Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. január 18., hétfő

4.340 - Péteri Attila Árpád: Ébredj Te is, eddig megtévesztett magyar!

Von: Péteri Attila Árpád
Gesendet: vasárnap, 2010. január 17. 22:39
An: Kutasi József
Betreff: Vona G. és Morvai K. beszéde-Videó!

 

Tisztelt Honfitársak!

 

Ajánlva az érdeklődőknek, fogadja szívesen minden igaz szívű magyar, aki HISZ a szebb jövő bekövetkeztében, a JÓZANSÁGRA fogékony nemzeti erők összefogásában, továbbá a kétharmados győzelem sikerében, a valódi RENDSZERVÁLTOZÁS beindíthatóságáért.

 

Hulljon a „férgese", a szemfényvesztő ingyenélők és siserahad kiszolgálóik szervilis hadoszlopának, szánalmas tagjai. Ébredj Te is, eddig megtévesztett magyar! Ha ember akarsz maradni a saját HAZÁDBAN, járulj hozzá az elsikkasztott nagytakarítás megvalósításához!  Láss tovább az orrodnál, ne maradj társutas a bűnben!  A megtévesztettségedből -akinek nem inge, ne vegye magára- való ráébredésed lesz a kulcsa, az ország újjáépíthetőségének! Ne habozz, csatlakozz a nemzeti erőkhöz! Ha másként döntesz, gyermekeid, unokáid sírját ásod meg, visszavonhatatlanul. Ne tedd, mert elkárhozol, ahonnan nincs visszaút!

 

S ne feledd, a véleményed, AKARATOD kinyilvánítható, egyszerűen el kell menni szavazni, ami csak rajtad múlik. (Még pénzedbe sem kerül, csupán föl kell kelni a döntés napján az ágyadból és elsétálni a szavazókörzetbe s oda X-elni, ahová kell, hogy változtathass megnyomorítottságodon). SORSOD -akár hiszed, akár nem- a saját kezedben van! Gondolkodj, ha közömbös maradsz, elpusztulsz!!!

 

Kettő a jelszónk: NEMZETI ÖSSZEFOGÁS!  (Az MSZP-SZDSZ mentes, új Magyarországért!). Ifjak, középkorúak, idősek, utolsó esélyed április hava!  http://barikad.hu/node/45097

 

Kézfogással:

 

-PAÁ- (Péteri Attila Árpád)