Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. július 28., hétfő

1.062 - Kiáltvány: A Magyar Nádori Szövetség nem hagyja magát félrevezetni és nem alkuszik!

Von: Kőműves Géza [mailto:apor45@t-online.hu]
Gesendet: hétfő, 2008. július 28. 11:03
An: Kutasi József
Betreff:
A zsidó nemzet és a hunok

Kiáltvány:

 

A Magyar Nádori Szövetség nem hagyja magát félrevezetni és  nem alkuszik!

 

    Mi nem csak a cigánybűnözésnek, a gátlástalan melegek viselkedésének, hanem mindezekért felelős rendszernek és politikusainak is hadat üzenünk!

   Aki nem ismer minket, nem érti, hogy különböző un. sztár ügyek vonatkozásában, mint a cigány és melegkérdés, miért nem megyünk az utcára, s miért nem bombázzuk rendre a közvéleményt. Sokan nem értik, hogy miért nem rohanunk tárt karokkal minden szövetkezésre csábító megkeresésre.

   A válasz roppant egyszerű! Magyarországon 1945-ben történt judeo-bolsevik  megszállástól, az 1989 óta folyamatosan tomboló judeo-globalista megszálláson keresztül egyre erősödik a cigány  etnikum bűnözése. 1989 óta a cigánybűnözéssel párhuzamosan rohanó léptekkel felerősödött  „politikusaink" bűnözése, más népek megélhetési kalandorainak, bűnözőinek szinte akadály nélküli beáramlása és a szellemi, lelki, erkölcsi, etikai, kulturális, gazdasági nyomorban a magyar dudva is egyre jobban talajra és a nemzet tönkretevői által még öntözőre is talál.

   Amíg 1945 után az orosz nép bundájába bújt nemzetköziekkel rokon itteni hittestvérek, hátuk mögött az előzőekkel, egy kupac jellemgyenge kollaboráns és egy nyáj korlátolt prosztó erőltette az értékesebb időkhöz egyre kevesebb és vékonyabb szállal kötődő magyarságra a sajátos közerkölcsöt, a sajátos rendet felmutató, de összességben torz elmék által szült politikát. Most az emberiségre, természetre roppant módon káros, szintetikus, globális bundával, a NATO–val, az EU–val, az ENSZ–szel felöltözött, ugyancsak nemzetközi, - mammonita irányító népséggel a hátuk mögött már az elmúlt fél évszázad megszállása alatt kitermelődött és kiválogatott hitványság, receptek szerint, aljasul tekergeti ujjai között a  politikát.

    Most nem elég a szimpla oszd meg balra, jobbra és uralkodj, hiszen lassan nyílik a nép szeme. Eredendő hagyományaikhoz híven, a hatalom megtartása érdekében minden jóhiszemű emberi képzeletet felülmúló aljas eszközt képesek alkalmazni.

Európába, hazánkba amúgy is devianciával érkező, majd még ráadásul 1945-től félrenevelt, mára teljesen elkapatott és elvadított cigányság zömét, bűnözést, idegenek betelepítését, butítást, a rendellenes  emberi szervezetből, fiatalkori egészségtelen szexuális behatásból származó elfajzás szigorúan intim örömhöz való jogos igényét, aberrált, követendő példaként nyilvánosan megjelenhető, nemzetet, emberiséget elkorcsosító fegyverként használják a magyarság ellen. A TV csatornákon tolakodóan betörő pornográfiában egyértelműen elkorcsosító szándékkal preferálják a homoszexualitást és ezen aljas célból kifolyóan a heteroszexuális mutatványoknál az orális és az elfajzott anális megoldást helyezik előtérbe, mely nem elég hogy a végbélben megbújó, prosztatagyulladást okozó baktériumok melegágya, hanem onnan csak egy pici lépés a homoszexualitás, hiszen nincs többé szükség az ellentétes neműek nemi szerveire sem. Hát ilyen elfajzott, erkölcstelen, emberiség és természetellenes a nemzetközi és helytartó szintű hatalomnak a mindenre kiterjedő politikája is, mert ők maguk is aberráltak. {Az utóbbi érthetőbben: A homoszexualitás az érintettek tiltakozása ellenére is rendellenesség, mely genetikailag és külső behatásra is terjedhet. Elszaporodása esetén az emberi társadalmak elkorcsosulásához, súlyos esetben az emberiség kipusztulásához is vezethet. Tudósok szerint, (Új Magyar Lexikon, Akadémiai Kiadó,1960.) „A homoszexuálisok nagy része pszichopata is; más lelki rendellenességeket, örökletes elfajultságot is felmutatnak."}.

Szövetségünk nem ellenzi a „homokosok" intim környezetben történő deviáns örömszerzéshez való jogát, de szigorúan tiltaná betegségükkel  bármilyen formában történő  nyilvános kérkedést, torz elmék által támogatott házasságkötést és a következményeit tekintve egyszerűen aljassággal felérő gyermek-adoptálást.

A közszférában, politikában a homoszexualitás és más aberráció első nyílt megnyilvánulására is kizártnak tekintenénk a személy alkalmazhatóságát.

 A politikát bitorló népség, mely egyébként ki nem állhatja a cigányságot (Jaj lesz nekik, ha már nem kellenek a magyar nemzet szétzüllesztéséhez, felszámolásához!), elmaradott része alá teszi a lovat, a munkalehetőség helyett az ugyancsak megélhetéssel küszködő magyarság pénzén, a választási és egyéb szolgáltatásokért, mint veszélyes vadat szociális csúzlival szájukba lőtt jutalomfalatokkal eteti őket. Sajnos a cigányság nem tudja, hogy a hatalom titkos embereikkel egyben fűt is ellenük és a figyelem- elterelése közben a végzetesen halálos kötelet tovább tekerik a magyarság nyakára, mely végzet az ő biztos és keserves halálukat is jelenti. A hatalom titkos embereit könnyen fel lehet ismerni, hiszen azok soha nem mutatnak rá az állapotok valódi okára, gazdáik piszkos uralmára.

  A munkára, a fenntartható életre, az ehhez szükséges tudásra épülő szabad Magyarországban a cigánybűnözés, a melegkérdés és mindennemű bűnözés, de különösen kiemelten a nemzeti szimbólumok, ~jelképek elleni bármilyen fellépés, a köz „szolgálatában" állók bűnözése, a rablóprivatizálás, az 1989-után történt betelepülések, illetéktelen tartózkodások, alávaló szolgalelkűség alapján - idegeneknek osztogatott állampolgárságok, senkiházi, hazaáruló politikusaink mikéntje az egészséges, virágzó NEMZET érdekében meghozott, szigorúan betartatott törvénynek, rendeletnek, a nemzetnek elkötelezett bíróságok döntésének és természetesen a szigorú következetességgel nemzeti érzelművé faragott rendfenntartó erők kérdése lesz!

   A Magyar Nádori Szövetség nem hajlandó szövetségre lépni bármilyen hangzatos címmel rendelkező, akár a Szent-Koronát szlogenként felhasználó, de a húsosfazékban turkálás lehetőségét magában hordó, szükség felett gyámkodó, újraelosztásra épülő, a pártok hatalmának kiküszöbölésére nem törekvő, a jelenlegi modern rabszolgatartó rendszer alapját képező EU megreformálásában bízó egyetlen egy szervezettel sem! (Természetesen a teljesen új, valódi nemzeti erők által létrehozott és új alapokra helyezett EU – nak, de talán hívjuk majd másként, melyet már Atilla királyunk álmodott meg először, vagy Duna menti szövetségnek, akár a fenntartható élet végett létrehozott világszövetségnek nem vagyunk ellene, sőt az utóbbi kezdeményezésén már dolgozunk.)

Mi tisztában vagyunk azzal, hogy a gátlástalanul hataloméhes, nemzetközi gépezet, ha más kiutat nem talál, tehát végső esetben még a Szent-Koronát is képes magasba emelni, nehogy ezt a magyarság tegye, s így a hatalmát valamilyen formában tovább menthesse.

Figyelmeztetés: Az ilyen álmegoldás még a saját, emberiesség szempontjából jól sikerült egyedeire is veszélyt jelent, hiszen az örökös, perverz bizonyítási kényszer kegyetlen megoldásokat szül.

 Mi csak olyan szervezetekkel vagyunk hajlandóak egyenrangú partnerként együttműködni, melyek szerződésbe foglaltak alapján elfogadják a programunkat. (Természetesen minden, a kártevő hatalmi gépezet kiküszöbölésére, a magyarság felemelkedése érdekében tett jobbító, megvalósításra alkalmas javaslatot szívesen fogadunk.)

AZ EGYETLEN VALÓBAN NEMZETI PROGRAMMAL RENDELKEZŐ, NEMZETI ÉRDEK SZERINTI ÖSSZEFOGÁST MEGTEREMTENI ÉS DÖNTENI KÉPES ALTERNATÍVA,

A MAGYAR NÁDORI SZÖVETSÉG!

„A TISZTA ÜGY!"

Hazafiak, a Magyar Nádori Szövetség Önökre vár!

Egyéni tagságot, helyi csoport alakítását, önkormányzati, és területi népképviseletet vállaló személyek, szervezetek, más érdekképviseletek csatlakozását is várjuk!

MAGYAROK! MUNKÁRA! KITARTÁS!

ÉLJEN A SZABAD ÉS VIRÁGZÓ MAGYAR NEMZET!

 

Kőműves Géza, a Magyar Nádori Szövetség elnöke

06-70-312-67-94 apor45@t-online.hu

 

Sopron, 2008-07-24. Értesítelek, hogy létrejött a Nádori Szövetség, s az azt irányító Nádori Testület.

Meghívunk a Nádori Testület klubba! Az ideiglenes honlapunkra.

A továbbiakban ott kaphatsz további információkat!     http://nadoritestulet.network.hu

Nézd meg a blogok között a Nádori Szövetség programját, valamint

a Szervezeti és Működési Szabályzatát!

Az alábbi E-mail címre küldött igénylés esetén, rövidített programot, s „Belépési Nyilatkozat"-ot is küldünk!

 

Benedek Zoltán szervező koordinátor: NÁDORI SZÖVETSÉG   Tel: 06703236133    E-mail: bebra@freemail.hu
További honlapok
:

http://blog.network.hu/foldi_paradicsom

http://blog.network.hu/foldi_paradicsom/showPost/vilagorokseg_lesz_a_hunok_fovarosa

http://nadoritestulet.network.hu/clubforum/topic/24179/0/0/1/megjelent_tacsi_istvan_uj_konyvea_magyarok_istene_az_osi

 

A zsidó nemzet és a hunok - Tácsi István - Magyar Nádori Szövetség elnöki tanácsadója

 

ÉRDEMES MEGHALLGATNI, MEGNÉZNI, OLVASNI!  ÉRDEKES beszéd 4 részben, 1961-ből:

 

http://www.youtube.com/watch?v=qHl6p0xR_kE

http://www.youtube.com/watch?v=Q3Wokz2H9Ck

http://www.youtube.com/watch?v=ouXF2DLyPhY

http://www.youtube.com/watch?v=aQD0Xdtjwvc

 

Hogy ki és miért tette fel ezeket a linkeket a Nemzeti Hírhálóra, nem tűnik ki a rövidségéből. De nagyon köszönöm, én először most és itt találkoztam vele közvetlenül. A mondanivalóját többé-kevésbé mindannyian ismerjük. Most sem a teljes szöveg általam történő méltatása az, amiért a számítógépem elé ültem. Hanem annak az egy mondatnak a kiemelése a szövegkörnyezetből, ami másoknak kevésbé került a látóterébe.

 

Nekem, mint történelmi érdeklődésű embernek, az egész szövegkörnyezetből nem az volt a legfontosabb, hogy megtudtuk a zsidó népről, mint szemita eredetű nemzetről, hogy ők a vallásuk híveiként a világuralomra törnek, és e cél érdekében mindenre rosszra és gonoszságra hajlandóak. Benjamin H. Freedman a beszédében mindezeket elmondja. De, ha már e nemzet képes minden erkölcsi árulásra, akkor azonnal felmerül a gondolkodó emberben, lehet, hogy ez is átverés? Sajnos a gyakorlati tények nagyon abban az irányba mutatnak, hogy a zsidó származású úr igazat, nagyrészt igazat mond. Hogy mégis igazat beszél, engem a következő idézet egy rövid mondata győzött meg, mely a cikkem írására is inspirált.

 

Nézzük Benjamin úr kérdéses bekezdésének idézetét:

„Ugyanezek a zsidók, amikor lehetőséget láttak Palesztina megszerzésére, elmentek Angliába és megkötötték az említett szerződést. Azután minden megváltozott, mint amikor egy forgalomirányító lámpa pirosról zöldre kapcsol. Ugyanazok az újságok, amelyek azelőtt németbarátok voltak és arról írtak, hogy milyen nehézségei vannak Németországnak Nagy-Britannia legyőzésében kereskedelmi és más téren, hirtelen úgy találták, hogy a németek nem jók. Gazemberek. Hunok. Vöröskeresztes nővéreket lőnek le. Csecsemők kezeit vágják le. Nem jók. Röviddel azután Wilson úr hadat üzent Németországnak."

 

Bizony kérem, az idézetből félkövér betűkkel kiemelt rövid mondatszó az, amely számomra bizonyította, hogy ez az úr igazat beszélt. Olyannyira, mert még arról is elszólta magát, hogy a németek nemzetségileg nem mások, minthogy HUNOK. Az eddigi írásaimban tízszer, százszor leírtam azt az egy szót, hogy a német nemzet a feltárt eredettörténetem szerint, ők alapjában a hunmagyarok leszármazottai. Az, hogy nekem nem hisznek a mai magyar írástudók, az egy dolog. De mégis nagyon kíváncsi vagyok, hogy akiknek elkötelezett hívei ezen írói körök, vajon a zsidó nép egy tagjának Freedman úrnak az őszinteségi rohamában elmondott, vagy elszólt mondatszavának vajon elhiszik-e, hogy a tisztafajú árja német nép sem tisztafajú, hanem valóságban annak az árja úrnépeknek a leszármazottaik, akiket ma hunmagyarokként (Ungarn) hívnak?

 

Vajon ki figyelt fel erre a rövid kis mondatra: „Hunok.", eddig az írástudók közül? Még rajtam kívül senki. És ez az a bizonyíték, amivel elárulta Freedman úr, hogy a mai zsidó vallás és hatalom pontosan és mindent tud a világ őstörténetéről, de azt hétpecsétes titokként kezelik. Az igazság elhallgattatásával, és a hazug történelmi folyamatok terjesztésével alapozzák meg az ő világuralmi törekvéseiket. Ennek szentelve alá teljes politikai offenzívájukat.

 

Mégis mit jelen az a mondat, hogy a németek is HUNOK? Csak azt, hogy Jézus Krisztus halála előtt, vagyis az új időszámításunk kezdete előtt a mai Németország területén hunmagyarok (vörösmagyarok) éltek. De nem csak ők, hanem a feketemagyar (kusok), és fehérmagyar (szkíta, avar) nemzetrészek is. Vagyis az emberiség őshazájából szétáradó mag-nép (a világ ősnemzete), a saját alkotott fogalmam szerint a három ágra szakadó ÚRNÉPEK lakták és lakják a német felségterületeket. Az ősmagyarul beszélő ősnemzet-részeink előbb felsorolt mindhárom ága résztvett Európa ókori megalkotásában.

Igen, nem jelent mást az előbbi bekezdés, minthogy esetünkben i.e. a mai német birodalmi területeket még kizárólag úrnépek lakják. Az új időszámításunk kezdete körül e területet megszállják az Új-asszír Birodalom bukását követően, i.e. 612-ben Ninivénél vereséget szenvedett és ide menekülő szemita asszír eredetű szarmata-germánok törzsei. Mégpedig a Yütland-félszigeten gyülekező teutonok, vandálok, angolok, és talán a gótok szemita hódító törzsei. Mégis mi történik e területeken? A katonailag sokkal hatékonyabb szemiták – a Kárpát-medencét kivéve - mindenhol megszerzik az ősnép feletti hatalmat. Vagyis elpusztítják az ősnép vezető erejét, vallását, a letelepült nagyállattartó ősi törzseket szolgaságba vetik. Hiszen kell nekik, akik eltartják a szemita katonai hatalmat. A vezető erejük nélkül maradt ősnépek felett uralkodó szemiták végül összeolvadnak az ősnépekkel, nyelvük mintegy 1000 éves folyamatban összeolvadva létrehozva az indogermán nyelvet, vagyis az úrnépi X asszír = indogermán nyelvet. Nyelvjárásonként eltérő ősnyelvi alapon germán nyelvűvé vált új nemzetségek majd sváb, bajor, szász, porosz, frank, angolszász, viking, svéd, dán, osztrák (és így tovább) nevek alatt alkották meg a nagy német nemzeteket.

 

Bizony kérem, Benjamin (szólíthatom keresztnevén, mint a legnagyobb „magyar történészt") elszólása teljes mértékben bizonyítja a világtörténelem legnagyobb történelemhamisításának szándékát. Mint látjuk, nem csak a magyar történelem teljesen meghamisított, hanem egész Európa történelme. Mégis mit szólnak azon német nemzetiségű emberek, akik elolvassák talán e cikkem sorait, hogy a német nép mégsem tisztafajú árja nemzet? Vagy mit szólnak az angolok, hogy ők is a „walesi bárdok" úrnépeit elfoglaló szemitahódításból keletkeztek? Bizony, mára a francia kelta gallok sem tudják, hogy ők is valamikor ősmagyar nyelvű emberek voltak? Igaz, náluk a latin szemita behatás volt az erősebb. De hasonlóan sem a spanyolok, sem a görögök, de még az olaszok sem tudják, hogy anno az időszámítás előtt ők is ősmagyarul beszéltek.

 

Visszatérve a német nemzet létrejöttéhez, amit a zsidó vallás még pontosan tud, hogy a német nemzet is a hun X germán hozzávándorlás szerint fejlődött ki. Így már egészen más képet fest az a közép és újkori történelmi folyamat, hogy a német és a magyar nép bizonyos szimpátiával viseltetik egymás iránt. Megvan a történelmi és testvérnépi alapja! Akkor azt is meg kell értenünk, hogy a betelepített svábok sem igazán svábok, hanem például hun vagy feketemagyarok elgermánosított népei. Vajon miért nem tudnak erről, például a Magyarországon élő svábok? Csak azért, hogy a lassan kétezer éves elkülönülés nehogy baráti viszonnyá válhasson. Őket az osztrákok a rebellis magyarok megfékezésére manipulálták, használták fel. Micsoda aljas egy politika? Bizony meg kellene kérdezni Habsburg Ottó ekszelenciás urat, vajon ő mit tud a dologról?

 

A német nemzet fejlődéstörténetének befejezéséhez közeledve, mint abszolút érvényű bizonyításként, a saját kutatási témámból is bizonyítom a fentieket. Mit gondolnak a német nemzeti zászló színének az eredetéről? Bizony, a német zászló szakrális színösszeállítása pontosan követi a fenti soraimat. A felső fekete sáv jelképezi a németekben felolvadt feketemagyar (kus) nemzetrészeket. A zászlajuk középső piros sávja pedig a vörös színű hunmagyarok államalkotó népét. A zászló alsó sárga színe pedig a szemita asszír szarmata-germán (indogermánok) sárga színét jeleníti meg. Gondoljunk arra, hogy az asszírok nemzeti színei a kék-sárga volt, melyből a germánok a sárgát hozták magukkal, a kéket pedig a latinok vitték. De gondolhatunk Vatikán fehér-sárga zászlajából is a sárga szín átvételére, de mindkét esetben ugyanazzal a jelentéssel. Még kiemelve, ha a zászló ereklyének a mondanivalójában keressük a német népben a legfontosabb nemzetalkotó elemet, akkor az a középen, védve elhelyezett piros sáv, a HUNOK (hunmagyarok) megjelenítése.

 

Befejezésül azért le kell írnom, mert úgy gondolom, hogy ismét nem lesz, nem lehet átütő erejű a fenti soraim hatása a közvéleményre. Sajnos, mint eddig mindig a kollaboráns értelmiség ismét el fogja hallgatni soraimat. De ez legyen az ő bajuk.

 

Azért hadd szóljak mégis a közvéleményhez közvetlen is. Ugye mi mindannyian azt tanultuk, hogy a hun nép Attila halálával eltűnt a történelemből. Hát nem tűntek el Kedves Olvasók, hanem, mint a fentiekben olvashatták, beleolvadtak egyrészben a német nemzetbe, másrészben az orosz népbe (vörös zászló!) ahol keleti szlávvá váltak, de erről egyelőre az alábbi honlapcímem alatt olvashatnak. És talán harmadsorban és legnagyobb százalékban mi magyarok vagyunk a hunok, vagyis a hunmagyarok népe.

 

Külön köszönet érte, és várnám tisztelettel a linkek felhelyezőjének levelét.

 

Kérem, tekintse meg a honlapomat is:         http://web.tvnetwork.hu/~taara             Vaskút, 2008-07-26.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------