Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. január 18., hétfő

4.344 - Seres Mária: Jól halad Civil Mozgalom jelöltállítása, de most már munícióra - propaganda anyagokra - is szükségünk lesz.

Feladó: Seres Mária

Dátum: 2010. január 18. 3:17

Tárgy: Támogasd a CM kampányt

Címzett: Kutasi József

 

Jól halad Civil Mozgalom jelöltállítása, de most már munícióra - propaganda anyagokra - is szükségünk lesz. A függetlenségünk miatt lehetőségeink csak arra vannak és az a biztos, amit mi magunk teremtünk elő. Több ezren vagyunk immár, sokan most is aktívak és támogatják a munkánkat a lehetőségeik szerint, főleg a saját energiákat befektetve.

 

Eddig nem kértünk senkitől pénzt, mert amit tudtunk, magunk között előteremtettük, megcsináltuk vagy találtunk rá segítőt. De most tovább kell lépnünk mert felgyorsult az idő, és ha csak minimálisan is, de meg kell nekünk is teremtetni a választási kampányunk pénzügyi alapjait, hogy versenyben maradhassunk mindvégig.

Nekünk ezred annyiból kell ugyanazt elérni mint a pártoknak, de meg tudjuk csinálni. Viszont ha ezred annyi sem áll a rendelkezésünkre, akkor elég nehéz lesz...

 

Ezért ha tudsz a Civil Mozgalomra napi 30 Ft-ot szánni, ami havi 900 forint adományt jelent, és ezt most fél évre előre egy összegben el tudod küldeni, akkor máris lenne egy biztonságos gazdasági alapunk, és elindulhatnak azok a dolgok amiket elterveztünk, ami nélkül nehéz lesz jó eredményt elérni.

Ezt a pénzt átutalással a Civil Mozgalom 68800109-11077839 számú bankszámlájára kellene elküldeni, vagy postai rózsaszínu pénzesutalványon befizetni a Civil Mozgalom, 1426 Budapest, Pf. 122.

címére. A közlemény rovatba azt írd be, hogy "adomány" vagy "támogatás".

 

Ez a segítség azokra a dolgokra tud részben fedezetet adni, ami az általános kampányanyagok elkészítéséhez szükséges, és örülök, ha a Civil Mozgalom lelkes támogatói között üdvözölhetünk Téged is a felajánlásod révén.

 

Köszönettel: Seres Mária