Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. március 1., hétfő

4.788 - Kapható a magyar kokárda > Magyarok Szövetsége > 2010. március 01.

Kapható a magyar kokárda

 

Március 15. számunkra nemzeti ünnep. Az 1848-ban kitört forradalomra és a forradalom hőseire emlékezünk az országszerte megtartott ünnepségek által. Ilyenkor kokárdát illik tűzni a kabátunkra, mellyel a hősök emlékének adunk tiszteletet.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/magyar-kokarda-es-ami-moegoette-van

Nagy izgalommal töltötte el kicsiny kis csoportunk minden tagját, hogy jön hozzánk a vezetőnk, Vukics Ferenc. Lázasan készülődtünk, mindenki kivette a részét abból, hogy minél több emberhez tudjuk eljuttatni a hírt, hogy létezünk, hogy segítő kezet nyújtunk.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/lakossagi-forum-zajlott-dabason

Tarsolyosok XIII. Országos Találkozója 2010. március 13. napján szombaton 12 órától 21 óráig a Budakalászi Faluházban: 2011 Budakalász, Szentendrei út 9. a Budakalász-Lenfonó HÉV megállótól 5 percre.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/tarsolyosok-xiii-orszagos-talalkozoja

Szombati kitűnő programra hívunk, várunk benneteket: 2010. március 6. 19:00 órakor Ismerős Arcok Nemzeti Zenekar és Simó József WASS ALBERT-estje lesz Szanyban.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/gyor-moson-sopron-megyei-programok

Magyarok Szövetsége Fejér megyei Szervezete a Fejér megyei 3. választókörzetben induló valamennyi országgyűlési képviselőjelölt számára közös lakossági fórumot és sajtótájékoztatót rendezett a dunaújvárosi Polgármesteri Hivatal „C” szárny színháztermében, 2010. február 26-án, az országgyűlési képviselőjelöltek bemutatkozása és programjaik ismertetése-ütköztetése egymással, illetve választóik véleményével témakörben.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/beszamolo-fejer-megye-3-valasztokerueleti-kepviseloi-forumarol

Kedves Fejér megyei választók! Írjuk fel ezt a napot a Nagykönyvbe! Fejér megyében, Székesfehérvárott, az Öreghegyi Közösségi Házban 2010. február 27-én a Fejér megyei Magyarok Szövetsége által „Mondd, Te kit választanál?” címmel szervezett országgyűlési képviselőjelöltek meghallgatásán és sajtótájékoztatóján a várva várt ígéret, a történelmi áttörés lehetősége megszületett.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/%E2%80%9E-valasztokkal-szerzodnek%E2%80%9D-%E2%80%A6

Hej, Darócok, Darócok!

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/hej-darocok-darocok

Elkészült a 2010 éves tervezett program, kis erdélyi körúttal, Csíksomlyóra a búcsúra:

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/hat-nap-erdelyben-csiksomlyoi-bucsun