Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. szeptember 5., hétfő

21.309 - Magyar Szocialista Párt > 2016. 09. 04. - MSZP hírlevél


Feladó: <noreply@mszp.hu>
Dátum: 2016. szeptember 5. 8:03
Tárgy: 2016. 09. 04. - MSZP hírlevél
Címzett: jozsef@kutasi.eu


MSZP.HU Hírlevél - 2016. szeptember 04.

  • A Fidesz annyira utálja Brüsszelt, hogy még a közpénzlopások megakadályozását sem engedi neki

    A Fidesz azt állítja, hogy Brüsszel egy, a magyar nemzet érdekeit gátló és eláruló labanc szörnyeteg, eközben azt elhallgatja, hogy képviselői az Uniós döntéshozatalok során rendre a magyar érdekek ellen szavaznak. Legutóbb a jogállamiság és az átláthatóság garanciáinak megerősítésénél - szinte egyedüliként - a fideszesek tartózkodtak, ezzel világossá téve: nem szeretnék, ha az európai szabályok megzavarnák őket odahaza az uniós pénzek elsíbolásában.

  • Orbán beleíratta magát és gyűlöletkampányát a tankönyvekbe - az MSZP az oktatási jogok biztosához fordul

    Amikor egy autokrácia alól kezd kicsúszni a talaj, a hívei a legsúlyosabb tüneteket kezdik el mutatni. Amikor egy igazságtalan, korrupt rendszer közeledik a bukáshoz, szolgálói félelmükben a legdurvább törleszkedésbe kezdenek.

  • Fideszes betelepítés: azonnal szüntessék be!

    Véletlenül pont Rogán Antal és Habony Árpád korábbi munkatársa a jogi képviselője annak a letelepedési államkötvényeket áruló cégnek, amelyről a Magyar Nemzet cikkéből most kiderült, hogy a másik öt forgalmazóhoz hasonlóan beiktatott egy offshore-hátterű céget az üzletbe. Ezzel világossá vált, hogy a Rogán Antal találmányaként elhíresült kötvénybiznisz 100%-ban egy rendkívül kockázatos fideszes offshore-biznisz.