Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. január 18., hétfő

4.347 - Bóna Mária Ilona: 1956 után mindenkit megerőszakoltak, halálra kínoztak és a hullahegyeket ledarálták a Műszaki Egyetemen a "nagyvadak" számára konstruált darálóval.

Von: Bóna Mária Ilona
Gesendet: hétfő, 2010. január 18. 06:21
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff: Van akinek teljesen hiába koptatom a billentyűzetet

 

Kedves "Dr Alex Sandor Kolozsy C.D.V.A."!

 

Önnek is teljesen hiába koptatja az ember innen Magyarországról szóló leírásaival a billentyűzetet! Teljesen hiába! Teljesen hiába írom és küldözöm az arról szóló leírásokat, hogy a magyar embert a háború után erőszakkal beterelték a (szovjet) gyárakba és a TSZ-ekbe, miután ingó és ingatlan vagyonkájától megfosztották. Ha olyan makacsul ragaszkodott hozzá, mint Ön a fajtiszta magyarságához, akkor elhurcolták a gulágba málenkíj robotra, vagy az itthon berendezett átnevelő táborokba.... Olyanokba, mint pl. amilyen Recsken is volt.

 

Több gyereket felnevelő, tisztességben megőszült özvegyasszonyoknak kellett könyörögni "nincstelenségi bizonyítvány"-ért félanalfabéta kommunista lakossági tömbbizalminál, hogy jogosult legyen orvosi ellátásra öreg napjaira!!! A gyárakba tereltek gyerekeit 20 hét után a gyári bölcsőde nevelte és ennek a nemzedéknek má elszakították a családhoz, a HAZÁHOZ kötődő MINDEN GYÖKERÉT. Helyette volt robot két munkahelyen, hogy egyáltalán legyen hol laknia és ki tudja fizetni azt a rohadék betonkalitkát, amit a szocialistának nevezett kissz lakótelepeken építettek számára. A 16 óra robot után kikapcsolódásul ott volt a lerészegedés lehetősége a GYÁRKAPUBA TELEPÍTETT ITALKIMÉRŐKBEN!!!

 

1956 után mindenkit megerőszakoltak, halálra kínoztak és a hullahegyeket ledarálták a Műszaki Egyetemen a "nagyvadak" számára konstruált darálóval. És, hogy még írmagja se maradjon a magyarokból, a saját orvosaikkal kapartatták ki asszonyaikból magzataikat, hogy ne akadályozzák őket a napi 16 órás robotolásban!!! Mostanra beözönli az országot a kínai, aki jobb rabszolga, mint a magyar, mert a kínainak eszébe sem jutna semmiféle elszámoltatás és kárpótlás...

 

Kedves Uram, ott távol a nagy idegenben! Próbálja már meg tudomásul venni, hogy 1945 után olyan lepusztításos ideológiai harc vette kezdetét, amitől mára a magyarság kipusztult magától!

 

Vegye már végre tudomásul, hogy olyan ország, hogy Magyarország már csak a térképen létezik és SENKI, AKIT A VOLT BOLSEVIK HATALOM NEM TÁMOGAT LABDÁBA SEM RUGHAT!!! AZ CSAK BEDÖGÖLHET A RABSZOLGA SORSÁBA!!!

 

Bóna Mária Ilona

 

2010/1/17 Dr Alex Sandor Kolozsy C.D.V.A <askolozsy@kolozsy.com.au>

 

Kedves Attila Árpád!

Na jó! Ez mint szép! De hol vannak a Magyar fajú képviselők is mert ezeknek nincs joguk Magyarországot képviselni, mert kinézetük, nevük után, már eleve nem a Magyar fajból származnak. " Csakis magyarul beszélő, Magyarországba született idegenek"( Mindszenty)

 

Most már itt az ideje, hogy a DNA-i leg is Magyar fajból származók is elő bújjanak a háttérből, és képviseljék népünket, az Árpád utolsó Honfoglaló törzsei leszármazottjait, mert az a szent hely, az Ősi Szúmír-Szkittya-Hun-Avar- Magyarország az övéké elsősorban születési joguk által.!!! Se nem pedig az Örmény, Germán, Tót, Szláv, Szemita, Oláh, Cigány, Néger, Ázsaiai, és Hottentotta leszármazottaké!

 

Magyaros baráti testvéri szeretettel köszöntelek: Sándor Bá.-

Dr. Kolozsy Sándor. C.D.V.A.

Szobrászművész.

www.kolozsy.com.au

 

Szabadságharcos-1956.

 

Erdélyi Világszövetség Társ- EVSZ-Sydneyi Csoport elnöke.

1981-2005.

Dr. Wass Albert-Zolcsák István, EVSZ-Társelnökök személyes ismeretségű hosszú évtizedes Nemzetközi munkatársa, az erdélyi-Romániai magyarság érdekében.

Sydney.