Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. április 10., hétfő

22.014 - ​HUN_MAGYAROK AZ ŐSI HUNNIÁÉRT: ÍGY - húsvét táján.....! > ​2017. április 10.


Feladó: József Kántor
Dátum:
​​
2017. április 10. 13:12
Tárgy: ÍGY - húsvét táján.....!
Címzett: 


A  "feltámadásnak" hazudott - a "történelminek nevezett egyházak - EGYHÁZAK" által behazudott,és  TÖBB százéves   NÉP FÉLREVEZETÉS,ahol a kommunizmus-bolsevizmus és liberális vadkapitalizmus: zsidó eredetű  és gyökerű!
Tisztelt Hölgyek és Urak!
Tisztelt HUN_MAGYAROK!

"Jézus Krisztust" - valóban a katolikus római keresztény "egyház" találta FEL avagy KI -- 325-ben Nicei zsinaton!  Ahol - az IDEALIZMUS alapján: "szellemtudat istenné tették"! DE - előtte 300 évvel: volt egy ÚR JÉZUS,aki tisztán úrnépi,a legnagyobb  HUN_MAGYAR származású  PRÓFÉTA, akinek a tanításai végül  az ÚJ SZÖVETSÉG  EVANGÉLIUMÁNAK alapját adja!   Ő még - az IGAZ  HUN_MAGYAR,másként  HUN_SZKÍTA,a magyar mágus vallásfelfogás felkent: FŐPAPI  tisztségviselőjeként élt és halt! DE - nem a kereszten!!!  Az Ő megváltó (szabadságharcos) társadalmi szerepének köszönhető ---  HOGY a MI ősvallásunk fennmaradt az utókorra!!!

Tisztelt Hölgyek és Urak!
Tisztelt HUN_MAGYAROK!

Mondtuk - mondjuk! Írtuk - írjuk! --- mint  szent Lajos  francia király tette:  1240-ben törvényt ült a Talmud felett,elítélte és elégette  - nemzetközi  bíróság (akár a Hágai Nemzetközi Bíróság) elé kell vinni a zsidóság törvénykönyveit,a messianizmus megvalósítása érdekében  készített és fellelhető TERVEIKET,a dokumentálható CSELEKEDETEIKET - és el kell ítélni őket! KÖTELEZNI kell őket - emberiségellenes "törvényeik" eltörlésére, az EMBERISÉG ellen elkövetett BŰNEIK bevallására,és  a VILÁG NÉPEITŐL való bocsánatkérésre! Már - 1922-ben HENRY FORD " A nemzetközi zsidó" című könyvének alcímében így fogalmaz: (zsidókérdés) " a VILÁG legfőbb problémája" - manapság azt mondhatjuk,hogy MEGOLDÁSA sürgetőbb - mint valaha is volt! DE - nem akárhogyan,és vegyük már tudomásul,hogy a MINDENKORI zsidó vezetőség az "isteni törvények" talaján állva cselekszik - és népét a törvény IGÁJA alatt neveliNO - ezt az "isteni törvényi" alapot kell kihúznunk a lábaik alól,hogy az EMBERISÉG és a VILÁG létezése: veszélyeztetve ne legyen!!! 

Tisztelt Hölgyek és Urak!
Tisztelt HUN_MAGYAR Testvérek!

Tisztelettel és szeretettel felkérjük MINDEN IGAZ MAGYART (ifjú fiainkat és férfijainkat) korra való tekintet nélkül:  hogy az ŐSEINK által reánk hagyott csodálatos HAGYOMÁNYT őrizzük - őrizzék,és MENJENEK  locsolkodni!!! MENJENEK locsolkodni - menjenek,hiszen az ŐSI ANYAKÖZPONTÚ társadalmi rendünk hagyatéka ez, ahol a TISZTASÁG-MEGTISZTULÁS, a tavaszi SZELLŐ,a lágy  meleg NAP-FÉNY és a LEÁNYAINK - ASSZONYAINK megbecsülésének csodálatosan szép napja ez!!!  A locsolkodás a VILÁG egyetlen országában sem történt soha - csak a VILÁG ŐSNÉPE, a MAG népének ÚR JÉZUSA általi csodálatos hagyománya!!!

"helyettünk - HUN_MAGYAROK helyett ----- senki nem fogja megkeresni az AJTÓT,ami mögött KUKSOL a TEHETETLENSÉG" !!!

Üdvözlettel:  
​​
HUN_MAGYAROK AZ ŐSI HUNNIÁÉRT