Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. április 10., hétfő

22.010 - ​Morvai Krisztina: A Brexit egyik fő oka: a közép- és kelet-európai országok alacsonyjövedelme


Feladó: JOGINFO
Dátum: 2017. április 8. 18:27
Tárgy: A Brexit egyik fő oka: a közép- és kelet-európai országok alacsony jövedelme - mutatott rá Morvai az EP-ben. Sürgős változásra van szükség! - viedóval
Címzett: 


A Brexit egyik fő oka: a közép- és kelet-európai országok alacsonyjövedelme - mutatott rá Morvai az EP-ben. Sürgős változásra van szükség!

A felszólalás itt tekinthető meg:

https://www.youtube.com/watch?v=sLUwZpP6CYs

„Nem sokat tanult az Európai Unió a Brexitből" - mutatott rá Morvai Krisztina a Brexitről szóló politikai vitanap végén Strasbourgban, az Európai Parlament plenáris ülésén. Mint kifejtette: a Brexit egyik fő oka az Európai Unión belüli „belső migráció", amely pedig a rendkívül alacsony közép-és kelet-európai bérekre és jövedelmekre vezethető vissza. Rámutatott arra is, hogy Magyarországról elindult - több közép-és kelet-európai csoport támogatásával - egy olyan kezdeményezés, amelynek fő célja a kirívó jövedelem- illetve bérkülönbségek felszámolása. Morvai kérte, hogy képviselőtársai ismerkedjenek meg a magyar kezdeményezéssel és támogassák azt.

Szeretném felhívni a figyelmüket arra, hogy

​​
Morvai Krisztina EP képviselő minden felszólalása, illetve a tevékenységeivel kapcsolatos egyéb hírek megtalálhatók a https://www.facebook.com/morvai.krisztina oldalon.