Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. január 13., szerda

4.284 - Kovács János: Részletek: http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=felirlap

Von: Nemzeti Hirhalo
Gesendet: szerda, 2010. január 13. 12:49
An: Kutasi József
Betreff: Lapszemle > szerda, 2010. január 13.


Megjelent a Karpatia! E hónapban népesedési dossziéval!

A Karpatia a gondolkodó magyarok lapja, markánsan nemzeti kiadvány. Mi nem siránkozunk, hanem a megoldást, az alternatívákat keressük és gyűjtjük össze. Friss, januári számunkban

- Exkluzív interjút olvashat dr. Csath Magdolnával az idei esztendő kilátásairól, a kiút gazdaságot illető vetületeiről, sajátos, nemzeti radikális megvilágításban!
- Téglásy Imrével hazánk népesedési helyzetéről, a bölcsőkben folytatott háborúról, a győzelem lehetőségeiről, egy olyan interjúban, melynek tankönyvekben lenne a helye!
- Szegedi Csanád Jobbik-alelnökkel a brüsszeli helytállásról, a cigánybűnözés felszámolásáról, de az új nemzetközi szövetségesekről, és ősi rokonaink, a Kelet felé való nyitásról is
- Jakab Róberttel, Belecska polgármesterével az önfenntartó faluról, a szociális földprogram munkára tanító erejéről, a segélyek felszámolásáról!
- Weinber Zoltán kutatóval a II. Világháború magyar hőseiről, a zámolyi páncéloscsatáról és a mai kutatásokról
- A Palmetta zenekarral, a nemzeti rock és a népzene átütő sikerű ötvözetéről
- Nyitray Szabolcs történésszel az ősi magyarok Azerbajdzsánban megtalált emlékeiről, őstörténetünk feltárásának újabb fejezeteivel!
- Z. Kárpát Dániel elemzését a globális birodalommal szembeni védekezésről, ahol az embert csak úszadékfának tekintik...
- Szentmihályi Szabó Péter publicisztikáját a kiismert ellenségről, az SZDSZ végnapjairól, a sorstalanok nélküli sorsfordító esztendőről
- A választási rendszer átalakításának szükségszerű lépéseit, lehetőségeit, a változás reális esélyeit a nemzeti radikálisok bejutásakor, számokkal, tényekkel, a Karpatia megoldási javaslataival, az igazi rendszerváltásért cselekvők rovatában!
- Az idei költségvetés magyar hangú alternatíváját, a Karpatia hangszerelésében! Szakértőink segítségével feltárjuk, honnan lehetne óriási pénzeket visszaszerezni, és hogyan lehetne ezek segítségével feltámasztani a magyar vidéket és hazát!
- A délvidéki autonómiáról szóló dossziénkat, a valódi megoldással és a sajtó által elhallgatott veszélyekkel együtt
- Bogár László páratlan publicisztikáját az egyház felelősségéről és feladatairól, a globális birodalommal szemben folytatott harc során
- A Karpatia műhelytitkait
- A megoldást Trianonra - az elcsatolt részek magyarjainak útjaival
- Egyedülálló Kitekintő rovatunkat, a máshol elhallgatott hírek csokrával, többek között a Gárda híreivel és az első csángó rádió bemutatójával
- Páratlan beszámolónkat a klímaháborúk legújabb fejezeteiről, a koppenhágai átverésről, valamint arról, hogy miért került veszélybe az olasz tészta, a francia bor és a német sör puszta léte is
- Hazánk az ágyúcsőben: Bajnai újabb katonákat küld a nemzetközi fegyverkereskedők vágóhídjára - dossziénk leleplezi a háttérinformációkat
- Megismerheti egyedülálló életmód rovatunkat, a régi magyarok életvitelével és egészségének titkaival, testi-lelki immunrendszerünk helyreállításának lehetőségeivel. E hónapban a láz, mint egészséges, tisztító tűz szerepéről, mely különösen fontos a járványok idején!
- Eltemetett irodalmunk fejezeteit, ahol a Nyugat mítosza helyett inkább Tormay Cécile-t mutatjuk be...
- Páratlan elemzésünket Mohács hőseiről, bizonyítva, hogy még a legnehezebb időkben is születnek magyar hősök!
- A véres kard legendáját, annak mitológiai hátterével - Wass Albert üzenetével!
- Barangolásunkat a régmúltba, tündértájak regeszárnyán, az ősi néplélek szerint, e hónapban Atilla várába!
- Megemlékezünk a pótolhatatlan Pongrátz Ödönről
- Emellett megismerheti kalendáriumunkat, nemzeti könyv- és zenei ajánlónkat!

E havi, népesedéssel foglalkozó számunk nem hiányozhat otthonából!

A Karpatia egyedisége abban áll a nemzeti lapok között, hogy rendszeresen közli környezetünk tönkretételének és megmentésének dossziéját, hasznos vásárlói tanácsokat, hungarikumaink leírását, valamint értekezéseket a kiútról, a Hazatérés koráról, eleink életmódjáról, őstörténetünkről. Emellett saját műhelyünk önálló elképzeléseket is megoszt a magyarság továbbvezető útjáról, nem pedig mások cikkeit ollózzuk újra, mint számtalan hazai sajtótermék. Így írásaink döntő része teljes mértékben saját "termék".
A főszerkesztő Z. Kárpát Dániel, az EU-tanázia és a Háborúk a vízért c. sikerkönyvek szerzője!

Keresse lapunkat az újságárusoknál, a nemzeti boltokban, vagy fizessen elő a lapban található csekken! Karpatia: 1399 Budapest, Pf. 701/531, Tel: 06204188165 (minden nap 17:30 és 19:30 között).
Az alábbi e-mail címen előfizetői csekket is igényelhet, melyet kiküldünk, így Önnek a feladáson kívül semmivel sem kell bajlódnia.
karpatia@freedom.hu, http://karpatiamuhely.hu

 

         www.nemzetihirhalo.hu *************

Sztrájk előtt a vasút
2010-01-13 10:31 hírTV

Szerdán eldőlhet, mikor sztrájkolnak a vasutasok. A VDSZSZ a BKV-val vállal szolidaritást. Az érdekképviselet jelezte: az időpontot 12 órával a munkabeszüntetés előtt bejelentik. De addig még besegít a MÁV a BKV tömegközlekedésébe: az elővárosi vonalakon több szerelvényt indít, és a vonatok több állomáson állnak meg. A Volán járatai minden BKV megállóban megállnak, hogy felvegyék az utasokat, de plusz buszokat nem állít be a cég.

Erre van pénz: milliárdokért cseréli le menetjegyeit a MÁV
2010. január 13. 08:22 MNO - PL

A MÁV-Start arra készül, hogy milliárdos beruházással egyszerre valamennyi menetjegyét, pénztári és fedélzeti jegykiadó rendszerét lecseréli. A Népszabadság szerdai számában arról írt, hogy jelenleg a MÁV nagyon sokféle jegyet ad ki. A pályaudvarokon szinte kivétel nélkül hőérzékeny, bankjegy minőségű papírra nyomtatott gépi jegy van, amelyből évente nagyjából hetvenmillió fogy, ez az összes jegy körülbelül nyolcvan százaléka. (...)

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Izraelből vesz ügyviteli rendszerét a MÁV
Leszák Tamás 2010. 01. 12. 19:42:39 Napi Gazdaság

A közbeszerzési eljáráson nyertes izraeli cég egymillió euróért szállít automatizált ügyviteli platformot a vasúttársaságnak. Az izraeli Top Image Systems (TIS) nyerte meg a MÁV Zrt. 1 millió euró értékű, teljes, automatizált ügyviteli rendszerre vonatkozó közbeszerzési eljárását - közölte a nyertes társaság. (...)

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

"Botrányos az MSZP-sek titkolózása"
2010-01-12 20:25 hírTV

A péntekihez hasonlóan most sem mentek el a szocialisták a benzintender ügyében összehívott rendészeti bizottság ülésére. A Fidesz szerint botrányos az MSZP-sek titkolózása. Az ülést azért hívták össze, hogy kiderítsék: az állami pénzek miért az OMV-kutakat üzemeltető MSZP-s politikusok magánvagyonát növelik. (...)

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Almunia nem emlékezett Feri telefonjára
2010. január 13., 10:01 fidesz.hu

Győri Enikő európai parlamenti képviselő a 2006-os magyarországi eseményekben játszott kétes szerepéről kérdezte Almunia biztosjelöltet. A versenyjogi terület az a portfólió az Európai Bizottságban, ahol a tárca várományosának politikai függetlenségéhez nem férhet kétség - mondta az Európai Parlament Gazdasági és Pénzügyi Bizottsága ülésén Győri Enikő Joaquim Almunia, a területért felelős leendő biztos meghallgatásán. (...)

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Gyurcsány tagadja, hogy ő pénzeli az MDF-et
2010. január 13. 07:33 MNO - NL

Gyurcsány Ferenc volt kormányfő tagadta szerdán az MTI-nek, hogy bármilyen módon támogatná az MDF-et. Az Index kedden írt arról az MDF és az SZDSZ egyeztetései kapcsán, hogy Debreczeni József jelölését a volt miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc anyagilag is támogatta, ahogy jelentős forrásokat ajánlott fel a Szociáldemokrata Párt elnöke, az MSZP színeiben parlamenti képviselő, milliárdos Kapolyi László is. (...)

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Soron kívül tárgyalják a sukorói pert

Soron kívül, február 19-én tárgyalja a Fejér Megyei Bíróság a sukorói ügyet. A polgári pert a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. kezdeményezte Joav Blum ellen. A vagyonkezelő azt kéri: a bíróság mondja ki a telekszerződés semmisségét, állapítsa meg a feltűnő értékkülönbséget vagy azt, hogy a szerződő felek tévedésben voltak. Az ügyészség újabb szakértőt rendelt ki. (...)

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Burkolt pártfinanszírozásra készül a kormány

2010. január 13., 11:15 fidesz.hu
   
Tiltott pártfinanszírozásra készül az MSZP-kormány azzal, hogy az uniós pénzekből megvalósult fejlesztéseket a tavaszi kampányidőszakban reklámozná. A Fidesz jogi igazgatója ezzel kapcsolatban elmondta: a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) kommunikációs kampányainak megszervezésére és lebonyolítására írt ki bruttó 200 millió forintos hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzést. (...)

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Fidesz cenzúra az Echo Tv-ben?
2010.01.13, 07:30 Nemzeti Hírháló

Amennyiben helytállóak az információim, a minap tartott stábértekezleten az Echo Tv vezetése szigorúan megtiltotta a műsorvezetőinek és szerkesztőinek, hogy a Magyar Gárdát, legyen az az Új Magyar Gárda, vagy a régi - amelyet egyébként teljesen törvénytelenül oszlattak fel -, szó szerint a szájukra vegyék. Ez azt jelenti, hogy a Magyar Gárda lényegében szitokszó lett az Echo Tv-ben. (...)
Bella Árpád
Nemzeti InternetFigyelő - Nemzeti Hírháló
http://www.youtube.com/watch?v=WabvUcT93sU

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

A hazugságról, a felelősségről és a láncreakciókról /dr. Bogár
2010.01.13, 11:21 Nemzeti Hírháló

A közös nyelv
"A magyar társadalom évtizedek óta hazugságban és félelemben él, mert lelki és erkölcsi értelemben egyre negatívabb jelenségek uralják a közéletet. Ez azért veszélyes jelenség, mert öngerjesztő folyamattá válik:
aki hazudik, fél, hogy egyszer kiderül az igazság, - az állandó hazugság pedig újabb hazugságokat szül.
Ha nem lehet a dolgokat nevükön nevezni, az a közösség értelmi és erkölcsi lezülléséhez vezet./Bibó István/ (...)

 

Kedves Olvasó!

A 6 éve működő Nemzeti Hírhálóban folytatjuk a klubtagsági rendszert a további bővítések és fejlesztések érdekében. Havi 500- és 900- vagy éves 6.000- ill. 10.000- a tagdíj (a két fajta támogatási tagdíj a szolgáltatásokban és kedvezmények elérésében különböznek).

A kevesebb, mint két buszjegy árát nem a meggazdagodás miatt kérjük, hanem a hosszú ideje tartó közérdekű tájékoztató munka során történt anyagi ellehetetlenülést szeretnénk valamennyire helyrehozni.

Már csak a klubtagok kapják a teljes hírlevelet, következetesebben mint eddig. Köszönjük a megértést!

Fizetési lehetőségek:
Emelt díjas SMS
Banki átutalás
Postai utalvány
PayPal utalás (új!)

Bankszámla:
Nemzeti Hírháló Egyesület
Bankszámla: 11746108-20025081 (OTP)

Külföldről:
IBAN: HU95 1174 6108 2002 5081 0000 0000
BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB

Postacím:
Nemzeti Hírháló Egyesület
7130 Tolna, Katona József u. 10/D

Kovács János
06-70-223-8667


Részletek: http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=felirlap