Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. szeptember 2., péntek

21.291 - Második felhívás minden jóérzésű magyar emberhez: Én is terrorista vagyok! - A Budaházy-per kicsit másképp -


Feladó: Nemzeti Hirhalo
Dátum: 2016. szeptember 2. 4:51
Tárgy:  A bankok figyelmeztetnek: Gazdasági nukleáris tél sújthatja a világot
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>


Nemzeti Hírháló hírlevél
2016 szeptember 02.

Második felhívás minden jóérzésű magyar emberhez: - Én is terrorista vagyok!
2016. szeptember 1. fejerszovetseg

Kedves Szövetségesek!

Én is terrorista vagyok!Ez a legkevesebb, amit meg kell tennünk Budaházy György (MVSZ tagtársunk) és társainak, honfitársaink felmentetéséért!

Ha tévedtek volna valamely formál jogi vagy más értelemben, mikor - joggal felháborodva az állami terror elhatalmasodásán hazánkban - tiltakoztak a korrupció és az intézményesített bűnözés ellen, akkor bírságolják meg őket, ítéljenek abban az értelemben!
De!
Ne merészelje semmilyen bíróság jogi eljárások mögé bújva, terrorcselekményekre vonatkozó jogi paragrafusokat, mint kényszerzubbonyt, éppen a törvénytelenség ellen tiltakozókra húzva terrorizálni az egyszerű közéleti embereket, mintha a szervezett bűnözés keretei között háborodtak volna fel! Miközben a bíróságok tehetetlenek a valódi és állami, közhatalmi öltözetbe bújtatott szemkilövető "terroristák", a nyíltan és szervezetten uszító politikusokkal, parancsnokokkal, felettesekkel szemben!

Itt már nem elég akarni, tenni, tenni kell!
Ez a tüntetés legyen az együtt cselekvés kezdete!

Dr. Boór Ferenc elnök - "terrorista"
Magyarok Világszövetsége Fejér Megyei Szervezet

Magyarok Világszövetsége hívja tagjait és híveit, hogy vegyenek részt ezen a tüntetésen.
Én is terrorista vagyok!

MVSZ Sajtószolgálat
8976/160901


Kapcsolódó:
ISMÉT AZ 50-ES ÉVEK, ISMÉT KONCEPCIÓS PERIsmét az 50-es évek, ismét koncepciós per (internetfigyelo)
A törvénytisztelő magyarság rádöbbenhet végre arra, hogy törvénytelen itt minden bíróság és minden hatalmi struktúra! Dr. Bene Gábor jogász, a Budaházy per ítélethirdetésén ráolvassa az igazságot az ügyészre, ezzel megalázva az ügyészt, de a bíróságot is. Dr. Bene Gábor jogász, a Budaházy-per ítélethirdetésén ráolvassa az igazságot az ügyészre, ezzel megalázva őt, de a bíróságot is. Szikinger István védőügyvéd szerint "Boldog az az ország, amelynek ilyen terroristái vannak." Sajnos azonban a magyarság nem boldog ma a hazájában, mert túlzottan régóta van egy olyan hatalmi elit uralma alatt, amely egygyökerű, gátlástalan és erőszakos.
Tombol a bosszú népeTombol a bosszú népe (magyarforum.hu)
Spíró György és Kertész Ákos együttesen legalább harminc különbözo díj tulajdonosa. Most az erkölcsi magaslesre felkapaszkodók az alább történtek idején mit tettek, felemelték-e szavukat, mikor: Spiró György leírta, hogy "Jönnek. Jönnek a dúlt-keblű / mélymagyarok megint, / fűzfapoéták, fűzfarajongók, jönnek / a szarból, csönd van. / (...) Ó, ha gyilkolni szabadna újra, / csámcsogva, hersegve szívnák a / vért - miért is? ki tudja. Trianonért? (...)"(1987)
Üzentek Belgiumból a magyaroknak! Ez már kiveri a biztosítékot minden magyarnál!Üzentek Belgiumból a magyaroknak! Ez már kiveri a biztosítékot minden magyarnál! (legfrissebb.info)
Guy Verhofstadt egykori belga miniszterelnök arra buzdítja a magyarokat, hogy szavazzanak igennel az október 2-i kvótaszavazáson, és támogatja a Magyar Liberális Pártot abban, hogy meggyőzzék erről polgártársaikat. "Hamarosan egy nagyon fontos kezdeményezésbe vágtok bele, hogy megismertessétek honfitársaitokkal a kormányotok által szervezett, október 2-i népszavazás valódi tétjét, és kampányoljatok az IGEN mellett, egy európai megoldásért" - írja a Liberálisoknak küldött levelében Verhofstadt, aki 1999 és 2008 között volt Belgium miniszterelnöke.
Identitárius Egyetemisták SzövetségeDühös magyar egyetemisták hadat üzentek a liberális világnak - videó (propeller.hu)
A magukat "hazaszerető, becsületes és elhivatott" hallgatók csoportjaként meghatározó Identitárius Egyetemisták Szövetsége a Youtube-on toboroz tagokat. A videóban elhangzik, fő céljuk az, hogy a keresztény értékek és európai hagyományok talaján egy új nemzedék sarjadjon. "Hiába próbált megtörni minket a liberális média, mi nem ismerünk félelmet" - szól a fenyegetés az "önmagából kifordult liberális világnak".



A Budaházy-per - kicsit másképp

Végigültem a keddi, ítélethirdető tárgyalást. Láthatóan ezzel az ítélettel sem a vádlottak, sem a családtagok, barátok nem számoltak komolyan. Miért? Mert nem ez, nem így, nem azért történt. Mert a jog szerint sem lehetne így. Ha a jog az erkölcs minimuma, akkor ez az ítélet hova sorolandó?

Mit láttam én?

Egy botrányos ítéletet, majd négy órányi bírói indoklást, amely arról szólt, hogy a bizonyítékok nem elég megalapozottak, a tanuk és tanuvallomások nem elég hitelesek, a "terrorcselekményre" vonatkozó jogalkalmazásra még nincs precedens, és az ügyészség szégyellje magát, hogy nem hozott jobb bizonyítékokat a vád, és következésképp az ítélet alátámasztására. És tucatszor elhangzott, hogy bár érték ilyen vádak az eljárást, de vegyük tudomásul, hogy ez nem koncepciós ügy. A bíró végig motyogva, az orra alá beszélt, vontatottan. Nehezen hagyták el azok a mosakodósnak érzett szavak azt a szájat. Vajon miért?
A Himnuszt ülve hallgatta végig.

A Budaházy-per - kicsit másképp

Láttam egy ma még névtelen, de karrierista, feltörekvő ügyészt, aki semmit nem csinált az ítélethirdetés és indoklás alatt (értsd: nem jegyzetelt, nem gépelt), majd a laptopjáról felolvasta a súlyosbítást kérő, kész fellebbezési kérelmet. Mintha előre tudott volna már mindent, és előre el lett volna készítve már maga a fellebbezés is, mind a 17 emberre vonatkozóan, részletekbe menően. Vajon ez mire utal?
A Himnuszt ülve hallgatta végig.

Láttam a hozzátartozókat, szeretteket, barátokat. Akik nem akartak hinni a fülüknek. Értetlenül sírtak. Mert el sem köszöntek. Mert erre nem készültek. És összeomlottak, hogy az igazság sem itt nincs, sem odaát. Kire számíthatnak? A 17 ember szűkebb és tágabb családja, barátai. Gyermekei. Több száz ember. Ez az ítélet vajon példát statuál? Megrettent? Nem. Ez a több száz emberben a dacos ellenállás, a bosszúvágy angyalának megszületését segíti. Már nem 17, hanem több száz. Nos, kinek az érdeke ez?

És láttam a vádlottakat. Fiatalok, életerősek, alkotó és teremtő erejük teljében, családdal, gyerekekkel. Hazaszeretettel. Igazságérzettel. Daccal. Felemelt fejjel. Mikor a bíróra, az ügyészre néztek, villogott a tekintetük. Mikor a szeretteikre, könny futotta el a szemüket.

A magyar jogtörténetben először fordult elő, hogy ilyen súlyos elsőfokú ítélet esetén nem rögtön előzetesbe helyezték a vádlottakat. Vajon most miért? Félelem? Lelkiismeretfurdalás?

Láttam "vadmagyarokat", akik azt kérték számon a hozzátartozókon, hogy azok a bírói, majd sokadik rendőri felszólításra végül elhagyták a tárgyalótermet. Ők is, csak ők utolsóként. Igaz, a "vadmagyarok" közül egyik számára sem volt tétje a mai napnak. Számukra nem állt fenn annak a lehetősége,hogy úgy menjenek előzetesbe, és évekre börtönbe, hogy utoljára azt látják, az anyjukat, feleségüket, testvérüket az akárhányszoros túlerőben kirendelhető készenlétisek verik, ki tudja, mi lesz velük, és vajon a gyerekekhez, az otthon maradtakhoz hazaért-e valaki, vagy anya, testvér, mama és papa egy másik fogdában ül. Üzenem nekik, hogy Isten nem csak szívről és lélekről gondoskodott nekünk, de agyról is... Talán nem véletlenül. A világ kétségtelenül attól lett olyan embertelen és élhetetlen, mert a meghatározó helyzetben lévő irányítók és vezetők mindenhol csak az agyukat használják. Ez nem jó. De ne essünk át a ló másik oldalára...!

És, láttam a sajtó képviselőit. Olyat is, aki a Himnuszt, és a Székely Himnuszt is énekelte. És olyat is, aki csak a bulvárt, a szenzációt kereste. A sírós utolsó ölelést és csókot lencsevégre kapni úgy, hogy az objektívvel a fájó arcokba mászik... Nem érdekelte, hogy pont azt az intimitást teszi tönkre, amire talán 8-10-13 évig nem lesz lehetőség. És olyan fotóst is, aki a vádlott lépcsőn álló feleségének a szoknyája alá próbál befotózni, ügyes pózból. Emberi méltóság, empátia? Ugyan, ez csak a liberálisoknak jár. Senki másnak. Az egyenlőség nevében.

Vannak az emberek, és vannak a valami mások. Ma mindkettőből bőven kaptunk.

Köszönjük az emberséges hozzáállást és támogatást!

Értünk Értetek

Bertha Szilvia Zsuzsanna

Kapcsolódó:
MA BUDAHÁZY - HOLNAP AZ EGÉSZ ORSZÁG! Ma Budaházy - holnap az egész ország! (videóval) (hirtv.hu)
A számos koncepciós elemet tartalmazó Budaházy György és társai ügyben összesen 125 év fegyházat osztott ki ma a bíróság, amely maga is hosszasan sorolta ítéletében az eljárás során elkövetett durva törvénysértéseket - csupán a következtetést nem vonta le, nem rekesztette ki a törvénysértően beszerzett bizonyítékokat, s nem mentette fel bizonyítottság hiányában a vádlottakat.
125 év 17 hazafira - a nemzet arcul csapása a Budaházy-justizmordGaudi: 125 év 17 hazafira - a nemzet arcul csapása a Budaházy-justizmord: nem maradhat így! (kuruc.info)
Hazaszerető emberként és nemzeti jogvédőként is sokakkal együtt megrázott, s felháborított a Budaházy György és 16 társa elleni törvénytelen és drákói elsőfokú ítélet. Sokéves nemzeti jogvédő és politikai küzdelem ellenére nem a 2006. őszi rendőrterror felelőseire, hanem 17 hazafira szabtak ki összesen 125 év szabadságvesztést. Budaházyra a legsúlyosabbat, 13 év fegyházat, aki ráadásul már ült előzetesben két és fél évet.
A kormány csattanóst választ adott az Orbán Ráhel bahreini útja után kérdezősködőknekA kormány csattanóst választ adott az Orbán Ráhel bahreini útja után kérdezősködőknek (444.hu)
Kovács Zoltán Kálmán Olga vendége volt este az ATV-ben. Előbb magyarázkodott egy kicsit a miniszterelnök lányának bahreini útja miatt, ahol Orbán Ráhel, saját állítása szerint magánútján, a Perzsa-öböl menti ország energiaügyi miniszterével találkozott, majd négy perc után kifejtette, Kovács egyébként ugyanazt ismételgette, mint délután Lázár János, azaz ez egy magánút volt, a bahreini hatóságok keleties túlzásból írták a megbeszélésről, hogy olaj és kereskedelmi ügyek is napirenden voltak.
Arab hírügynökség: Orbán Ráhel, a Magyar Köztársaság nagyra becsült miniszterelnökeArab hírügynökség: Orbán Ráhel, a Magyar Köztársaság nagyra becsült miniszterelnöke (444.hu)
(FRISSÍTÉS 08.31 Szemben azzal, amit cikkünk állított, az eredeti arab nyelvű cikkben nem nevezik magyar miniszterelnöknek Orbán Ráhelt, csak a magyar miniszterelnök lányának.) Újabb kép került elő Orbán Ráhel és Tiborcz István titokzatos bahreini látogatásáról. Kedden délután írtuk meg, hogy a bahreini kormány weboldala szerint Orbán Ráhel és Tiborcz István, akiknek semmilyen választott tisztségük nincsen Magyarországon, olaj- és gázügyben tárgyalt Bahrein energetikai miniszterével.


RIO 2016: A birkózószövetség magánbeszélgetésnek minősíti a borsban megjelenteket lőrincz meccsének elcsalásáról
2016. szeptember 01. nemzetisport.hu

A Magyar Birkózószövetség közleményében magánbeszélgetésnek minősíti a Borsban megjelenteket, melyek szerint Péteri László magyar birkózóbírónak egy szlovén kollégája elismerte, hogy elcsalták Lőrincz Viktor bronzmérkőzését a riói olimpián. A szövetség közleményét változtatás nélkül közöljük.

RIO 2016: A BIRKÓZÓSZÖVETSÉG MAGÁNBESZÉLGETÉSNEK MINŐSÍTI A BORSBAN MEGJELENTEKET LŐRINCZ MECCSÉNEK ELCSALÁSÁRÓL
Lőrinc Viktor nem értette, miért intették meg (Fotó: Szabó Miklós)

"Csütörtökön az egyik bulvárlap cikke alapján számos sajtóorgánum beszámolt a Nemzetközi Birkózószövetséget (UWW), illetve Lőrincz Viktor olimpiai bronzmérkőzését is érintő hírekről. A Magyar Birkózószövetség (MBSZ) ugyan közvetlenül nem érintett az ügyben, de a számos médiamegkeresés miatt hivatalos közleményben szeretné ismét kiemelni, hogy kiáll a versenyző mellett, és a Magyar Olimpiai Bizottsággal szoros együttműködésben javaslatot tesz a hasonlóan kérdéses esetek jövőbeni elkerülésének módjára, amire jó lehetőség adódhat már az UWW e heti, a franciaországi junior-világbajnokságon zajló kongresszusán is. Bármilyen konkrétum esetén természetesen értesítjük a médiát."

"Ami a kérdéses cikk alapinformációit illeti, kiderült, s ezt a két érintett, az újságíró és a megkérdezett nemzetközi bíró is megerősítette, hogy köztük egy magánbeszélgetés zajlott, amelynek során felállítottak egy hipotézist, de fel sem vetődött, hogy ez nyilatkozatként megjelenik, így a tartalma sem ellenőrzött és a kérdezett által megerősített. Az MBSZ semmilyen hivatalos csatornán nem értesült, nem értesülhetett a megjelentekről, ezektől elhatárolódik. A magyar szövetség a továbbiakban is azon lesz, hogy saját nemzetközi pozícióit erősítve elkerülje a szőnyegen történő hasonló eseteket, illetve megkapja a 2018-as vb rendezési jogát, amivel közvetve erősítené a 2024-es budapesti olimpiai pályázatot is."

Kapcsolódó:
ELISMERTE A BÍRÓ, HOGY ELCSALTA A MAGYAR BIRKÓZÓ MECCSÉT RIÓBANElismerte a bíró, hogy elcsalta a magyar birkózó meccsét Rióban (origo.hu)
Péteri László 2014-es aranysípos birkózóbírónak a Lőrincz Viktor meccsén szőnyegelnökként tevékenykedő, szlovén Staniszlav Sernek elárulta, hogy nyomást gyakoroltak rá, hogy a német Denis Kudlát hozza ki győztesnek a riói olimpia bronzmeccsén. "Sernek mesélte, folyamatos pressziót gyakoroltak rá, hogy Lőrincz ellen ítéljen. Erre nem volt hajlandó, mire fel a háttérből utasították, hogy mi a kötelező teendője, így végül mégis asszisztált Lőrincz vereségéhez".
Nem doppingolt az olimpiáról kitiltott kajakpárosNem doppingolt az olimpiáról kitiltott kajakpáros (origo.hu)
A TV2 Tények című műsora úgy tudja, megérkeztek az olimpiai csapatból kizárt Horváth Bence és Szomolányi Máté mintái a nemzetközi doppingellenes szövetség laborjából, és kiderült, hogy egyik sportoló sem doppingolt. A két sportolót a szövetség tette ki a riói olimpiára utazó keretből, mert "etikai vétséget követtek el". Horváth és Szomolányi atipikus doppingmintát adtak, amiben nyomokban tiltott szerekre is bukkantak a Magyar Antidopping Csoport ellenőrei, akik tudatták a szövetséggel az eredményeket.
MIGRÁNSOK ERŐSZAKOLTAK MEG EGY MAGYAR NŐT NÉMETORSZÁGBANMigránsok erőszakoltak meg egy magyar nőt Németországban (alfahir.hu)
A németországi Mühlhausenben három eritreai bevándorló még szombat hajnalban megerőszakolt egy magyar származású nőt. A feltételezett elkövetőket elfogták, majd szabadon is engedték a hatóságok, írja a Thüringer Allgemeine. Az öt férfi a türingiai Tonna-ban került vizsgálati fogságba, miután a rendőrség letartóztatási parancsot adott ki ellenük. Harko Krieg főállamügyész szerint a borzalmas tettet szombat hajnalban, 3:50-kor követték el, miután a vasútállomás közelében lévő hídnál a gyanúsítottak megtámadták a 39 éves magyar nőt.

A BETYÁRSEREG ÜZENETE: MEGVÉDJÜK A MAGYAR NŐKET!


A bankok figyelmeztetnek: Gazdasági nukleáris tél sújthatja a világot
8/31/2016 ujvilagtudat.blog

A bankszterek a Brexit segítségével akarják elkerülni a felelősséget.

A központi bankok gazdasági katasztrófára számítanak, amely lesújthat a világra ezen a télen, és megpróbálják a Brexitet hibáztatni az elkövetett törvénytelenségeik helyett, amely kiváltotta a válságot.

A befektetők különösen a nagy európai bankokban szabadulnak a részvényektől, a Royal Bank of Scotland 30 százalékot vesztett piaci értékéből június óta.

A bankok "felkészülnek egy gazdasági nukleáris téli helyzetre," mondta egy bennfentes a CNBC-nek.

"Ez azt is jelentheti, hogy 50. cikkely népszavazások indulhatnak más európai országokban, ami az euróval vagy a fonttal való szakítást is eredményezheti, amely 1,20 dollár vagy még alacsonyabb árfolyamon áll."

"A bankok most készen állnak bármire."

A nyilvánosság elveszíti a hitét a bankokban; a személyes széfek iránti kereslet megugrik, mivel az emberek megtagadják a befizetést a bankszámlákra a "negatív kamatoktól" való félelmükben.

"A betétesek most azzal a kilátással szembesülnek, hogy díjakat számítanak fel a betéteikre," - jelentette a Wall Street Journal. "Néhány vállalat és nagy magánbetétes számára már díjakat számítanak fel."

A központi bankárok és a technokrata elit a Brexitet hibáztatja a jelenlegi gazdasági bukás miatt, de a globális gazdaság már azelőtt a szétesés jeleit mutatta, hogy a brit választók úgy döntöttek, elhagyják az EU-t.

Januárban, öt hónappal a Brexit szavazás előtt egy magas szintű bankár és davosi bennfentes elismerte, hogy globális gazdasági összeomlás fenyeget, mert a központi bankok elvesztették az irányítást és teljes kifogytak az ötletekből.

Gazdasági nukleáris tél sújthatja a világot

Körülbelül ugyanebben az időben a Royal Bank of Scotland figyelmeztette ügyfeleit, hogy "adjanak el mindent", és lépjenek ki a tőzsdéről a lehető leghamarabb, ami egy olyan intelem, amely azt jelzi, hogy a globális gazdaság egy 1929-es típusú nagy gazdasági világválság felé tart.

"Adjanak el mindent, kivéve a jó minőségű kötvényeket," - figyelmeztetett Andrew Roberts, a bank európai gazdasági és árkutatási vezetője. "Úgy gondoljuk, hogy a befektetőknek félniük kellene."

Az év elején az S&P 500 a legrosszabb ötnapos kezdéssel indított 1929 óta, és a Dow Jones ipari átlaga 1897 óta a legsúlyosabban kezdett.

A globális gazdaság annyira függ Kínától, hogyha az ország teljesen összeomlik, az viláméretű recessziót eredményez, és a kínai irány nagyon hasonlít ahhoz, ami a nagy gazdasági világválsághoz vezetett az egyre bővülő hitelkeretekkel azon széles körben elterjedt téveszmével együtt, hogy az eszköz árak soha nem fognak esni.

"Kína túl gyorsan növekszik," - mondta Andy Xie közgazdász. "A kormány felhasználja erejét, hogy megállítsa ennek kibontakozását, de nem foglalkozik a témával."

"Ezzel csak több időt vásárolnak."

De az idő fogy.

Kapcsolódó:
Egy kiszivárgott emlékeztető bizonyítja, hogy Soros György megpróbálta megbuktatni Putyint és destabilizálni OroszországotEgy kiszivárgott emlékeztető bizonyítja, hogy Soros György megpróbálta megbuktatni Putyint és destabilizálni Oroszországot (ujvilagtudat.blog)
A magyar zsidó származású milliárdost úgy tűnik nem csak az érdekelte, hogy egy Putyin ellenes ellenzéki erőt támogasson Oroszországban, hanem hogy létre is hozza azt, hogy destabilizálja az országot. A magyar zsidó származású milliárdost úgy tűnik nem csak az érdekelte, hogy egy Putyin ellenes ellenzéki erőt támogasson Oroszországban, hanem hogy létre is hozza azt, hogy destabilizálja az országot.
Összeomlás fenyegeti az európai bankokatDeutsche Bank Collapse May Trigger 'Global Financial Catastrophe
(sputniknews.com)
In June, the International Monetary Fund (IMF) labelled Deutsche Bank as the most risky global financial institution. Experts do not believe the bank will suffer the same destiny as Lehman Brothers. But if it does this would be a global financial catastrophe.
Összeomlás fenyegeti az európai bankokatÖsszeomlás fenyegeti az európai bankokat (portfolio.hu)
Európa bankjai egy hosszú és lassú utat kezdtek el bejárni a növekedés felé, de a rossz évkezdés miatt könnyen lehet, hogy a menet véget ér és az öreg kontinens gazdasági kilátásai is veszélybe kerülnek - írja a Wall Street Journal
Az Új Föld projekt tudatos közösségeinek építéseAz Új Föld projekt tudatos közösségeinek építése (youtube.com)