Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. május 11., vasárnap

892 - Együttműködési nyilatkozat a Szent Korona Szolgálatot teljesítő Nemzeti Egység létrehozására!

Von: "Halász József dr." [mailto:hjozsef@pannoniatv.hu]
Gesendet: vasárnap, 2008. május 11. 16:55
An: Kutasi József

Betreff: Együttműködési nyilatkozat

 

Együttműködési nyilatkozat a Szent Korona Szolgálatot teljesítő Nemzeti Egység létrehozására

 

Felismerve, hogy

 

1.         Magyarországot a jelenlegi parlamenti pártok által gyakorolt politikai vezetés egyetemesen megfosztotta függetlenségétől, olyan nemzetközi szövetségekbe (NATO, EU) kényszerítve, amelyek nem az emberiség fejlődését, békés együttélését, hanem egy emberellenes eszme diktatórikus világuralmi törekvéseit szolgálja;

 

2.         Magyarországot a jelenlegi parlamenti pártok által gyakorolt politikai vezetés egyetemesen a társadalmi szétesés, a gazdasági kiszolgáltatottság állapotába juttatta, ennek következtében:

-           a magyar társadalom jelentős része nyomorban él,

-           szociális biztonság nincs,

-           nincs nemzeti alapú és nemzeti érdekeket védő jogrendszerünk,

-           az egészségügyi ellátás nem az emberek egészségének megőrzését és - szükség esetén - egészségének visszaállítását szolgálja, hanem emberidegen gazdasági vállalkozássá vált,

-           az emberek tájékoztatása a magyaridegen média monopóliumával az agymosás kiszolgálójává vált,

-           az oktatás és nevelés elszakadt a magyar értékek közvetítésétől,

-           a fiatalok jövője bizonytalan és kilátástalan,

-           az aktív korúak létbizonytalanságban élnek, jelentős részük munka- és jövedelem nélküli,

-           az idősek megbecsülése nem mutatkozik meg sem a nyugdíjban, sem a társadalmi elismertségben, sem az egészségügyi ellátásban,

-           a magyar gazdaság elveszítette önállóságát, idegen tőke befolyása alá került, annak önérdek érvényesülése nélküli kiszolgálójaként,

-           a magyar tudomány, kultúra és ezzel nemzetünk szellemi értéke idegen érdekek kiszolgálására kényszerül,

-           az anyagi nemzeti értékeinket idegen tulajdonba juttatták,

-           a magyar mezőgazdaságot és feldolgozóipart elsorvasztották, a magyar termőföldet idegenek prédájává alázták, ezzel - az idegen érdekeknek megfelelően - a gazdák földönfutóvá tétele beteljesedéssel fenyeget,

-           a magyar kis- és középvállalkozókat a versenyképesség megvonásával tönkretették,

-           a magyarságot életben tartó vidék erkölcsileg és anyagilag elvesztette életképességét,

-           Magyarország nemzeti honvédsége megszűnt, ezzel nemzetünk védelme és biztonsága idegen érdek kiszolgálásának függvényévé vált.

 

Ezek alapján megállapítva, hogy

 

3.         a jelenlegi parlamenti pártokat és szatelitpártjait képviselő politikai elit egyetemesen alkalmatlan arra, hogy Magyarországot vezesse, mert a magyarság érdekeivel szemben idegen érdekeket képvisel, így meg kell fosztani hatalmától.

 

Ezért

 

4.         történelmi kötelességünk visszatérni az ország és lakói szabadságát nemcsak ígérő, hanem biztosító ősi hagyományainkhoz, amely a Szent Korona eszme alapján áll.

 

Ezen felismeréstől vezérelve a ..................................................... szervezet nevében kifejezzük azon szándékunkat, hogy

 

a Szent Korona Szolgálatban együttműködünk

 

Magyarország függetlenségének visszaállítása, életének jövőt meghatározó hagyományaink alapján történő megszervezése érdekében,

a hatalom átvételének békés eszközét használva

 

mindazon személyekkel és szervezetekkel, akik és amelyek a 2006-os Kossuth téri forradalom alábbi céljaival egyetértve a Szolgálatot létrehozzák:

 

1.         A jelenlegi kormány megdöntése.

2.         A jelenlegi „szenvedhetetlen iga", vagyis a Gyurcsány-jelenség okának felderítése és megszűntetése.

3.         A Szent Korona eszmén alapuló Történelmi Alkotmány jogfolytonosságának Alkotmányozó Nemzetgyűlésen történő helyreállítása.

 

Kijelentjük, hogy

Magyarország Alkotmányának a Szent Korona eszme „Szabadság Alkotmányát" tekintjük:

 

1.§       Magyarország örökké szabad.

 

2.§       A kötelezettségek és jogok egységében a Szent Korona minden tagja egy és ugyanazon szabadságot élvez.

a)        A Szent Korona tagja az államalapító magyar nemzet tagja, bárhol él a világon, valamint az államalkotó nemzetek tagjai, ha a Szent Korona Országának területén élnek.

b)         Államalkotó nemzet az, amely elfogadva a Szent Korona értékrendjét, kultúrájának helyet talált a Szent Korona Országának területén.

3.§       Ami a magyar földön, föld alatt és föld felett van, a Szent Korona által jelképezett egyetemes magyarság elidegeníthetetlen, örök tulajdona, amelyet csak a Szent Korona tagjai birtokolhatnak.

            A birtokos jogai azonosak a tulajdonjoggal, kivéve:

a./        Nem semmisítheti meg a birtokot.

b./        Nem változtathatja meg a birtok rendeltetését.

c./        Csak a Szent Korona tagjára ruházhatja át (örökítheti) a birtokjogot.

4.§       Minden magyar érték a magyar érdekeket szolgálja.

5.§       Mindazzal szemben, aki megsérti a Szent Korona értékrendjét, a Szent Korona minden tagjának nemcsak joga, hanem kötelessége ellentmondani és ellenállni.

I. Vállaljuk:

 

1.         A diktatúra magyarországi helytartóságát létrehozó és fenntartó (a diktatúraváltás következtében a KGST és a Varsói Szerződés helyébe lépő) EU- és NATO tagságunk megszűntetését célunk elérése alapfeltételének tekintjük. Ezzel összefüggő tevékenységünket a Szolgálat többi tagjával együtt végezzük.

            Ezen tevékenységem részeként minden lehetőségünkkel azon leszünk, hogy a megbukott EU Alkotmány helyébe lépő Lisszaboni Szerződés magyarországi megerősítéséről – a 2007. december 17-i alkotmányellenes parlamenti megerősítés helyett - népszavazás döntsön . Az e célra készített aláírásgyűjtő ív aláírattatásában – az OVB-hitelesítésétől függetlenül - részt veszünk.

 

2.         A független Magyarország megteremtése érdekében a Szent Korona Szolgálat Alkotmányozó Nemzetgyűlést hoz létre, amely az alábbi feladatokat látja el:

a/         Kimondja, hogy az 1949. évi XX. törvény nem Magyarország Alkotmánya, még csak Alaptörvénye sem, ezért megszűnteti annak hatályát.

b./        Kimondja a Történelmi Alkotmány jogfolytonosságát, a Szabadság Alkotmányát Magyarország alkotmányaként meghatározva.

c./        Elfogadja a Szabadság Alkotmányán alapuló irányelveket Magyarország Alaptörvényeként.

d./        Megerősíti a Szent Korona Önigazgatási rendszere szerint, a választók által kiválasztott alsó- és felsőházi követek képviseleti jogát, ezzel létrehozva Magyarország legfőbb hatalmi szervét.

e./        Az alábbiak szerint veszünk részt a független Magyarországot megteremtő Alkotmányozó Nemzetgyűlés előkészítésében:

 

ea./      Ahhoz, hogy az Alkotmányozó Nemzetgyűlés határozatai a közvetlen népakarat kifejezésére alkalmasak legyenek, a 2006-os országgyűlési választás győztes pártjára (MSZP) szavazók számánál nagyobb támogatottságra (2,5 millió) van szükség. Ezt a Szent Korona Szolgálat aláírásgyűjtéssel és az aláírók Alkotmányozó Nemzetgyűlésen történő megjelenésével fogja elérni.

            A tájékoztatásban , aláírásgyűjtésben  és az Alkotmányozó Nemzetgyűlés megtartásának megszervezésében,, valamint a Szer tartásában – együttműködve a Szent Korona Szolgálat többi résztvevőjével - minden lehetőségünkkel részt veszünk.

 

eb./      A Szent Korona önigazgatási rendszere a társadalom szerves egységét fejezi ki, és nem a társadalmat megosztó pártrendszerre épül, ennél fogva nem pártok állította jelöltek közül történő megválasztás, hanem a választók önmaguk közül történő kiválasztás a legfőbb hatalomgyakorlás szervezetében való részvétel módja. Ebből adódóan:

 

-           A Szent Korona területi részét képviselő alsóházat az egy választókörzetbe tartozó aláírók és az Alkotmányozó Nemzetgyűlésen résztvevők önmaguk közül választják ki. Ezt a kiválasztást a Szent Korona Szolgálatban részt vevő szervezetek és magánszemélyek együttesen segítik elő. 

 

-           A Szent Korona személyi részét képviselő felsőházat az egy társadalmi csoportba (nemzetiségek, vallások, korcsoportok, szakmák) tartozó és egy megyében élő aláírók és az Alkotmányozó Nemzetgyűlésen résztvevők önmaguk közül választják ki. Ezt a kiválasztást a Szent Korona Szolgálatban részt vevő szervezetek és magánszemélyek együttesen támogatják.

 

Szervezetünk az együttműködést elsősorban az alábbi társadalmi csoportok és megyék érdekképviseletében vállalja (a vállalást aláhúzással jelöljük):

 

Társadalmi csoport                              Terület

Emberi környezet                                  Dunántúl

Települések összehangolása              Nyugat Magyarország

Jog és közigazgatás                 Győr-Moson-Sopron

Kultúra és tudomány                          Vas

Egészségügy                                         Zala

Nevelés-oktatás                                    Közép-nyugat Magyarország

Védelem                                               Veszprém

Család                                                 Komárom-Esztergom

Nemzetiség                                          Fejér

Vallás                                                    Délnyugat Magyarország

Gazdaság                                            Somogy

Mezőgazdaság és élelmiszeripar      Baranya

Ipar                                                       Tolna

Könnyűipar                                           Közép Magyarország

Nehézipar                                             Budapest

Energiaipar                                         Pest megye

Szolgáltatás                                          Kelet Magyarország

Közellátó szolgáltatás                        Észak-kelet Magyarország

Szociális szolgáltatás                        Borsod-Abaúj-Zemplén

Idegenforgalom                                   Heves

Kereskedelem                          Nógrád

Szállítás, közlekedés                          Közép-kelet Magyarország

Egyéb (pl. pénzügy)                             Szabolcs-Szatmár-Bereg

Hajdú-Bihar

Jász-Nagykun-Szolnok

Dél-kelet Magyarország

Bács-Kiskun

Csongrád

Békés

 

c./        Az Alapszerződés a Szabadság Alkotmányának korunkra történő irányelveit határozza meg. Ezért ennek rendszert alkotó elkészítése és társadalmi elfogadottsága egyaránt szükséges.

            Az alábbi szakmai munkacsoport(ok)ban (aláhúzással jelöljük) történő közreműködéssel részt veszünk az Alaptörvény elkészítésében, és közreműködünk a társadalmi vitasorozat szervezésében és megvalósításában.

 

Tájékoztatás, kapcsolattartás

Emberi környezet

Települések összehangolása

Jog és közigazgatás

Kultúra és tudomány

Egészségügy

Nevelés-oktatás

Védelem

Család

Nemzetiség

Gazdaság

Vallás

Mezőgazdaság és élelmiszeripar

Ipar

Könnyűipar

Nehézipar

Energiaipar

Szolgáltatás

Közellátó szolgáltatás

Szociális szolgáltatás

Idegenforgalom

Kereskedelem

Szállítás, közlekedés

Egyéb (pl. pénzügy)

 

 

3.         Az Európai Unió 2009-ben sorra kerülő Parlamenti képviselőválasztásán az EU Parlament Függetlenség/Demokrácia frakció Európai Konföderációt támogató képviseletében indítunk képviselőjelölteket, a Szent Korona Önigazgatási Rendszere társadalmi csoportokra vonatkozó jelölési elvei szerint. A választásokon a „Szent Koronát Szolgálók Szövetsége" választási párt neve alatt indítjuk a jelölteket.

 

II. Egyetértünk a következőkkel:

 

1.         „Azok a szervezetek és személyek, amelyek és akik 1944. március 19-e óta vezetőként részt vettek abban, hogy nemzetünk a diktatúra gyarmatává váljon, illetve azok, akik ezeket parlamenten kívüli politikai erőként támogatták vagy támogatják, tevékenységükkel önmagukat rekesztették ki a Szent Korona Szolgálatból."

 

2.         A Szent Korona Szolgálatban mindenki a Szent Korona tagságból eredő küldetését végzi. Ebből adódóan a végzett munka minősége és mennyisége határozza meg mindenkinek a helyét a Szent Korona Szolgálatban.

 

3.         Alkotmányozó Nemzetgyűlést csak akkor lehet tartani, ha határozatai tényleges, megvalósuló rendszerváltást jelentenek, vagyis, ha a feltételeket jelentő támogatottság biztosított. 

            Abban az esetben, ha a következő (akár előrehozott, akár rendes) országgyűlési választásig ez a feltétel nem biztosított, akkor a Szent Korona Szolgálat kiválasztott területi követeivel, mint egyéni jelöltekkel és társadalmi csoportokat képviselő követeivel, mint listás jelöltekkel, a „Szent Koronát Szolgálók Szövetsége" választási párt neve alatt indul a választásokon.  

 

Kelt ....................................., 2008. .......................................-n.

 

 

¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬   ___________________________________

            aláírás

A szervezet adatai:

Név: _________________________________  Kapcsolattartó neve: ________________________

Központi cím: ____________________________________________________________________

Telefon: ______________________________  E-mail: ___________________________________

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Népszavazás kezdeményezés - http://62.112.194.95/hirlevel/07062302.doc

Aláírásgyûjtõ ív - http://62.112.194.95/hirlevel/07062303.doc

Aláírásgyűjtó ív OVB engedélyezése nélkül:

"Egyetért-e azzal, hogy az Európai Unió Alkotmánya helyébe lépõ Lisszaboni Szerzõdés megerõsítését Magyarország elutasítsa?" aláírásgyûjtõ ív - http://szksz.hu/alairas080412/Alairasgyujto080412.doc

Bizonyságtételi röplap - http://62.112.194.95/hirlevel/07062507.doc

"Akarja-e Ön, hogy a Szent Korona Eszmén alapuló Történelmi Alkotmányt Alkotmányozó Nemzetgyulés helyezze vissza jogfolytonosságába?" aláírásgyûjtõ ív - http://eunyet.hu/hirlevel/07062505a.doc

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------