Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. október 25., szombat

1.178 - Orbán fegyveres felkelésre hív? - A Farizeus vigyorog - Balogh Gyula levele Fodor Gábornak

Betreff: Orbán fegyveres felkelésre hív? - A Farizeus vigyorog - Balogh Gyula levele Fodor Gábornak
Datum: péntek, 2008. október 24.
Von: Nemzeti Hirhalo
An: Kutasi József/ Budapest



"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

Permanens forradalom

Állandó forradalom zajlik Magyarországon, csak még nem vettük észre. Szinte mindennaposan az utcai megmozdulások, tiltakozások, összecsapások a rendõrökkel. Repül a molotov koktél, gyújtóbombákat találnak idõzítõvel. Ez bizony már a hatalom elleni nyílt fizikai szembenállás...immáron több éve tart. Sajnos eredménytelenül, mert még a radikális oldalon sincs összefogás. Pedig egy nagy összefogás, egy országos békés megmozdulás megszervezésével elsöpörhetné ezt az elaljasult korcs hatalmat az ország élérõl a radikális tömeg. Csakis kizárólag a rendõrség van már a kormány mellett. Sem a hazai közvélemény, sem a nemzetközi közvélemény nem támogatja már ezt a mocskos bandát. Az utcai harcok terén a tapasztalat egyre több...már csak a kritikus tömeg hiányzik. Ha nem is október 23-án, de EGYSZER ELEGEN LESZÜNK! És akkor mindenki végre úgy fog öltözni! Gyurcsányék pedig sírva fognak elmenekülni ebbõl az országból.

Skodacsek András, Nemzeti Hírháló
----------------------------------------------------------------------------------------------


*** www.nemzetihirhalo.hu *************
Orbán fegyveres felkelésre hív!
2008-10-24. 07:54 Kuruc.info

Kedves Kurucok! A legújabb, hiteltelen Orbán-beszéddel kapcsolatban felötlik az emberben egy fontos gondolat. A volt miniszterelnök szájából tegnap, a budai várban elhangzott az az állítás, miszerint mindig eljön a magyarság október 23-ája, és ültek már máskor is ilyen szélhámos zsarnokok a nyakunkon, de leráztuk õket,és végül a porban kötöttek ki. Kardinális, a történelemkönyvek lapjaira való, korszakos gondolat. Mert mi is következik belõle?

Hogyan is rázta le '56 dicsõ nemzedéke az akkori szélhámos zsarnokok uralmát, és taszította õkelméiket a porba? Bizony, bizony, fegyveres felkeléssel, forradalmi úton, mert másképpen nem ment. Csakhogy, ez az akkori "törvények " szerint is az államrend erõszakos megdöntésének "bûntette" volt, és abban a korban halálbüntetés járt érte. Orbán e mondatai alapján tehát maga is elismeri és vállalja azt, hogy a jelenleg a hatalmat bitorló zsiványkompániát alkotmányosan nem lehet megbuktatni, hanem egyetlen megoldás maradt: fegyveres felkeléssel, erõszakos úton elzavarni õket.

Ismerve azonban a Fidesz politikai impotenciáját, a hangzatos kinyilatkoztatások utáni tökéletes cselekvõképtelenségét, kétség sem férhet hozzá, hogy a már megszokott retorikai petárdák egyik újabb példányának durranását hallottuk csupán.

Hazafias üdvözlettel: Lipusz Zsolt
------------------------------------------------------------------------------------------------------

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
A Farizeus vigyorog
Balavány György 2008. október 24. 00:01 Magyar Nemzet

Gyurcsány Ferenc tegnap reggel azt mondta, hogy Magyarország ünnepelni akar. Ünnepelt is Magyarország, szépen, ahogy illik; minden kis megmozdulást elõre bejelentett, ünnepelt karhatalmi légiók, kordonok és rendõrsorfalak között, kibiztosított pisztollyal a halántékán. Lehetett kicsit tiltakozni is a kormány ellen, kemény, feszült arcú, ujjukkal fegyverüket piszkáló rendõrök elõtt. Aztán lement a nap, s mindössze pár embert állítottak elõ, így aztán könnygázfelhõk és kardlapozás nélkül, kvázi szabadon emlékezhettünk a - mire is? - persze, a szabadságharcra.

Nézem a tévében Hankiss Elemért; az interjúból kiderül, hogy körülbelül háromszor akkora presztízse van egyéb történelmi évfordulóinknak, mint ötvenhatnak. Ötvenhatot nem értik igazán az emberek, Hankiss szerint nem érett még meg ez az ünnep. Igaza van: nem érett meg. S így, kordonok, rendõrsorfalak közt nem is fog.

A helyzet az, hogy a rendszerben, amely 1956-ban vérbe taposta a szabadságot, s késõbb figyeltette és elzavarta azokat, akik kiosontak egy szál virággal a 301-es parcellához, nos, kedves gyerekek, e pártállami diktatúrában Gyurcsány Ferenc stréber jelentésíró volt, menõ funkcionárius, a hóhérok barátja és üzletfele. E minõségében mindent megtett, hogy a rendszerváltás, amelytõl hibásan a szabadságunkat eredeztetjük, ne következzen be. Amikor mégis bekövetkezett, igyekezett ebbõl, eszközökben nem válogatva, a lehetõ legnagyobb mértékben meggazdagodni; csak úgy úszta meg a felelõsségre vonást, hogy volt olyan ügye, ami elévült. Ma ez az ember nemcsak hatalmas és gyanúsan szerzett vagyont, hanem - hazugságok, csalások és trükkök százai révén - jelentõs közhatalmat is birtokol. S két éve, a szabadságharc kitörésének ötvenedik évfordulóján, ez az ember karhatalmat - bõszült vadállatokat - küldött azokra, akik a szabadságharc emlékéhez méltón akartak ünnepelni. Gyurcsány bemocskol mindent, amihez hozzáér; nemcsak ünnepeinket, a hétköznapjainkat is. Ötvenhat áldozatait a fõhajtásával, a monori baleset áldozatait a mûkönnyeivel. Míg tehát benne kell tisztelnünk Magyarország miniszterelnökét, nemcsak ünnepeinknek, de nekünk sem lesz becsületünk. Amíg kijárhat a 301-es parcellához, s nem tessékeli el õt senki onnét, addig kár is a szabadságharc presztízsérõl beszélni.

Ilyen nagy dolog a szabadság? - Márai Sándor 1956-os versében, a Mennybõl az angyalban kérdezi ezt. A szabadság. Hankiss szerint a mai magyar fiatalok már nem is tudják igazán, hogy mi a szabadság. Azt hiszik, az a szabadság, ha minél több autómárka és popsláger közül választhatnak. A szociológus ugyanakkor meg akar nyugtatni afelõl, hogy nincs hazánkban "demokratúra", ami a diktatúra és a demokrácia keveréke lenne. Hát nem tudom. Igaz, még megjelenhet ez a cikk. De a telefonjainkat már lehallgatják. Az országban mindenki fél, és a népnek tavalyelõtt gumibotokkal, célzott lövésekkel és könnygázzal magyarázták el, hogy jobb lesz, ha kussol. Mintha hurok volna rajta, úgy összeszorul a torkom, amikor Márait olvasom: "Mert más lóg a fán, nem cukorkák / Népek Krisztusa, Magyarország. /És elmegy sok ember elõtte: /A Katona, ki szíven döfte, /A Farizeus, ki eladta, /Aki háromszor megtagadta."

Fura õsz van, október vége, jönnek-mennek a jeles napok. Fáradtan ünnepelgetjük a kordonok közé szorított, vacak kis szabadságunkat. A Farizeus pedig vigyorog. Nem látjátok? Vigyorog!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
Fodor Gábor SZDSZ elnöke részére

Kedves Gábor!

2008. október 23-a van! A kommunista diktatúra és a rendõrállam kialakulásának második évfordulója. Már akkor szerettem volna levelet írni Neked, amikor életveszélyesen megfenyegettél egy hajléktalant és meg akartad verni azért, mert az korruptnak, tolvajnak hazaárulónak nevezett benneteket. Lehet, hogy az az ember igazat mondott? Idõközben sokat romlott a helyzet, a korrupció és a parlamenti pártok által vezényelt szabadrablás államcsõdöt okozott, hiába az MNB eszemen beavatkozása a 3 %-os kamatemeléssel, a forint ismét 286 forint fölött jegyzik az euróhoz képest. Elvérzett az OTP és hanyatt esett az olajos parketten a Mol. Nézem a televíziót, amiben arról beszélnek, hogy a Te szegedi nyilatkozatod szerint nincs szükség elõrehozott választásokra! Mit akartok még Gábor? Hazudtatok már eleget! El kellene mennetek! Szeretném nyomatékosítani a kialakult helyzetet. Ti vagytok a felelõsek: a regnáló kormányzat, a magyar parlament és az ülepeteket rendszeresen nyaldosó, magukat újságírónak nevezõ banda. Szerinted a jelenlegi öt parlamenti párttól lehet még korruptabb, hazudósabb, nemzetellenesebb, kártékonyabb és megtévesztõbb mint a jelenlegi? Szerinted van-e még egy olyan ország a világon, ahol közönséges választási csalók bitorolják a hatalmat kordonokkal körbezárva, állig felfegyverzett rendõrök védelme mellett? Találnál-e a harmadik világban olyan országot, ahol kommunista spiclik, hálózati gazemberek, demokráciáról hazudoznak? Jól hallom a televízió legújabb hírét, miszerint Paskai László bíboros, prímás, esztergomi érseket az egyik településen kitüntették? Segíts Nekem emlékezni! Jól olvashattam én azt valahol, hogy ez a fõpap szintén kiszolgálta a Kádár-féle kommunista diktatúrát? Súgott, jelentett, spicliskedet? Õ is ott volt a Vatikánba, amikor a kiküldött 12 fõpapból 10 spionkodott és jelentést írt?

Kedves Gábor!

Te arról beszéltél a nemzeti csúfon, miszerint a magyar nép higgye el végre, hogy az asztalt körbeülõk azért dolgoznak, hogy a magyar nemzetnek jó legyen. Miért nem jutott ez akkor eszedbe, amikor párttársaid Molnár Lajos és Horváth Ágnes lemészárolta a magyar egészségügyet? Szétzilálták egészségügyi intézményeinket, külföldre kényszeríttették a gyógyítás világhírû szakembereit. Miért nem akkor szólaltál meg jó szándékotok jeléül, amikor kipattant a Strabag botrány és a korrupt "politikai elit" ismét leleplezõdött. Most már Te is tudod, hogy az útépítések során elkövetett hazaárulásért egyes parlamenti pártok, vagy beépített gazemberek mennyi júdáspénzt markoltak föl. Nincs kétségem afelõl, hogy az ügyészség most sem találja meg a köztörvényes bûnözõket, de azért rajtam kívül már elég sokan tudják már, hogy Magyarországon egy politikai maffia uralkodik. Érthetõ tehát a megszólalásod, miszerint nincs szükség elõrehozott választásokra, a Gyurcsány-féle bagázs SZDSZ-es, MDF-es, FIDESZ-es közremûködéssel szeretne egyet s mást eltulajdonítani. Lopni, lopni, lopni, rabolni!

Kedves Gábor!

Szerinted az SZDSZ nincs tele korrupciós ügyekkel? Nem úgy mûködik véletlenül a magyar politikai elit és a körülötte lebzselõ gazdasági társaságok, alapítványok, hogy kisajtolja a dolgozókból az utolsó fillért is, majd azt mosolyogva Zuschlágos Tocsikos csatornákon ellopja, és mintha az lenne a világ legtermészetesebb dolga, az ellopott pénzt választási hazudozásokra, az emberek megtévesztésére, a mocsárszagú média fenntartására, vagy az utóbbi idõben egyre gyakrabban rendõrruhába öltöztetett ki tudja kiknek a fenntartására költi. Közben arról beszéltek minden hírcsatornán, hogy az országban minden rendben van, a sztálini alkotmány kiválóan mûködik, Magyarország lett a demokrácia fellegvára, nincs roma bûnözés, ugrabugrál a Pannon puma és nagyon nagy a jólét. Nektek Gábor Nektek! Gyere ide Szabolcs megyébe és kérdezd meg a harmadik napja sorba álló almatermelõt, az egyszerû választópolgárt, a kukoricáját eladni nem tudó gazdát, hogy Õ is így gondolja? Nemcsak a kommunista ügynököknek, a hálózati személyeknek, a besúgó spicliknek, az adó nélkül jövedelemhez jutó parlamenti képviselõknek mennyei ez a környezet? Errõl jut eszembe! Összeszámoltad, hogy a nemzeti csúfon az asztalt körbeülök közül hány személy volt a kommunista diktatúra haszonélvezõje? Hányan keveredtek korrupciós ügybe? Szerinted, a jegybank elnökével Simon Andrással mikor lehetne egy nagyon részletes önéletrajzot íratni? Közben nézem a televíziót, és azt látom, hogy civil és egyenruhás rendõrök terrorizálják a Gyurcsány ellen tüntetõket. Már azért is igazoltatnak, mert valaki ki mer bontani egy zászlót. Nesze neked demokrácia, nesze neked gyülekezési törvény, nesze neked szólásszabadság! Szerinted mit érezhetnek nemzeti ünnepünkön azok a "közjogi méltóságok", akiket tucatnyi vaskordon vesz körül, 1000-1500 rendõr véd, és a sorfalon keresztül is áthallatszik a Gyurcsány takarodj, bûnözõk, hazaárulók és ettõl sokkal cifrább nekik szánt üzenet. Meg is kérdezem Tõled! Szerinted ki a csõcselék? Az, akit meglopnak vagy az, aki büntetlenül meglop. Szerinted ki a terrorista? Az, akit gumilövedékkel meglõnek vagy az, aki törvénytelenül erõszakot alkalmaz. Fõliberálisként nyilván arra is tudod a választ, hogy ki a kirekesztõ? Az, aki a melegfelvonuláson a nemi szervét mutogatja vagy az, aki ez ellen tiltakozik? Hála az Istennek, itt forgat egy amerikai gazdasági hírtelevízió. Nagyon remélem, bemutatja azt a néhány tucat embert, akik nép nélkül tartják a népünnepélyt, akik reszketnek a saját választópolgáraitól, nem mernek kimenni az emberek közzé, csak a kanális csatornákon keresztül próbálnak hazudozni, megtéveszteni és kifosztani.

Kedves Gábor!

Most amikor ránk hoztátok a teljes gazdasági csõdöt, megnyomorítottátok a magyar lakosság több mint 4/5-ét, hiteltelenné váltatok az egész pénzügyi világ szemében, tényleg nem gondolkoztatok el azon, hogy vissza kellene vonulni a politika életbõl? Tényleg nem jár eszetekbe az, hogy az egész gazdasági rombolás, pénzügyi káosz miattatok alakult ki? Tényleg nem látjátok be, hogy az ország tönkretételéért büntetõjogi felelõsséggel tartoztok? Mennyivel vagy Te különb, mint Gyurcsány Ferenc? A legutóbbi közvélemény kutatás szerint Te is a liba tolvajok, áfa csalók és olajszõkítõk táborába keveredtél. Ennek egyszerû oka van. Visszaütött az a sok hazudozás, amit elkövettél politikai pályafutásod alatt, de különösen azóta kerültél a mély mocsárba, amióta az SZDSZ pártelnöke lettél. Te jogász vagy Gábor! Neked tudnod kell, hogy a jelenleg kialakult diktatórikus helyzet nem tartható fent sokáig. Nincs annyi rendõr Európában, akik életetek végéig megvédene benneteket és családotokat. Vissza fog ütni, hogy törvénytelenül ragadtátok magatokhoz a hatalmat Gyurcsány Ferenccel az élen. Te is ott voltál Sólyom László megválasztásnál, tehát biztosan tudhatod, hogy mi történt a Duna parti folyosón az Õ választási procedúrája sem volt makulátlan. Az a kommunista hálózat és a Rózsadombi paktumosok, akiknek minden átverésért vállalniuk kell a felelõségét, még mindig itt vigyorognak közöttünk és igen vastag bõrrel a pofájukon azt mormolják, hogy Magyarországon jogegyenlõség és jogbiztonság van. Segíts nekünk a megtisztulásba! Szóljál Demszky Gábornak "a nagy fúrómesternek", hogy vonja vissza Gergényitõl a meg nem érdemelt kitüntetést! Nem szégyellitek magatokat, hogy részesévé váltatok egy két évvel ezelõtti népellenes bûncselekmény sorozatnak? Nem szégyellitek magatokat, hogy nyúlkáltok az éhezõ és fázó emberek zsebében, közben arra kényszerítitek a kis és középvállalkozásokat, hogy azok elviselhetetlen adóterhek miatt hagyják el az országot? Mint említettem én Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élek. Egy olyan megyében, ahol hálátadhatunk a sorsnak, mert itt gyakorlatilag nincs SZDSZ. Akkor hallok néhány mutánsról valamilyen hírt, ha Budapesten a saját kongresszusotokon még önmagatokat is becsapva választási csalások sorozatát követitek el. Csak a személyes kíváncsiság hajt, amikor megkérdezem, hogy mi lesz a sorsa a Szabolcs megyei választási csalóknak. Mikor cáfoljátok a Hír tv azon értesüléseit, hogy a 36 Szabolcs megyei küldött és "választó" aláírása esetében alig találtak hiteles aláírást?

Kedves Gábor!

Rövid bevezetõ után kérlek, fogadj el Tõlem néhány tanácsot:

1. Ha valóban ki akarjátok fehéríteni a magyar gazdaságot, akkor a parlamenti pártok, a kormány tagjai, az õket körülvevõ gazdasági lobbi azonnal fejezze be a szabadrablást.

2. Ha alkotmányos demokráciát akartok Magyarországon, akkor a kormány tagjai, az országgyûlési képviselõk tartsák be a törvényeket és szervezzétek újra a rendõrséget.

3. Ha tiszta közéletet akartok, hozzátok nyilvánosságra annak a három merevlemeznek a tartalmát, amely hitelesen tartalmazza a magyar nevû, de külföldi érdekeket szolgáló hazaárulók listáját.

4. Ha azt akarjátok, hogy megálljon a tõzsde zuhanása a forint elértéktelenedése, akkor azonnal mondjatok le, és azonnal írjatok ki új választást. Arra kérlek benneteket, hogy az elkövetkezendõ választáson ne csaljatok, ne használjátok fel az állampolgároktól ellopott pénzt, ne hazudjatok, de az a legjobb, ha el se indultok!

5. Ha azt akarjátok, hogy Budapest utcáin ismételten béke és nyugalom legyen, zabolázzátok meg az õrjöngõ provokátoraitokat, a beépített III/III-okat és a politikai pártokhoz köthetõ lumpen, strici, garázda figurákat.

S végül arra szeretnélek kérni, ne fasisztázzatok, ne nácizzatok, ne antiszemitázzatok, mert a végén még a magyar lakosság jelentõs része rá talál ismerni az elmúlt 18 évben szerepeket betöltött politikusokra és az õk talpát rendszeresen nyaldosó újságírókra, politikai elemzõkre, politológusokra, és a lakosság megtévesztésére szakosodott közgazdászokra.

Üdvözöllek:
Balogh Gyula
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

2008.10.24.

Reklámcsere partnerek