hu [mailto:fidesz@fidesz.hu]
Sent: Sunday, July 01, 2012 2:09 AM
To: jozsef@kutasi.eu
Subject: fidesz.hu hirlevel, 2012. junius 30.

Hírek

Az uniónak az energiabiztonság érdekében szorosabb együttműködésre kell törekednie a Kaszpi-tenger térségével - mutatott rá Orbán Viktor, szombaton.

Azerbajdzsánban jelentős infrastruktúrafejlesztések zajlanak, amelyek komoly lehetőségeket jelenthetnek a magyar gazdaságnak - mondta Szijjártó Péter a kormányfő szavait tolmácsolva, szombaton Bakuban.

Önkormányzat

A városkép nem dekoráció, a belváros a közösségi lét egyik fontos központja - hangsúlyozta Halász János Baja megújult városközpontjának átadásán, pénteken.

Az új kollektív szerződés határozatlan időre szól, és biztosítja a BKV közszolgáltatási kötelességének teljesítését, a feszes gazdálkodási célkitűzéseknek megfelelően.

A kormányzat félmilliárd forintos pályázati forrást biztosít a következő időszakban az úgynevezett ÖNHIKI-támogatás keretében a hátrányos helyzetű Heves megyei településeknek.

Mondatok

Legolvasottabb cikkeink

A Fidesz előnye a legnagyobb ellenzéki párthoz képest továbbra is több mint másfélszeres mind a teljes népesség, mind a biztos pártválasztók körében a Századvég felmérése szerint.

Csökkennek a terheik a 25 év alatti, az 55 év feletti és a képzettséget nem igénylő, fizikai munkát végzőknek is, mégpedig úgy, hogy a legnagyobb kedvezményt az alacsony bérűek kapják majd - jelentette be Rogán Antal, csütörtökön.

Az uniónak az energiabiztonság érdekében szorosabb együttműködésre kell törekednie a Kaszpi-tenger térségével - mutatott rá Orbán Viktor, szombaton.

Szombattól újra várja a pihenni, fürdőzni vágyó vendégeit az esztergomi Aquasziget.