Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. január 5., kedd

4.208 - A Kutasi József - Politikai Hírfutár összes bejegyzése tartalomjegyzéke (2007. szeptember 10. - 2009. december 31.)

A Kutasi József – Politikai Hírfutárt a világ minden részén több tízezren olvassák, amit a statisztika nálam minden nap kimutat.
Ezt kérésre elküldöm.
Ezen kívül, 2007. szeptember 10. és 2009. december 31. között sok ezer elektronikus levelet küldtem el különböző címzetteknek.

 

Csatolás:

0.001 – 4.189

A Kutasi József – Politikai Hírfutár összes bejegyzése tartalomjegyzéke

2007. szeptember 10. – 2009. december 31.

(PDF okmány; 2 MB; megnyitáshoz ide kattintani)

A  KUTASI JÓZSEF POLITIKAI HÍRFUTÁR CÉLJA ÉS FELADATA!

Ez az írás egy ismétlés, amely szükséges, mert még mindig vannak olyanok, akik nem értik meg, hanem akadályozzák a tiszteletbeli munkámat!

Magyarországon és a világon élő magyar honfitársaimnak – meg más nemzetiségűeknek – továbbítom az igazságos tájékoztatásokat arról, ami az Anyaországban történt, történik, és történni fog!  A hazánk nagyon beteg! Csak egy radikális kormány- illetve rendszerváltás segíthet. Az idáig elkezdett átalakulást a legnagyobb erővel továbbra is folytatni kell.

Nagyon sok anyagi kérés érkezik. Nem tudok segíteni! A kérő leveleket sem hozom nyílvánosságra, mert akkor még több érkezne. Nem az a célom! A fő feladat: Mennél előbb egy új, szebb, jobb, és szabad Magyarországot alkotni, hogy az élet ott elviselhetőbb legyen.

Senki nem kért meg arra, hogy ezt a fáradtságos, idegfeszítő munkát végezzem, de csinálom a Magyarországon élő testvéreim javára, hogy legyen remény, és érezzék a változás jövetelét.

Nem vagyok költő, könyv,- vagy újságíró. Önök sokkal jobban tudják megírni gondolataikat, mint én. Írjanak, de igazságosan! Írják meg a nyolc millió lakós életét, sorsát, szegénységét, és így tovább. A többi két millió egy része a korrupciós pénzekből jól él.

Háttérben, családon belül dolgozok! Engem senki nem támogat és nem ad egy darab vasat sem. A kevés nyugdíjamból veszem el azt a kis pénzt, amely erre a feladatra szükséges. Ez így jó, mert senkihez nem kötöm magam. Mindig igazságos, becsületes, független, semleges és önálló voltam, vagyok, és maradok. Állami, kormányi, politikai, egyházi, önkormányzati, alapítványi, társulati, vagy civil szervezetek tagja nem vagyok, és nem is szimpatizálok velük.  Nem tartozok a médiához, internet figyelőkhöz, a rendőrséghez,  ügynökökhöz, titkos szolgálatokhoz, kémekhez, besúgókhoz, vagy fizetett spiclikhez.

Nem felelek a Politikai Hírfutárban megjelenő írások, képek, valamint linkelt oldalak tartalmáért, amely nem az én álláspontomat képviseli. Azért csak a szerzők vállalják a felelősséget!

A csatolás egy interaktív okmány. A bejegyzések kattintással megnyithatók, és a forrás megadásával szabadon terjeszthetők.
Szerkesztette: Kutasi József és Kutasi Daniel