Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. január 21., csütörtök

4.384 - Az Alkotmány kommentárja, Az MDF privatizálására készül Bokros? , Ma megpecsételi vadházasságát az MDF és az SZDSZ - vajon kiről nevezik el a gyereket?

*** www.nemzetihirhalo.hu *************


AZ EGY ÉS OSZTHATATLAN MAGYAR NEMZET NEVÉBEN!

kérjük az újonnan megválasztott Magyar Országgyűléstől, hogy a trianoni tragédia 90. évfordulóján, 2010. június 4-én 16 óra 30 perckor  tartsa halaszthatatlan feladatának, hogy törvénybe foglalja:
Trianont mint
1.§ A NEMZET ÖSSZETARTOZÁSÁNAK NAPJÁT

és a szétszakított magyar nemzet tagjainak a
2.§ MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁGOT

(HEGYVIDÉKI Trianon Társaság - A Nemzet Emlékezés Harangja Alapítvány)

*** www.nemzetihirhalo.hu *************


Toroczkai és Zagyva is beszáll a Jobbik kampányába

2010-01-20 13:18 barikád.hu

Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke, kormányfő-jelöltje kérte fel a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalmat (HVIM), hogy állítson országgyűlési képviselőjelöltet a Jobbikkal közösen Szeged egyes választókerületében - közölte Toroczkai László, a HVIM tiszteletbeli elnöke szerdai sajtótájékoztatóján. (...)

*** www.nemzetihirhalo.hu *************


Letölthető a Jobbik programja

A 2010-es országgyűlési választásra a Jobbik mutatja be elsőként a programját, melyet a párt mai kampánykezdetével hoz nyilvánosságra. Már a dokumentum címe - Radikális változás - is utal arra a személetmódra, a gyökeres változás szükségességére, amivel a párt eddig is hozzáállt a mai, súlyos társadalmi problémákhoz, és címéhez hűen számos eddig tabunak számító témával foglalkozik, illetve ad választ a felvetett kérdésekre. A program minden szakterületen számba veszi az elmúlt 20 év hibáit, mulasztásait, és felvázolja a Jobbik Magyarországért Mozgalom alapelveit, megoldási javaslatait a szebb jövő érdekében. (...)

*** www.nemzetihirhalo.hu *************


Ma megpecsételi vadházasságát az MDF és az SZDSZ - vajon kiről nevezik el a gyereket?


Ma este megpecsételődik az MDF-SZDSZ aberrált házasságának a sorsa. A két törpepárt nászának eredményeképpen elképzelhető, hogy az SZDSZ, mint olyan végképp megszűnik létezni és a fővárosban az MDF színeiben szabad demokraták indulnak majd. Nem baj, legalább egyszerre tűnnek el a történelem süllyesztőjében. (...)

*** www.nemzetihirhalo.hu *************


Mozgolódó exszocialisták

Új mozgalmat indítanak Pécsről kiindulva az MSZP-ből kilépett vagy kizárt tagok. A Nemzeti Demokrata Összefogás Mozgalom nem zárja ki az együttműködést a jobboldali pártokkal sem, ám az SZDSZ-szel, az MDF-fel és az MSZP jelenlegi tagjaival biztosan nem kívánnak szövetkezni. Terveik szerint minden városban lenne szervezetük. (Echo Tv)

*** www.nemzetihirhalo.hu *************


Az MDF privatizálására készül Bokros?

"Végy egy lejárt szavatosságú közgazdászt, adj hozzá két egymást korábban mélységesen utáló pártot, pár befolyásos szponzort és nevezd el Demokratikus Centrumnak! Ez a politika receptje az MDF szerint" - mondta Schiffer András, a Lehet Más a Politika (LMP) szóvivője a párt performansszal egybekötött sajtótájékoztatóján. (...)

*** www.nemzetihirhalo.hu *************


Kolompár Orbán visszaszólt

A kampány idején szünetelhetnek a büntetőügyei
2010-01-20 Magyar Hírlap

A többszörösen vádlott Kolompár Orbán OCÖ-elnök politikai támadásként értékeli a szervezeténél tartott házkutatásokat. Politikai támadásként értékeli az MCF Roma Összefogás Párt elnöke a szervezeténél tartott házkutatásokat. A büntetett előéletű Kolompár Orbán tegnapi sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a "megfizetett feljelentés" alapján indult nyomozás nem befolyásolja indulásukat az országgyűlési választásokon. (...)

*** www.nemzetihirhalo.hu *************


Kiderült! Ezért veszített a Mol az OMV-vel szemben

É. A.-Gy. J. Heti Válasz 2010.01.20. - 14:48

Találós kérdés: miként lehetséges, hogy bár a Molnak több településen van töltőállomása, mint az OMV-nek, mégis a kutak jobb eloszlása döntött az osztrákok mellett? Sehogy. Kivéve, ha rosszul írják ki a pályázatot. Már csak az a kérdés, hogy vétlen mulasztás vagy szándékos összejátszás miatt bukott el - Európában szokatlan módon - a nemzeti olajcég a hazai állami tenderen. (...)

*** www.nemzetihirhalo.hu *************


Az (orosz) zsidó maffia világszervezete
2010. január 20. - 14:51 Jövőnk.info

A világ maffia történetében az átlagemberek szemében az olasz maffia a legismertebb. Eleve az elnevezés is innen származik, de az hollywoodi filmek hatása is ez az ismert. Mára azonban ezt a nézetet meg kell változtatni. Ma a világ legnagyobb maffia bűnszervezete a zsidó maffia, melynek a legmagasabb vezetői mind orosz zsidók, tehát nyugodtan mondhatjuk, az orosz zsidó maffia. Ez a maffia, még ha bizonyos helyeken össze is ér a bankár és egyéb zsidó pénzügyi körökkel, nem azonosak azokkal. Ez nem a fehérgalléros zsidó bűnözés, hanem az igazi alvilágból nőtte ki magát. Az olasz maffia óvatos, még keresztényi alapokon állt belső normákkal rendelkezett. Persze ez sem riadt vissza a gyilkosságoktól, erőszaktól. Az zsidó maffia azonban ezerszer brutálisabb, méretében ezerszer nagyobb, bűnei mértékéhez képest az olasz maffia csak kifutófiú. (...)www.nemzetihirhalo.hu *************


Építő erő Wass Albert szavaiból

2010, január 19 - 22:17 MSZ

A Kárpát-medence és a világ magyar közösségei idén februárban is összefognak, hogy több mint egy napon át tartó közös felolvasással megidézzék Wass Albert hagyatékát. Idén először más szellemóriásainkat is segítségül hívunk, tehát a magyar irodalom egészéből kívánunk meríteni. (...)
Hegedűs Gergely András
Magyarok Szövetsége - Debrecen

*** www.nemzetihirhalo.hu *************


Az Alkotmány kommentárja
Népszabadság 2010. január 20.


Közjogi méltóságok mutatták be tegnap az Alkotmány kommentárkötetét az Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetemen. A kiadványt - amelyet Sólyom László akkori alkotmánybírósági elnök ötlete alapján, 2003 óta készült, s Jakab András szerkesztésében most jelent meg a Századvég Kiadó gondozásában - az államfő mérföldkőnek nevezte. (...)

*** www.nemzetihirhalo.hu *************


Erdélyi EP-képviselők összefogása az Európai Parlamentben
Az Európai Parlament Erdélyi Magyar Képviselőcsoportjának közleménye

Az Európai Parlament Erdélyi Magyar Képviselőcsoportjának Sajtószolgálata az alábbi közleményt jelentette meg 2010. január 19-én Strasbourgban: - Az Európai Parlament Erdélyi Magyar Képviselőcsoportja a mai napon Strasbourgban megtartotta idei első ülését, melynek alkalmával a következőkben egyeztek meg. (...)*** www.nemzetihirhalo.hu *************


Beáldozott MSZP-sek
Mikor követik a nagyhalak - még minddig sokan hisznek nekik

Andráska Gergely, Balázs Tamás, Benedek Fülöp, Bujnóczki Sándor, Csonka Gábor, Deme Gábor, Gyarmati Mihály, Hámori Csaba, Hering Gyula, Hunvald György, Kabai Károly, Kaszab Csaba, Karakasev Anna, Kemecsei Árpád, Kodela László, Kövecses Gábor, Kulcsár Attila, Lados István, Nyékes Béla, Orbán István, Pénzes Sándor, Pintér István, Szabados József, Szabó Gábor, Szabó Loránd, Szarvas Attila, Tocsik Márta, Vadai Ágnes, Vadász János, Verók István, Walter Dezső, Weiszenberger László, Zusclág János

Andráska Gergely: A pécsi MSZP-s politikust befolyással üzérkedés okán egy év tíz hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte 2,5 millió forint pályázati pénz felhasználásával összefüggésben a Pécsi Ítélőtábla.
(...)