Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. szeptember 2., péntek

21.288 - Budaházyért!=Magyarországért! Az ÉRTÜNK ÉRTETEK Keresztény Szociális Párt csatlakozása


Feladó: MVSZ Sajtószolgálat
Dátum: 2016. szeptember 2. 17:02
Tárgy: Budaházyért! Az ÉRTÜNK ÉRTETEK Keresztény Szociális Párt csatlakozása
Címzett: jozsef@kutasi.eu 


Folytatódnak a csatlakozások: az ÉRTÜNK ÉRTETEK Keresztény Szociális Párt nevében annak elnöke, Bertha Szilvia írt levelet.  
                                                                            
Magyarok Világszövetsége
 Patrubány Miklós elnök

Tisztelt Elnök Úr!

Mi, az ÉRTÜNK ÉRTETEK Keresztény Szociális Párt, a kialakult helyzet miatti sajnálattal, tiszta szívvel csatlakozunk  tiltakozásukhoz, melyet a Budaházy György és társai ügyében hozott, jogtalan és igazságtalan ítélet, és az egész koncepciós eljárás ellen hirdettek meg. 

Tiltakozásunk és szövetségünk különös értelmet nyer az ügy politikai vonatkozásai miatt, mely felháborító kettős mércében nyilvánul meg. Míg a 2006-2010 közötti, hazugsággal és megtévesztéssel hatalomra jutott kormányt, és ezen időszak alatt ártatlan emberek sérelmére elkövetett brutalitások felelőseit a mai napig nem vonták eljárás alá, addig hazájukat szerető és az emberek megalázottságát, kínlódását szó nélkül tűrni képtelen fiatalokat hagyják így meghurcolni. De igaz ez a nap mint nap felszínre kerülő kormányzati korrupciós botrányok kapcsán is.

Ez az ítélet az 1956-os forradalomnak, és annak ötvenedik évfordulójára kialakult nemzeti összefogásnak a megcsúfolása attól a nemzeti  köntösbe bújtatott párttól, amely hatalmát jelentős részben ezeknek, és az ilyen fiataloknak köszönheti. Hiszen ezeknek a fiataloknak a kiállásai termelték ki a sajtó nyilvánosságán keresztül reményt és lendületet keltve a fotel- és fülkeforradalmárok tömegét, akik az elsöprő választási győzelmet meghozták.

A magyar nemzet minden tagjának megvan a helye és a feladata a magyarság megtartásában és a független, szabad Magyarország felépítésében. Mindenkitől más áldozatot vár el a Haza. Ezek az elítélt hazafiak, az ítélet szerint, életüket és vérüket kockáztatták a Hazáért, így sokkal inkább méltók a visszaadott lovagkeresztekre, mint azok a hazaárulók, akik korábban megkapták nemzetáruló tevékenységük kapcsán.

Ma mindenképp naivnak bélyegzik, aki hisz az igazságban, következésképp az igazságszolgáltatásban. De naivság egy jogállamban a jogban hinni? Pedig a jog csak az erkölcs minimuma. Minek minősül egy olyan eljárás, egy olyan ítélet, amely se nem igazságos, se nem jogos? És az a politika, amely ezt eltűri? Erkölcstelennek. Meddig kell ezt hagyni szemlesütve, cinkosként?

Egy percig sem tovább!

ÉRTÜNK ÉRTETEK
Bertha Szilvia
elnök

Budaházyért!=Magyarországért! A Budaházy György és társai ellen folytatott per első fokú ítéletének kihirdetése után, tekintettel az ítélet koncepciós voltára és társadalmi veszélyességére, a Magyarok Világszövetsége tiltakozásra hívta a törvénytisztelő magyarságot az ellen, hogy a bíróságokat „politikai bunkósbotnak használják". A csatlakozások elkezdődtek. Várjuk a további csatlakozókat…

Fotó: Béres Attila / Magyar Nemzet

MVSZ Sajtószolgálat
8979/160902