Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. május 17., péntek

16.960 - Biztosítja a kormány a nyári gyermekétkeztetést > Magyarország Kormányának Hírlevele

Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum: 2013. május 16. 19:58
Tárgy: Magyarország Kormányának Hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu



Magyarország Kormányának Hírlevele 2013-05-16
Biztosítja a kormány a nyári gyermekétkeztetést

A nyári gyermekétkeztetés az iskolai időszakon kívül biztosítja a gyermekek számára a napi egyszeri meleg étkezés lehetőségét. A Kormány segítséget nyújt az önkormányzatoknak – anyagi forrás biztosításával – a feladat ellátásához.

Völner Pál: egymilliárd euró 2014-től nemzetközi közlekedési kapcsolatokra (+ videó)

A nemzetközi közlekedési kapcsolatok kiépítésére szolgáló alapból 2014-től Magyarországnak mintegy egymilliárd euró áll rendelkezésére - mondta el Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár csütörtökön Tatán, a határ menti együttműködésről rendezett konferencián.

Elérhető az új földforgalmi törvény tervezete

Mától a Kormányportálon olvasható az új földtörvénynek a Vidékfejlesztési Minisztérium által javasolt, véglegesnek szánt szövege. Jövő héten a parlament mezőgazdasági bizottsága elé kerül, és így az Országgyűlés a tavaszi ülésszakon el is fogadhatja az új földtörvényt.

A nap képe

Ragaszkodni kell a tényekhez a zöldpárti Rui Tavares európai parlamenti képviselő által bemutatott jelentésben is, mert csak így lehet objektív állásfoglalást kialakítani – mondta Győri Enikő, a Külügyminisztérium EU-ügyekért felelős államtitkára a tárca által szervezett 2013. május 16-i sajtóbeszélgetésen, Budapesten. Fotó:Véssey Endre, Külügyminisztérium.