Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. február 21., vasárnap

4.702 - A Szilaj Csikó első két száma elektronikus formában jelenik meg, letölthető a világhálóról, szabadon terjeszthető - méghozzá ingyenesen /...

Itt a Szilaj Csikó! Tudja meg az egész világ!



Kedves Szövetségesünk! Immáron több mint hetven munkatárs vállalkozott arra, hogy segít megszületni és életben tartani ezt a hetilapot, a Szilaj Csikót. Ingyen! Bebizonyítva azt, hogy nem csak önző, haszonleső emberek élnek Magyarországon. S több mint százan rendelték már meg a lapot – ugyanezért.

Amint egyikőjük a levelében megírta: „Ott voltam tavaly március 21-én a Hősök terén, néztem a TV-ben, hogy a ’tanácsköztársaságra emlékezett a tömeg’… Érzékelem az agyonhallgatást, félretájékoztatást. Ugyanez vonatkozik Bösztörpusztára is. Pedig annyira nemes a cél, tiszták az emberek! Nyáron be kívánok lépni a hitelintézet és valamelyik alakuló szövetkezet tagjai közé is. Bár több időm lenne, hogy munkámmal is segíthetném az ügyet. De sok kicsi sokra megy…”Sok kicsi, bizony, sokra megy nekünk is!

A sok önkéntes segítésből tudott megszületni, íme, a Szilaj Csikó hetilap, a legeslegelső száma! Ám egyelőre csak elektronikus formában! Ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni, tágítani kell a megrendelői, előfizetői kört. Csak erre építve bátorkodunk majd nekivágni a nyomtatott lap – főleg a terjesztése – jóval göröngyösebb útjának! De nem kell megijedni a feladat nagyságától! Hiszen mindenkinek csak egy kicsit kell hozzátennie!

A Szilaj Csikó első két száma elektronikus formában jelenik meg, letölthető a világhálóról, szabadon terjeszthető – méghozzá ingyenesen s játszi könnyedséggel, csupán néhány kattintással. Aki szívügyének tekinti, hogy a Magyarok Szövetsége minél tágabb körben hallathassa hangját, minél többeket érintsen meg a magyar nemzetért, a magyar sorsért felelősséget érző szemléletével, világlátásával, az ne sajnálja megtenni ezt a néhány kattintást...

Terveink szerint a 3. számtól kezdve a Szilaj Csikó elektronikus változata is csak előfizetés ellenében olvasható, a nyomtatott változat havi 1000 Ft-jával szemben havi 750 Ft-ért. Aki a nyomtatott változatra befizetett előfizetését az elektronikus változatra szeretné átváltani, villámpostán küldjön értesítést munkatársunknak az msz.szilaj@gmail.com címre, vagy telefonáljon a 06 1 359 9155, ill. a 06 30 350 9037 számon. Akik viszont továbbra is csak a nyomtatott Szilaj Csikóra kíváncsiak, azoknak megértését kérjük amiatt, hogy e feladat megoldása még további előkészítést és erőfeszítést kíván tőlünk. Leghamarabb március 5-én tudunk nyomtatott formában megjelenni.

Kedves Szövetségesünk! Akkor katt a logóra, s ha tetszik Neked, tudja meg az egész világ!

Varga Domokos György
főszerkesztő


http://www.magyarokszovetsege.hu/sites/default/files/images/szilajlogo.JPG