Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. október 2., kedd

15.689 - Kiss Sándor, a Jobbik országgyűlési képviselője > Ismét a beteg embereket sarcolja a Fidesz

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Ismét a beteg embereket sarcolja a Fidesz 

Az egészségügy többletforráshoz juttatása érdekében benyújtott törvényjavaslathoz a Jobbik módosító javaslatot nyújtott be, melynek célja, hogy a vérelemzéshez szükséges termékek áfája a jelenlegi 27 százalék helyett az egészségügyi termékekre jellemző kedvezményes, 5 százalék legyen. Magyarán arra tettünk javaslatot, hogy az 5 százalékkal adózó vércukormérő tesztcsíkok mellett a vércukormérő készülékeket is ez a kedvezményes adómérték terhelje. Ez azoknak a cukorbetegeknek jelentene segítséget, akik még nem teljesen inzulinfüggők, akik megfelelő életmóddal, rendszeres monitorozással kordában tudják tartani vércukorszintjüket. 

Az egészségügyi bizottság zömmel orvosokból álló kormánypárti tagjai nem támogatták a betegek ily módon történő támogatását. Látható tehát, hogy a Fidesz a cukorbetegek sarcolásától sem riad vissza, képviselőit a betegek érdekei helyett a pártfegyelem vezérli. 

Kiss Sándor, a Jobbik országgyűlési képviselője 

 
Csak egy Illés nóta - Ne gondold!!


JMÖ "RENDKÍVÜLI HÍREK" 

A mai nap Orbán Viktor rendkívüli kormányülést hívott össze. Ennek okáról előzetesen nem árult el semmit, utólag pedig nyilvánvalóan hazudni fog. 
A JMÖ informátora szerint (aki jelenleg is a tárgyalás szem és fültanúja!) Orbán Viktor a nemzeti szervezetek egyesülésének bármi áron történő megakadályozásáról, valamint a várható kormányellenes, annak megdöntésére irányuló megmozdulások felszámolásáról tart eligazítást. 
Az Európa szerte zajló tüntetések szele elérte hazánkat! A mai nap Orbán Viktor, a külső hatalomnak engedelmeskedve, megkezdte a magyar nemzeti ellenállás felszámolását! 

A JMÖ vezérkara óvintézkedésre hívja fel valamennyi nemzeti szervezet vezetőségét! 
Minden igaz hitű Magyart arra kérünk, hogy ne áltassa magát tovább hiú reményekkel, hanem büszkeséggel és bátorsággal vegye ki részét a ránk váró küzdelemből! 

A forradalom már elkezdődött! 
(forrás: Facebook)