Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. szeptember 3., szombat

21.298 - Tejfalussy András: MIRE VALÓK AZ ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK ORSZÁGOS BŰNCSELEKMÉNYEKET BIZONYÍTÓ JELENTÉSEI?


Feladó: András Béla Ferenc Sydo Tejfalussy
Dátum: 2016. szeptember 3. 13:19
Tárgy: 21.286 - Budaházy Györgyöt megilleti minden leghatározottabb védekezés – de vitában, a bíróságon és nem az utcán.!
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Ha Budaházy György megöl(etet)t volna néhányat a magyarokat szennyvízzel itató, kálisóval mérgező, sózni nem hagyó, ezzel életrövidítő és ivartalanító politikusok közül, ezért (jogállamban) nem börtön, hanem fizetség járna neki, lásd Btk. „Jogos védelem" és Ptk. „Megbízás nélküli kárelhárító ügyvitel"!
Másolat a fajirtást bűnpártoló ügyészek elleni büntetőfeljelentésként benyújtott alkotmányossági kifogásról:
Bejelentés azonosító: mirevalokazallamiszamvevoszekjelentesei160901

Jogos védelem (Btk.) és megbízás nélküli közérdekű kárelhárítás (Ptk.) keretében a legfelsőbb bíróság elnökéhez címzett büntetőfeljelentés tartalmú közérdekű bejelentésként tovább intéztetésre benyújtva:
MIRE VALÓK AZ ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK ORSZÁGOS BŰNCSELEKMÉNYEKET BIZONYÍTÓ JELENTÉSEI?

Az Állami Számvevőszék Budapest V. ker. Apáczai Csere János u. 11.-ben lévő irodájában, a bárki által megtekinthető jelentések ivóvízszennyezés eltitkolásokat és hitelezési csalásokat bizonyítanak.
Választ keresve arra a kérdésre, hogy az ÁSZ vezetői miért nem jelentették fel az ÁSZ vizsgálatai által leleplezett ivóvíz szennyezettség eltitkolási, bankhitel eltüntetési országos bűncselekmények elkövetőit, s hogy ezeket miért nem jelentették fel az ÁSZ jelentéseit hivatalból ismerő kormánytagok és egyéb állami tisztviselők sem, s az ÁSZ jelentéseihez közvetlenül hozzáférő nyomozó ügyészek sem, azután sem, hogy Dr. Bócz Endre (volt) fővárosi főügyésznek személyesen bemutattuk ezeket a jelentéseket, a válasz nyilvánvaló: korrupciós okból. Hogy ki, kit, miért és hogyan korrumpált? Nehéz kideríteni. Egy azonban biztos. Az, hogy a hatályban lévő, de általuk semmibevett törvényeink szerint nevezettek súlyos hivatali bűcselekményeket követtek el a személyes feljelentési kötelezettségük (Btk.) tudatos semmibevételével.

Gyávaságból fedezik a magyarok egészségét rongálókat és a hitelezési csalások elkövetőit? Vagy azért nem jelentik fel őket, mert ezek az ÁSZ jelentések valójában arra valók, hogy igazolják a magyar népet kiirtást és kirablást megrendelők felé, mint „teljesítés igazolások", hogy a megrendelt népirtási és országkirablási munkát végző hivatalnoknokok és kormányszintű és bűnüldöző hatósági fedezőik kiérdemelték a fizettséget?

Viszonyítás: A Budaházy György bebörtönzését szorgalmazó vádaskodó ügyészek nem hajlandók vádat emelni a minket káliumtúladagolással és konyhasóhiányos ételekkel betegítő, ivartalanító, fajirtó, napi több száz, több ezer magyar ember korai halálát okozó terroristák ellen. Ahol ezeket nem büntetik, nincs „alkotmányos jogállam"! A jogállam Kína bíróságai kivégeztetik az ilyen rablókat, élelmiszer mérgezőket, ivóvízfertőztetőket. Ha az ügyészek nem hajlandók megtenni, valakinek meg kell akadályoznia, akárhogy, de meg kell akadályoznunk, hogy ezek a terroristák hatósági engedéllyel tovább gyilkoljanak. Ha Budaházy György mind elkövette volna az ügyészek által ráfogott támadó cselekményeket, s ha a támadottak belepusztulnak (egyik se halt bele), az nem büntethető, rablógyilkosok terrorbűncselekménye elleni „jogos védelem" (Btk.) és „megbízás nélküli közérdekű kárelhárítás" (Ptk.), pénz jár érte, nem börtön!

Követelem, hogy azonnal induljon bírósági büntetőeljárás a vádemelést szabotáló, diszkrimináló ügyészek ellen az Állami Számvevőszék szennyezett ivóvízzel népirtást bizonyító 1997-es jelentése és a mellékelt Talmud és KGB-s titkosszolgálati dokumentumok alapján, amelyeket közzétettem a honlapomon is. Lásd http://www.tejfalussy.com/dokumentumok/doksik/Ivovizfegyverbizonyitekok160829.pdf. továbbá a Magyar Nemzeti Banknál 58 milliárd forint kárt előidéző hitelezési bűncselekményt elkövetők és az elkövetői elleni büntetőeljárást tudatosan elmulasztó, ill. megakadályozó főhivatalnokok és ügyészek ellen is, az Állami Számvevőszéki jelentésről szóló korábban közzétett interjúbeli adatok alapján. Mellékeltem a cikkszöveget.

Verőce, 2016. szeptember 1.

(nemes Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc okl. vill. mérnök (1-420415-0215, an: Bartha Edit), korábbi megbízott országgyűlési és önkormányzati méréstudományi szakértő oknyomozó. 2621 Verőce, Lugosi u. 71. www.tejfalussy.com, www.aquanet.fw.hu, magyar.nemzetbiztonsagi.pjt@gmail.com, +36 20 2181408
feladó:
András Béla Ferenc Sydo Tejfalussy<magyar.nemzetbiztonsagi.pjt@gmail.com>
címzett:
Elnok@kuria.birosag.hu
másolatot kap:
tajekoztatas@mkab.hu;
Pintér Sándor <ugyfelszolgalat@bm.gov.hu>;
Trocsányi László igazságügyi miniszter <miniszter@im.gov.hu>;
"orban.viktor" <orban.viktor@parlament.hu>;
Jobbik <jobbik@jobbik.hu>