Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. július 27., vasárnap

1.052 - Dudás Ilona - dukos@freemail.hu: Ezt a barmot,olvassátok! < Őrület! Mélységesen sérti az igaz magyar embereket! >

http://nemzettelhazaert.blog.extra.hu/?p=123

Ezt a barmot,olvassátok ! Mélységesen sérti az igaz magyar embereket !

——- Eredeti üzenet ———-
Dátum: 2007. aug. 14. Kedd 14:26:45
Feladó: VARKONYI PÉTER <nakonxipan@citromail.hu>
Címzett: dukos@freemail.hu
Tárgy: Soha többé fasizmust
!

T. Honlap !

T. Dudás Ilona !

Köszönöm, hogy ismételten megtiszteltek üzenetükkel.

A hírértékű üzeneteken túl jó lenne kapcsolatba lépni személyes hangvételű fórumon valós egyénekkel is, akik hozzám hasonlóan egyrészt baloldali érzelműek, másrészt erőszak- és rasszizmus ellenesek, harmadrészt, de nem utolsó sorban izraeliták.  Mindent el kell követnünk, legalább kis hazánkban, az újjá éledő szélsőjobb ellen, a fasisztoid szerveződések ellen. Nem lehetünk puhák, puhányok ezen a téren, ha szükséges, rá kell
szorítanunk a, hála Istennek, baloldali kormányt, hogy még a demokráciát némileg korlátozva is, erélyesen lépjen fel a destruktív, láthatóan és érzékelhetően romboló szándékú, félelemkeltő mozgalmakkal, gárdákkal szemben. Mindenek előtt hivatkoznunk kell az 1947. évi békeszerződés azon előírására, hogy Magyarországon tilos bármilyen fegyveres vagy félkatonai szervezet létre hozása civil égisz alatt. Ezért képezheti tárgyalás témáját egy HM felügyeletével létrehozandó alakulat. Hamis az a hivatkozás, hogy Nyugat-európai országokban is működnek önkéntes nemzeti gárdák, azokban az országokban ugyanis a miénknél sokkal erősebb garanciái vannak ezen szervezetek tisztességes, az alapszabályban rögzített céljainak megfelelő működésének. Az ottani politikai kultúra, az ottani lakosság gondolkodásmódja, az ottani demokrácia ereje, beágyazottsága a fejekbe, a tudatba, sokkal emelkedettebb, illetve elmélyültebb, és a  társadalmi segítségnyújtás, a szolidaritás tekintetében természetesnek mondható.

A mi demokráciánk még zsenge, sebezhető, mint az az utóbbi hónapok eseményei kapcsán jól látható. A 40 éves szovjet-orosz jelenlét következtében talán joggal örülhettünk 1990-ben, hogy visszakaptuk teljes szabadságunkat a korlátozott helyett, hogy polgári demokráciát kaptunk az ú.n. népi demokrácia helyett.
Ám látnunk kell, hogy a csőcselék, mely deviáns, ordas eszméket tápláló, szélsőséges, dest-
ruktív, kirekesztő, gyűlölettől eltelt elemekből, így a társadalom legveszélyesebb elemeiből áll,
visszaél a szólás- és véleményszabadság, a gyülekezés és egyesülés lehetőségének törvény
biztosította parttalanságával.Sőt keresi a visszaélés formáit, a különböző joghézagokat, melyek sajnos jelentős számban meglelhetők a vonatkozó jogszabályok között. Azt kell mond jam, provokálja az államhatalmat ez a csőcselék, és irritálja, provokálja az e téren legérzékenyebb magyar zsidóságot.

Mit tegyünk ? Résen kell lennünk. Folyamatosan ki kell fejtenünk a hatóságoknak, a törvényhozóknak és jogalkalmazóknak:

Ha a megváltoztathatatlannak tűnő egyesülési gyülekezési törvény jegyében be is jegyzi ezen szervezeteket a bíróság, azok törvényes működésének felügyeletét nem bízzuk kizárólag az ügyészségre, mi is figyelemmel kísérjük árgus szemmel és nyitott füllel minden életmozzanatukat. Nem hagyjuk békén a nemzetbiztonsági szerveket a tekintetben, hogy ne lankadjon figyelmük e szervezetek kiemelt vizsgálatában. Esetleges demonstrációik, felvonulásaik várható színhelyeire, szerte az országban, mi is területfoglalási engedélyt kérünk, lehetőleg, Isten és kémeink segítségével, megelőzve őket. Ám ha ez nem sikerül, nem sokkal távolabbi ponton összegyűlve, mi, baloldali öregek és fiatalok jelezzük tiltakozásunkat, ott létünket, azt, hogy nem félünk, nem vagyunk gyáva barmok, birkák, ahogy titulálták elődeinket, felmenőinket, sokukat legalábbis, történelmi elemzők, arra célozva, hogy a Holokauszt idején azt művelhettek velünk, amit akartak.
A mi kérelmünket a hatóságoknak éppúgy engedélyezniük kell, mint azokét, sőt, ha időben történik a bejelentés, az övékét a mi foglalásunk miatt már el kell utasítaniuk ugyanarra ahelyre.

Ez nagy pofon lenne számukra. Ezeket az egyáltalán nem kívánatos esetleg bekövetkező eseményeket, melyek ártalmasak közérzetünkre, rombolnák lelkületünket, visszavetnék az országot, nem mi akarjuk, nem mikényszerítenénk a társadalomra. Ezt a gyűlöletteljes szélsőjobb akarja. A vonagáborok akarják, amelyek szemrebbenés nélkül kijelentik, irredenta céllal, hogy Románia és Szlovákia veszélyezteti hazánkat, hazánkra tör, és gárdájuk hivatott megvédelmezni azt ellenük. Az nem zavarja ezeket az elemeket, hogy Szlovákia, csakúgy, mint Románia NATO-szövetségesünk, és valamennyien együtt az EU tagjai vagyunk. Nem, ez lenne a gonosz, hamis magyarázat a Magyar Gárda megalakítására, annak szükségességére, miért is kell e szervezettagjainak a fegyverhasználatot is elsajátítaniuk.  Nem hagyjuk, mert nem hagyhatjuk, hogy a magyar világot eluralja a sötét félelem. Világosságot, fényt, örömet és békét akarunk az emberek között.

Ezért a köszöntés: SALOM.Az ide érkező, és az elvárható fizikai segítséget nyújtani kész izraeli katonákról, MOSZAD-harcosokról néhány szót engedjenek meg. Szép dolog lesz, de jegyezzük meg, nagyon óvatosaknak kell lennünk. Fegyvertelenül, birkózó, ökölvívó, dzsudó tudásuk legjavával vehetik csak fel a küzdelmet a fekete egyenruhás söpredékkel, lehetőleg tudjanak magyarul, ha lehet, szerezzék meg a magyar állampolgárságot vagy legyenek eleve kettős állampolgárok. Tudjanak nagyon alaposan mérlegelni, főleg gyorsan, amennyiben konfrontációra kerülne sor. Mert azt tudni, tudnunk kell, hogy jelenlétük és esetleges aktivitásuk Magyarországon, ha nincsenek meg a megfelelő feltételek, úgy megengedhetetlen, törvénytelen. Rossz esetben nem csak a jobb oldallal, hanem az egész nemzetközi közvéleménnyel is szembekerülnénk.
Nyilván gondolnak erre, nem egy ilyen magamfajta pécsi nyugdíjas zsidó embernek kell rá Önöket figyelmeztetnie.

Tisztelettel, SALOM.

Várkonyi Péter, Pécs, Nakonxipan

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.      cleo augusztus 14, 2007 @ 23:42

Nem is gondoltam,hogy gyönyörű hazánkban ilyen barom is él ! Szörnyű ! Miért nem csomagol az ilyen és takarodik el lopott hazájába, oda akik meggyílkolták Jézust !!

2.     magyar - január 7, 2008 @ 14:53

Tisztelt Várkonyi Péter zsidó állampolgár!

Azért írom levelem, mert ugye magyarnak nem akarja nevezni magát? Magának csak a lakcíme magyar. Ön itt élhet ebben az országban, és önnek is azt kell elfogadnia amit ebben az országban a magyar emberek diktálnak. Én nem megyek Izraelbe hogy meghatározzam mit tegyen az izraeli kormány. Hát itt maga se tegye. Tett már elég rosszat Izrael kormánya./ Szíria , Jordánia, Egyiptom./ Kaptak egy országot, becsüljék is meg! Ne akarják a másét is elvenni. Több ezer arab polgár halála az Izraeli kormány lelkén szárad. Örüljön, hogy itt élhet. Magyarországot is felakarják vásárolni? Nekünk már Simon Perez kijelentései sem tetszenek. Ön ismeri a Szlovák, Román és Szerb kormány hozzáállását a magyarsághoz? Kezdődtek a kitelepítésekkel, a magyarság üldözésével , a magyar anyanyelv betiltásával. Azért vernek meg magyarokat, mert magyarul beszélnek. Ön a NATO-ra hivatkozik. Mit tett a NATO a jugoszláviai háború idején? Semmit. Több ezer bosnyák és horvát ember halálát okozta a szerb hadsereg, mire a NATO beavatkozott. A helyzet a mai napig nem oldódott meg. Nem számíthatunk a NATO-ra.
A sötét félelmet a cionista zsidó vezetők okozzák és nem a Magyar Gárda. Ez a mi hazánk, és nem a zsidóké. Ön ne akarjon rendelkezni a felet, hogy hány zsidó legyen országunkban. Már így is túl sokan vannak. Magyarországon a NATO-ra hivatkozik védelem gyanánt, de ide hozatná a Moszad és az izraeli katonaságot. Megkérdezem, minek? Katona tudd lenni a magyar is. A saját magyar / határon túli / honfitársainknak akarunk kettős állampolgárságot és nem az izraeli gyilkos katonáknak. Nekünk van jogunk megvédeni a saját hazánkat, nem a zsidó katonaságnak! A figyelme szegeződjön más felé, mert itt Magyarországon van elég gond mint, hogy a zsidóságra figyeljünk, de ön bebizonyította, jobban kell figyelnünk a zsidó terjeszkedésre. A zsidó hatalmi törekvéseknek megálljt kell parancsolnunk! Ha ön így gondolkodik, mint ahogy leírta levelében/ Dudás Ilonának címzett levele/ a magyarság iránt érzet ellenszenvét, miért él itt még mindig? Ez az ország a magyaroké, és ha ön ezt nem ismeri el, akkor önnek Magyarország nem hazája! Ha ön hazájának tekinti ezt az országot akkor fogadja el a magyarság igényeit, szokásait ,hagyományait, amit őseink ránk hagytak. Ha ez önnek elfogadhatatlan, nem kötelező itt élnie.
Salom féle köszönést Izraelben a sirató fal előtt tegye, vagy a zsinagógában. Kijelentése, mint ahogy levele is a magyarságra sértő / mint ahogy annak is szánta / . Tanácsolom, keresse fel orvosát, mert a nézetei betegesnek minősülnek.
Magyarországon a köszönés: Jó reggelt,jó napot, jó estét kívánok. De ajánlom a szép napot is. Végezetül, nem kívánok holokauszt. Nem kívánom egy zsidó megbántását sem. De a zsidó és magyar együtt élés feltételeit ebben az országban a magyarság diktálja. Nem is hagyjuk, hogy máskép legyen. Ezt jegyezze meg és ne zavarjuk egymás köreit!

ADJON AZ ISTEN –SZEBB JÖVŐT!

Igaz Magyarok

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dátum: 2008. május 8. ???

http://www.erdely.polgarinfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=1114

Polgár Info

Mindenkit szeretsz?

Polgár Info: Akinek nálamnál több türelme van válaszolja meg az alábbi kérdést.

 

Várkonyi Péter Pécs: Kedves DUNA TV!

Nézem a csíksomlyói mise közvetítésüket.

Nem értem a zsidó Jézus és Máriával hogyan egyeztethető össze az ott

felvonultatott több nyilas lobogó?

Várkonyi Péter Pécs Esztergál Lajos u. 7/B

Tel.:72/254-239 Mobil: 20/920-4778

E-mail: nakonxipan@citromail.hu

--------------------------------------------------------------------------------------------