Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. január 19., kedd

4.360 - Kecskeméti Magyarok Háza

Von: karpathaza.hu
Gesendet: csütörtök, 2010. január 19. 09:09
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff: Kecskeméti Magyarok Háza hírlevele

 

Kedves Kutasi József!

Lassan-lassan kimutatja a foga fehérjét az EU parlament.

Más: Szívderítő linkek

Szeretettel

Lakatos Miklós

 

Nem az életellenes törvényjavaslatokra!

 

A Jobbik a leghatározottabban elutasítja durva egyoldalúsága miatt az Európai Unió 11992. számú dokumentumának határozattervezetét, amely szerint az emberi termékenység és a népességszám növekedése fenyegeti az emberek egészségét, a szociális és gazdasági fejlődést, valamint arra buzdít, hogy a nem kormányzati szervek anyagilag is támogassák a születés-szabályozás tervezését, segítsék elő az abortusz gyakorlatát és annak korlátlan legalizálását. A határozattervezet szerint az államok törvényeinek garantálni kell a \"reproduktív jogokat\", a \"biztonságos abortuszhoz\", a \"sürgősségi fogamzásgátláshoz\" való jogot, ezzel segítve elő a családtervezést. A szöveg olyan elképesztő megfogalmazást is tartalmaz, mint a \"nemiséghez való jog\", amely egyértelműen a deviáns és aberrált \"viselkedéskultúra\" kiélésének adhat jogi támogatást.

 

A Jobbik Magyarországért Mozgalom szerint a határozattervezet - egyoldalúsága miatt - tartalmilag alapjaiban hibás, hiszen a népesedési problémákhoz pusztán gazdasági szempontból közelít, figyelmen kívül hagyva minden erkölcsi, társadalmi, keresztény és orvosetikai szempontot. A Jobbik Egyházügyi Kabinetje a család intézményének megerősítése és az élet védelme érdekében szükségesnek tartja a magzati élet erőteljesebb törvényi védelmét, segítve egyúttal természetesen a nem várt várandósság problémájával szembesülő nőket a megfelelő döntés meghozatalában. Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy az élet védelme nem elsősorban törvényi, hanem társadalmi kérdés, ezért nem törvényekkel, hanem a társadalmi viszonyok életpártivá alakításával tehetünk érte a legtöbbet.

A Jobbik felszólítja az Európai Parlament összes, határon inneni és túli magyar képviselőjét, hogy utasítsák el és ne engedjék jogerőre emelkedni a 11992. számú határozatot.

 

Mirkóczki Ádám,

a Jobbik Egyházügyi Kabinetjének elnöke

 

-----------------------------------------------------------------