Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. március 5., péntek

4.851 - Magyarok Szövetsége 2010. március 05.

Fejér megyében még feléhez sem érkezett a "Mondd, Te kit választanál" lakossági fórumsorozat, de 4 körzetben máris áttörés született az országgyűlési képviselők visszahívhatóságának kérdésében! A választóik előtt megjelent országgyűlési képviselőjelöltek mindegyike egyértelműen állást foglalt abban, hogy felszámolandónak tekinti a mai törvények szerinti "szabad mandátum" intézményét!

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/fejerben-egyre-toebb-kepviselojeloelt-szerzodne-valasztoival

Keresünk olyan magánterületeket, amelyek alkalmasak óriásplakátok kihelyezésére: kellően nagy forgalmú utak mellett vannak és jól láthatóan elhelyezhető ott egy óriásplakát.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/oriasplakat-helyszinek

Tavaszköszöntő Magyarok Vására Érden

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/tavaszkoeszoento-magyarok-vasara-erden

Hamarosan elkészül a Magyarok Szövetsége Programjának oktatással foglalkozó fejezete, melyet első ízben március 17-én, 15 órakor mutatnak be Egerben. A Nevelési-Oktatási Tagozat által kidolgozott, több mint 40 oldalas dokumentumot a Szent Hedvig Kollégiumban tartott Pedagógus Fórumon, a Heves megyei pedagógus társadalom részvételével ismerteti a Tagozat.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/egerben-bocsatjak-vitara-eloszoer-nemzeti-erdek-program-elkeszuelt-oktatasi-fejezetet

Csudaszarvassal a Kárpát Hazában

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/csudaszarvassal-karpat-hazaban

A Pilis-Hargita vándorai (Debrecen) kezdeményezése nyomán szerveztük meg Kecskeméten a felolvasó napot Wass Albert tiszteletére. A Fáklyás Pince Borozó adott helyet és örültünk, hogy a magyar kultúra és a magyar bor ily módon összekapcsolódhat.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/beszamolo-kecskemeti-wass-albert-felolvasonaprol

A Magyarok Szövetsége "Fejezzük be házainkat!" címmel programot hirdet.

Azt szeretnénk "tető alá hozni", hogy azoknak az embereknek, akik nagyon sokat tesznek a közösség érdekében, ezért se idejük, se pénzük nincs befejezni saját házukat, a közösség segítsen ebben.

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/fejezzuek-be-hazainkat