Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. január 19., kedd

4.358 - Magyarok Szövetsége > Hétfő, 2010. január 18.

Csillagszeműek Szentendrén

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/csillagszemuek-szentendren

Fontos eseményről szeretnék hírt adni: 2009. január 15.-én este a miskolci Fráter gimiben egy kis csoda történt. Ezen csoda kiteljesedésekor, Érpatak mintafaluként történt bemutatkozása során szívet melengető perceket élhettünk át, mi borsodi egybegyűltek, közösen a nyírségi faluból érkezett küldöttség tagjaival egyetemben.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/erpataki-mintafalu-forum

Csak rajtunk áll, hogy lesz-e a Magyarok Szövetségének hetilapja! Akár néhány héten belül! Méghozzá nem is akármilyen! Eltökélt szándékunk szerint: nagyon igaz. Nagyon szerethető. Kezdetben talán kissé csetlő-botló, aztán mind inkább lábra kapó, szilajkodó…

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/szilaj-csiko-hetilap

Dr. Darai Lajos előadása Dunaújvárosban

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/dr-darai-lajos-eloadasa-dunaujvarosban

Vukics Ferenc Pécsett

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/vukics-ferenc-pecsett

Magyar Gábor több tíz éve foglalkozik őshonos magyar háziállatok tenyésztésével és megőrzésével. Ezen belül kiemelt szerep jut a hortobágyi magyar rackáknak, melyekről elmondható, hogy az ország legnagyobb állománya van a gondozásában. Sajnos a 2009-es évben a saját földeken megtermelt széna és szemestakarmány termés nem elegendő a télre, így kénytelen takarmányt venni, melynek anyagi fedezetét a gazdaságban megtermelt hús és töltelékáru jelenti. Azonban ennek az árukészletnek jelentős részét (több mint 400 kg) január első hetében ellopták, így jelenleg pénzbevételi forrás nélkül maradt a gazdaság.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/mentsuek-meg-rackakat

Szóval Herpai Sanyi megbízott, hogy gyűjtsem össze, mennyit keresnek a buszvezetők Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában. Mindezeket hasonlítsam össze az itthoni fizetésekkel. Munkám végeztével megkért, írjam le adatvadászatom történetét, hátha valaki tud belőle merítkezni. Íme:

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/vadasszunk-adatot