Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. március 7., csütörtök

16.585 - Újra kaszált az Orbán-közeli család > 2013. 03. 04. 10:12 propeller.hu

** www.nemzetihirhalo.hu *************

Újra kaszált az Orbán-közeli család 
2013. 03. 04. 10:12 propeller.hu 

Ismét egy, Flier János tágabb családjához tartozó személy nyert Felcsúton a Nemzeti Földalapkezelő 10 évre titkosított állami földbérlet-pályázatán - írja a Népszabadság. 


A lap már többször is beszámolt arról, hogy az Orbán Viktor miniszterelnök feleségével, Lévai Anikóval közös földet is birtokló Flier János nyerte a legtöbbet Felcsúton a húszéves bérletre használatba adott termőföldekből. Legutóbbi sikerével a család már 400 hektár felett gazdálkodhat. 

A tavaly augusztusban meghirdetett pályázatokról két hete született a döntés. Még nem hirdették ki a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet honlapján, hogy ki a győztes, azonban a veszteseket már értesítették. 

Kapcsolódó: 
   Szentcsalád 
   Imával kezdett Orbán 
   Aki pofázik, megdöglik? 


A tények makacs dolgok Orbán úr! 
Vona Gábort le lehet kapni a lábáról a parlamentben, de azt már nem lehet eltitkolni, hogy az uniós csatlakozás idején éltanulók voltunk, Magyarország Szlovéniával hol az első, hogy a második helyen állt a keleti blokk országai között. Most Szlovénia is zuhan, mi meg aztán már landoltunk is a gödör alján! Utánunk még két tagállam van a 27 közül, Románia és Bulgária. 
Magyarország vámbevételét is elviszi most már az unió, csupán 25 százalék fenntartási költséget hagy. Az uniós pénzeket igen, valóban oda tetszenek adni a német nagyvállalatoknak, akik cserébe minimálbérért (nettó 64 ezer forint!), vagy valamivel afölött alkalmaznak magyar munkavállalókat. Otthon átszámítva 900 ezer forint a dolgozók fizetése, ugyanazt a munkát elvégzi a magyar a tizedéért. 
Adókedvezmény és uniós pénzek, mind hozzájuk vándorol... 
Nemzetinek mondott kormány idején... (F.I.)