Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. szeptember 5., hétfő

21.312 - Hegedűs Loránt beszéde a Hunnia-ítélet ellen megtartott…> 2016. szeptember 03.

Roland Kis-Kovács A köztársaság illegitim. Csak a Magyar Királyi Kúriának van joga ítélkezni. Nem kérünk a Balabbikból! Nekünk királyság kell!

Kliszek József
Kliszek József Tiszteletem, kedves Krisztina! Egy szavazatot adok arra, hogy igenis lehet tüntetni egy bírósági döntés ellen. egyrészt erre a törvény lehetőséget ad, hiszen ez a jog a rendszerváltás (mások szerint genszter-) egyik vívmánya, másrészt pedig hadd ne kel...Bővebben
Ildiko Pogacsas
Ildiko Pogacsas kedves Eva Maraia Barki ugyvedno, tobb szaz esetleg tobb ezer ember hogyan ferne be,a milliorol mar ne is beszeljunk,a targyaloterembe?szabad orszagban elunk allitolag,szoval ha az embereknek nem tetszik valami joguk van azt az utcara vinni,ez egy cini...Bővebben
Zoltán Varga
Zoltán Varga Kedves Krisztina amig lesznek olyan emberek mint ön is , addig soha nem kell attól félnünk és agódnunk , hogy el akarnak törölni minket magyarokat saját ősihazájából , további sok sikert és harcot ( igen harcot irok direkt ) a nemzetért való munkájához !!!!
Tetszik · Válasz · 32 · Tegnap, 7:53
János Darabos
János Darabos Krisztinát egyre jobban becsülöm! Amit a bírók az utóbbi időkben művelnek - a vörösiszap per 19 vádlottjának felmentése, a meglopott borosgazda elítélése, a Biszku per, a 2006-os ítéletek,Gergényi kiszabott büntetése, és sok egyéb ügy azt sugallja, hog...Bővebben
Jancsó Heni
Jancsó Heni Hasonlóan gondolom. Össze kell fogni az egész ügyvédi karnak, mozgósítani kell minden magyar jogászt, aki komolyan veszi az emberi jogokat és a hivatását. Az emberek mellett, jogászok is indítsanak el egy petíciót a kérdés kapcsán.
Béla Bornemisza
Béla Bornemisza Bajtárs, honvédő...stb. Aránytévesztett irás, mint az itélet. Kiváncsi lennék, Krisztina mit szólna hozzá, ha hülyére vernék, a családját állandóan vegzálnák.biztos hóhérét kiabálna.
Tetszik · Válasz · 10 · Tegnap, 9:55
Márton Gold
Márton Gold A Morvai Krisztina hasonszörű mint Budaházy barátja!Terrorcselekményeket nem lehet egy rendszerben sem elkövetni, itthon sem!A büntetése jogos!Azért meg mert erdélyi, otthon csinálja a balhét a rendszer ellen!Morvai jogi ismeretei hiányosak, életében nem praktizált, mert megélhetési politikus és a gyülölet vezérli!
Komjáthy Mária
Komjáthy Mária Budaházy-ból koncepciós pert akarnak csinálni. Bezzeg az Ercsi cigányok, akik megölték a Marian Cosma román állampolgárságú , sportolót, azok nagyon enyhe büntetést kaptak!
Tetszik · Válasz · 9 · Tegnap, 15:38
Gizella Gizus Gobbi
Gizella Gizus Gobbi Dr.Eva Maria Barki-t és Dr Morvai Krisztinát egyöntetüen tisztelem és figyelemmel kisérem állásfoglalásaikat de hadd jegyezzem meg ha a tárgyaló termből kiüritik a jogot is az emberekkel eggyütt akkor már csak az állampolgári engedetlenség egy egy esete amelyet engedéllyel(ügyi engedély is kellett a gyülekezéshez?) lehet megmutatni hogy nem az igazság jelent meg az itéletekben.
István Csergő
István Csergő A mocskos disznok! En nem vagyok olyan finom lelek,mint Krisztina,es mar nem is szegyellem,hogy kimondtam.a filmet mar nem lehet megnezni. egy bizonyos szint folott mar nem lehet torvenyrol,es annak betartasarol beszelni,mert a torveny kezd mindenek fo...Bővebben
Tetszik · Válasz · 4 · Tegnap, 19:35
Tamás Baktay
Tamás Baktay Nos! Tekintettel az internet hihetetlen lehetőségeire: népítéletet! Legyen joga a polgároknak beavatkozni a nyilvánvalóan aljas ítéletek felülbírálatára és nyilvánvalóan aljas ítéletek meghozóinak eltávolítására!
Tetszik · Válasz · 6 · Tegnap, 18:01
László Miklós
László Miklós Addig amíg emberek halnak meg úgy, hogy nem felelős senki sem, addig igenis lehet s kell tüntetni, mert abban az országban nem igazságszolgáltatás működik!!!!
Tetszik · Válasz · 6 · Tegnap, 18:29
Zoltán Illés
Zoltán Illés Azt kell mondjam, hogy sajnos muszáj! A mai bírók istent játszva van, hogy sem jogot, sem igazságot nem szolgáltatnak. És ezen ténykedésükkel maximálisan tisztában vannak! Amennyiben tévedek, akkor abban az esetben szellemi képességükben korlátozottak. És azt sem tudják mi zajlik körülöttük.
Tetszik · Válasz · 4 · Tegnap, 21:05
Kovács László
Kovács László kb. 100 éves probléma ..dicséretes a szándék , de tettek nélkül nem sokat ér ....néhányszor kimentek az emberek demonstrálni , tüntetni ...aztán hazamentek vagy vitték őket.....amíg ez a forgatókönyv ...addig csak kofalárma az egész demokrácia ....a politika nagy üzlet , csak nem mindenkinek :(
Tetszik · Válasz · 3 · 16 órája
Ildikó Harsányi
Ildikó Harsányi Én akinek a gyerekét 2006-ban igazságtalanul félholtra verték a rendőrök ,akinek a gyereke hónapokig börtönben ,házi-őrizetbe volt.Én tudom mi a Magyar igazságszolgáltatás.A legmocskosabb 50-es évekre emlékeztet .Támogatom Dr Morvai Krisztina felvetését,igenis vigyük ki mi szenvedők és Önök Jogászok az utcára a felháborodásunkat tudassuk mindenkivel ez nem mehet így tovább!
Tetszik · Válasz · 2 · 5 órája
Tamás Baktay
Tamás Baktay Nos! A miniszterelnököt néhány millió szavazó minősítheti! A bírókat,ügyészeket senki? A jogállam a bírók,ügyészek diktatúrája? Az elmebeteg,agyrém eljárások,ítéletek ellen nem lehet tiltakozni? Mire fel? Kik ezek? Istenek,királyok, vagy mi a fene? Mi a különbség a jogállam és a jogászállam között? Mi a fene folyik itt?
Tetszik · Válasz · 9 · Tegnap, 17:57
László Kecskés
László Kecskés Morvai Krisztinának üzenem,hogy azért az ember saját fészkébe nem szarik és mondjuk meg az igazat ,hogy mindíg egy dologgal kell foglalkozni és soha nem szabad visszautalni egy másikra, mert az egy másik ügy vagy per ,de Neki ezt tudnia kellene !
Tetszik · Válasz · 1 · 18 órája
Tamás Száraz
Tamás Száraz Kedves Krisztina! Kedvelem, hogy dolgokat mindig progressziv látószögből kezeli. Itt én is azt hiszem hátrébb kéne lépni és rájönni mi a különbség igazságszolgáltatás és megrendelt/teljesített jogszolgáltatás között. Az utóbbival igen jól állunk itt Ma...Bővebben
Tetszik · Válasz · 1 · 9 órája
László Minka
László Minka Természetesen lehet tüntetni egy ítélet ellen. Meg olyan modern korban élünk, hogy a szívműtétet közvetíthetnék interneten és lehetne szavazni, hol vágjon a sebész, ilyesmi... A hatalmi ágak szétválasztása fontos demokratikus alapelv. A politika nyilvá...Bővebben
Janos Illyes
Janos Illyes ez a Krisztina sem volt soha normális csak meg Balló kordában tartotta, mára teljesen elment az esze ,biztos a sok felvett uniós juttatástól
Tetszik · Válasz · 3 · 11 órája
Grábics László
Grábics László A tüntetést nem jogvégzettek szervezték. Nekik nem kell etikusnak, etikátlannak lenni. Érzelmeik igazságérzetük mozgatja őket.
Mennyivel etikátlanabb az a jogvégzett, aki egy később bekövetkező eseményről mond most dehonesztáló véleményt a médiában! K...Bővebben

Tetszik · Válasz · 5 · Tegnap, 7:59
Tibor Pintér
Tibor Pintér Míg nem leszünk elegen,addig mi,akik kormány váltást akarunk mert elegünk van ebbõl a mocsokból,terroristáknak tartanak minket és úgy is jàrnak el velünk szemben!Lásd a török eseményeket!
Ferenc Szarvas
Ferenc Szarvas más országba nem 13 évet hanem élet fogytot vagy sokkal több évet kapott volna. örüljön hogy mikor elkövette azokat a cselekményeket nem sérült meg senki mert akkor a műanyag lakat is rá rohadtt volna.
Sándor Horváth
Sándor Horváth Budaházy sem a Hunnia mozgalmat sem a Magyarok Nyilai szervezetet nem ismeri nem tud róluk sőt a betyársereget stb. sem.De Toroczkait ismeri. Ő pedig tud ezekről a szervezetekről.Megcsinálja anno a balhékat mondván úgy is jobboldali kormány van majd ...Bővebben
Tetszik · Válasz · 3 · Tegnap, 10:13
Géza Ferenc Gönczöl
Géza Ferenc Gönczöl Kedves Éva ezzel az itélettel döbbenetet váltottál ki! Gyilkosok erőszskolók nem kalnak ennyit! Elgurult a gyogyszered vagy mi? Add vissza a diplomádat!
Tibor Szántai
Tibor Szántai Hogyan lehet küzdeni a tárgyalóteremben az igazságért, amikor a bírók minden szinten ugatják a törvényeket, és kormány vagy párt utasításokat teljesítenek. Ha törvény , és rend lenne Magyarországon, a bírói kar felének, a közjegyzőknek, az ügyészeknek,...Bővebben
Medgyes Attila
Medgyes Attila A jelenlegi hatalom is profitált belőle, és mindenki aki a moslékos vödörhöz fért. FELÁLDOZHATÓ!? Mindenki belső szavait kimondta. Bátorsága túlkapásokba hajszolta. Az lenne az erkölcsileg lehető legtisztességesebb ha amnesztiát kapna. Embernek lenni lehetőség.
Csaba Metzger
Csaba Metzger Tisztelt Morvai Krisztina... van egy olyan gyanúm. hogy amit az állam megtehet egy jogállamban, azt minden átlagpolgár megteheti... én kipróbálnám, ha egy hágai vagy strausburgi bírót felkérnénk, hogy egy X fős polgári esküdtszéken újratárgyaljuk Budah...Bővebben
Debreceni Erika
Debreceni Erika Tisztelt és igen kedves képviselő asszon! Egy valamit még senki sem említet meg az ítélet hozatalnál,és azután sem.Minket polgárokat senki sem védett meg azoktól az emberektől,akik szemtelenül visszaéltek a nemzetiségi védettségükkel.Abban az időben ri...Bővebben
Norbert Nánai
Norbert Nánai Ha abból indulunk ki hogy ilyen emberek mint Gyurcsány, Bajnai és még lehetne sorolni a neveket szabadlábon vannak akkor a Budaházy-itélet valóban jogsértő és vérlázító! De mivel hogy Unios ország vagyunk ezért a Budaházy perben itéletet kellett hozni mert ha nem itélik el akkor abból nagy cirkusz lett volna amiből biztos hogy nem jöttünk volna ki valami jól.
Tetszik · Válasz · 4 · Tegnap, 1:00
Erika Ungvári
Erika Ungvári Eből a levélből megtudtam,hogy van szólásszabadság!Lehet,hogy én egy másik bolygón élek?Miért félnek akkor annyira az emberek?A politikusoknak van,mentelmi joguk is van,nekik minden van!
István Koroknai
István Koroknai Ez olyasmi amit a viszkis ellen hoztak a nyomorultak..röhely..senkinek sem ártott sosem, mégis példát akartak statuálni ez a semmirekellő bíróság......A Móri gyilkolás után mi is történt??? kurvára elbaszták hát nem?-hát de!!! miről beszélgetünk???
Tetszik · Válasz · 5 · Tegnap, 17:27
Kato Ferenc
Kato Ferenc Dr. Morvai Krisztina a szokásos módon a 2006. őszi galád gaztetteket emlegeti. Meglepő módon mélyen hallgat a brutális randalírozásokról, gyújtogatásokról, rombolásról, amelyeket az undorító csőcselék követett el, s amelyek során közel 100 rendőr megse...Bővebben
Irén Selmeczi Kovács
Irén Selmeczi Kovács Kedves Éva Maria Bárki! 80 éves vagyok. 9 éves voltam, amikor 1945-ben véget ért a háború! Ezt a szörnyűséget végig élők talán kissé kora érettek voltunk, ami ránk is fért, mert további szörnyűségeknek néztünk elébe. Nem az ellenség, hanem "magyar"????...Bővebben
Tetszik · Válasz · 9 · Tegnap, 9:30
Marika Árvai
Marika Árvai Én halálra itéltem volna, Morvaival együtt. Ennek a nőnek /ha lehet annak nevezni/ nem sül le a pofájarol a bőr? Nő létére hogy lehet ilyen fasiszta. Igaz azt szokták mondani egy nő még rosszabb mint egy férfi.
Tetszik · Válasz · 4 · Tegnap, 20:27
Gábor Kistót
Gábor Kistót Ha egy bírói döntés miatt túl sokan háborognak, szerintem két esetben fordulhat elő. Vagy a döntés hibás, vagy a döntés jó de a törvény hibás ami alapján meghozták, mindkettőt ki lehet javítani.
János Szabó
János Szabó Ha valaki házi őrizetben van,az mit keres egy megmozduláson. innentől kezdve már rendelheti is el a bíróság a kényszerítő intézkedés megsértése miatt az előzetes letartóztatást. Ez a törvény. Okos jobbikos jogászok Balóné, Gaudi, hát mér nem súgtok ennek a mérnök embernek?
Tetszik · Válasz · 1 · 11 órája
Győző Bácsi
Győző Bácsi Fura, hogy más jogsértés nem ötlik a bajtársnő szemébe a mai Magyarországon. Ha csak 2006 jut eszébe, akkor nagyon el van tévedve az ország egész ét illetően. Az akarva-akaratlan rezsim támogató megnyilvánulásai után persze mit várjon.az ember?
Tetszik · Válasz · 1 · 18 órája
Edit Urbán
Edit Urbán igenis hallatni kell a hangunkat, mert lapítani és semmit nem tenni --olja a tőzre.
Tetszik · Válasz · 5 · Tegnap, 7:11
Gyöngyi Énekes
Gyöngyi Énekes Édesapám a Tv-t nézte 2006-ban, és csak annyit mondott, hogy semmi sem változott 50 év alatt...és agyvérzést kapott, és 1 hét múlva meghalt. :-(
Tetszik · Válasz · 2 · Tegnap, 10:02
Marton Rakasz
Marton Rakasz A biróság nem tévedhetetlen.Egyszemélyi diktatúra helyett bírósági diktatúrát csinálnak.
Tetszik · Válasz · 5 · Tegnap, 13:16
László Kecskés
László Kecskés Mi volt a cél ? A rendszer megdöntése és ezt senki nem tagadja. Ne mossuk össze a túlkapásokat, ha voltak, meg az eszközként felhasznált Budaházy-célját !
Tetszik · Válasz · 3 · Tegnap, 9:57
Katalin Umstadt
Katalin Umstadt Szerintem meg kéne fontolni az ügyvédnő tanácsát, biztos ezer sebből vérzik ez az ítélet, jogosan támadható.
Tetszik · Válasz · 3 · Tegnap, 9:38
Fazakas László
Fazakas László Szégyen és gyalázat, hogy ez a per még mindig itt tart -15 év után! Bezzeg gyurcsányi összes gyanus ügye - az már 5 év után ELÉVÜLT! És míg gyurcsányi ügyei mind hatóságilag bizonyítottak, Budaházi vádjainak teljes sora csupán sci-fi jellegű feltételezés, kitaláció, koncepció, avagy aljas baloldali csúsztatás! Komcsi vérbírókkal ...
Tetszik · Válasz · 6 · 17 órája
Dévényiné Tóth Sára
Dévényiné Tóth Sára Rosszul artikulál. Ebből senki nem tudja meg,hogy miről szól a demonstráció. Valamit bámulnak az ott lévők,de mit ??
Kondor László
Kondor László a törvény az meg törvény,és azt hinné az ember,az csak egy oldalról érkezhet,az úgynevezett igazságszolgáltatás oldaláról
Andrássy Dezső
Andrássy Dezső Ebben az országban etikáról és jogról beszélni a politika tárgykörében gyerekes naivitás. Nyilván Budaházy egy napot sem fog elítéltként bv. intézményben tölteni de minek ez a cirkusz?
Tetszik · Válasz · 2 · Tegnap, 9:10
István Igaz
István Igaz Ez az amit magunknak köszönhetünk mert 89 és 90 hagytuk hogy átverjenek a KISZES banda es a rablógyilkos felmenői.Mentségünkre az legyen hogy bíztunk abba végre megszabadulunk a RABLÓ gyilkos diktatúrától.ŐK EZT kihasználták.!!!!!!!)))
Tetszik · Válasz · 2 · Tegnap, 10:15
Zoltan Fancsali
Zoltan Fancsali Igazságot Budaházynak!Szabadságot és igazságot a magyar hazafiaknak!
Adrián Compoly
Adrián Compoly Szomorú, hogy az ilyen hazafiak, mint Budaházy, börtönben vannak, Gyurcsány és társai pedig szabadon. Hol van az igazság?
Géza Molnár
Géza Molnár Morvai Krisztina - ennél még a popsi rázós celeblányok is több figyelmet érdemelnek. Sajnos, az EU parlament anyaga minőségében nem sokkal jobb ...
Tejfalussy András
Tejfalussy András Irat azonosító: barki-morvai-gaudi-vitara-eszrevetel-160904

A VITATKOZÓ JOGVÉDŐK SZEMÉLYÉVEL KAPCSOLATOS ÉSZREVÉTEL...Bővebben

J Làszlò Defner
J Làszlò Defner A szabad vèlemèny nyílvánítás ès a választott helyszín a bírói döntèsről formált vèlemènye az embereknek. A törtèntek a rendőri korrupcióról-ès a bírói valamint szakèrtői hozzá nem èrtèsről szólnak. De lrhetsègesnek tartom,hogy ez is csak a kormány álltal megrendelt kampány fogás ami után a hős megmentő újabb 2\3-ra számít a választáson.
Tetszik · Válasz · 2 · Tegnap, 6:38
József Hoffmann
József Hoffmann Most mi a kérdés a jogállamiság? Az már régen nincs! Vagy maga Polt Péter aki csak a baloldalt hajlandó észre venni meg a Jobbikot? Vagy sok a 13.év? Mennyi járna? Vagy büntetlenül gyújtogassunk? Mi itt valójában a probléma? Miért nem dobtak egy Moloto...Bővebben
József Ódor
József Ódor sajna az emberek nem fognak össze ismerek olyanokat hónapokig be járnak dolgozni hátha fizetnek röhej az egész
Tetszik · Válasz · 1 · Tegnap, 18:35
Bartha Lacos
Bartha Lacos Szörnyű ez a Gyurcsány - most megint igazságtalanul ítéltetett el egy igaz magyart !
Tetszik · Válasz · 4 · Tegnap, 15:53
Marta Lazar
Marta Lazar Budaházy és a feketeruhás nővér nem 13 évet hanem életfogytig kéne bent maradjanak a hűvösön.
Tetszik · Válasz · 1 · Tegnap, 22:49
Csiza Csaba
Csiza Csaba Kedves Krisztina! Ön egy rendkívül kedves, aranyos Asszony, de tudomásom szerint semmi gyakorlata sincs Önnek büntetőjogászként a büntetőjogban, sem bíróként, de még ügyvédként sem. A "kutatás" pedig ... :) A jogon mi a fenét lehet kutatni? :) Azt gya...Bővebben
Tetszik · Válasz · 7 · 1 órája · Szerkesztve
Páldy Zoltán
Páldy Zoltán Milyen tárgyalóteremben?! Ez nem tárgyalóterem volt, hanem igazságtalan gyurcsányista rögtönítélő bíróság!
Tetszik · Válasz · 1 · Tegnap, 17:46
Terézia Répás Juhászné
Terézia Répás Juhászné A demokráciák alapvetése a szólás és vélemény szabadsága. :)
Mária Lányi
Mária Lányi Tiszteletem kedves Képviselő Asszony . Köszönjük erőfeszítéseit, Magyarokért való kiállását. Le a kalappal Ön előtt!!! Kitartás! Mi ott leszünk!!!!!
Tetszik · Válasz · 1 · 17 órája
Doraa Szalaii
Doraa Szalaii Fasiszta terrorista. Civilizált országokban ezért nem 13 év jár, hanem tarkólövés.
Tetszik · Válasz · 1 · Tegnap, 22:41
Sándor Juhász
Sándor Juhász EGYETÉRTEK EZZEL A TOVÁBBI LÉPÉSEKKEL BUDAHÁZI ÜGYBEN,,KÖSZÖNET , MORVAINAK
Tetszik · Válasz · 1 · 11 órája
Sándor Gosztola
Sándor Gosztola Veled vagyok. Gyuri. Kitartas félnek toled nagyon. Ezért. Akarnak felrealitani
Vass József
Vass József kRISZTIKE- TUDJÁTOK JOBBIKUss ÉLFANOK- QRVA JÓ JOGÁSZ- HISZEN Ő -MIG BALOLDALI VOLT- (mszp,szdsz KÖZELI- KÜZDÖTT A HOMOKOSOK JOGAIÉRT IS. TUDJÁTOK qRVA NAGY PÉNZT ÉS KITÜNTETÉST KAPOTT EZÉRT. hÁT Ő ILYEN- MINDIG ODA"ÁLL" AHOL "NYERESÉGET" ÉREZ.MOST EGY ECHTE TERRORISTÁÉRT"KÜZD"
Tetszik · Válasz · 1 · 15 órája
Tamás Ujvári
Tamás Ujvári Ez az ítélet egy szégyen!
Árpád Tóth
Árpád Tóth Budaházy szabadon flangál ma az utcán?
Tetszik · Válasz · 3 · Tegnap, 6:39
Gábor Kasper
Gábor Kasper Nagy tiszteletem ön iránt csak fokozódott !Köszönjük ,hogy van ön nekünk!
Tetszik · Válasz · 4 · Tegnap, 5:20
Sunyász Ugrai
Sunyász Ugrai Miért ne lehetne? Lehet,de nem sok értelme,
Ferenc Szarvas
Ferenc Szarvas én ugy gondolom akár mi is történt ártatlanul senkit se itélnek el.
Tetszik · Válasz · 2 · Tegnap, 16:12
Szabados István
Szabados István Morvai krsztina egy mocsok.
Tetszik · Válasz · 1 · Tegnap, 18:58
Korcsok Daniel
Korcsok Daniel A Bíróság megtisztítása sem történt meg.......( ezek ugyanazok.....)
Tetszik · Válasz · 1 · 13 órája · Szerkesztve
Jozsef Benczi
Jozsef Benczi Morvai faj gyülölő rasszista.az elesett buta emberekről forgatott filmet.eleve gyülöletet keltve .szerintem buta nő.sokan bedőlnek neki ės istenitik.
Tetszik · Válasz · 1 · 1 órája
Tibor Fonyó
Tibor Fonyó Tisztelt jogásznő ki dönti el vagy milyen alapon dől el kinek van igaza???????????????????
Károly Mórocz
Károly Mórocz 100 tól 300 évet adtam volna nekik és azoknak is akik fizették és megbízták őket !!
István János Nagy
István János Nagy Na ezt hivják FING polirozásnak ! Ha kicsi is savanyú is akkor is a mi terroristánk vagy narancsunk?
Bikfalvi László
Bikfalvi László Nagyon rossz minőségű a hangfelvétel.
István Takács
István Takács Gyuri a pokolba találkozunk
Gyula Igali
Gyula Igali Sajnos, ha politikai elítéltről van szó, a legjobb ügyvéd is kevés.
Tetszik · Válasz · 1 · Tegnap, 13:29
Tamás Pille
Tamás Pille Szánalmas! Morvai Krisztiának nincs helye európai országban! Szégyen! Borzalom! Butaházy meg, úr isten! Egy szót sem érdemel!
Gyula Büki
Gyula Büki IGEN, ìgy van ezt.
Tetszik · Válasz · 2 · Tegnap, 0:55
Sándor Otto Nemecsek
Sándor Otto Nemecsek Amit kapot megérdemelte.
Tetszik · Válasz · 3 · Tegnap, 8:19
Lajos László
Lajos László Akasszátok fel a királyokat
Lövei Éva
Lövei Éva "Ahol zsarnokság van ott zsarnokság van..."
Kondor László
Kondor László a terrorizmus az terrorizmus,bármely oldalról is érkezzen
Csató József
Csató József Szerencsétlenek....előre megtervezett szappanoperát lestek!
Tetszik · Válasz · 1 · 23 órája
Amália Veres Zoltánné Hódi
Amália Veres Zoltánné Hódi Minden tiszteletem Morvai Krisztináé!!!
Tetszik · Válasz · 1 · 18 órája
Sàndor Juhàsz
Sàndor Juhàsz A mai jogrend alapjan dozsa gyorgy is terorista lenne
Tetszik · Válasz · 1 · 11 órája
Istvan Kozari
Istvan Kozari korrupt biroság korropt állam..
Tetszik · Válasz · 1 · Tegnap, 11:54
Papp Laszlo
Papp Laszlo Minden relatív.
Mária Szűcs
Mária Szűcs Még keveset is kapott !!
Janos Furich
Janos Furich Nincs igazság! :)
Székely János
Székely János Mit keres itt ez a fasiszta nő?
Laszlo Lazar
Laszlo Lazar Mirol beszel ez a no
György Vajda
György Vajda kicsoda ez a budaházy
József Ódor
József Ódor ezek ellen a szarházi politikai horda ellen nem csak tüntetni hanem bojkottálni minden téren másképp nem megy
Tetszik · Válasz · 1 · Tegnap, 18:24