Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. február 26., péntek

4.743 - Sajnos még mindig nagyon sokan vannak "kis Hazánkban" akik jót nem tudnak, vagy nem is akarnak tenni, netán szemellenzősen csak egyfelé látnak.

Von: Csonka Ernőné
Gesendet: péntek, 2010. február 26. 20:48
An: Kutasi József
Betreff: 4.740 - A Jobbik még meg sem született, akkor amikor Kutasi József egy NEMZET PÁRT támogatására buzdította az olvasók táborát.

 

Tisztelt Kutasi József Úr!

 

Harsány László levelére egy gondolattal reagálnék. Sajnos még mindig nagyon sokan vannak "kis Hazánkban" akik jót nem tudnak, vagy nem is akarnak tenni, netán szemellenzősen csak egyfelé látnak. Sokaknak örömet szerez,  másokat bosszantani, elmarasztalni, netán kérdőre vonni, de eszükbe sem jut még álmukban sem, hogy valakinek annyit mondjanak: köszönöm.

 

Én most helyettük megteszem és megköszönöm Önnek Kutasi Úr (József), amit önzetlenül, minden ellenszolgáltatás nélkül tesz, mert ezt valóban csak hazafias érzelemmel, nemzeti elkötelezettségből lehet tenni. Kérem ne szegje kedvét, ne veszítse el hitét az emberekben, és főként ne gondolkodjék azon (mint ahogyan ez a gondolat már felmerült Önben), hogy beszünteti önként, önzetlenül vállalt segítő tevékenységét, az elfogulatlan tájékoztatást.

 

Kívánok Önnek és Családjának jó egészséget!

Köszönettel: Csonka Ernőné