Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. március 5., péntek

4.853 - Magyar Nemzet Ígéretbehajtó Bizottsága

Von: Halász József
Gesendet:péntek, 2010. március 5. 15:15
An: Kutasi József
Betreff: Magyar Nemzet Ígéretbehajtó Bizottsága

Magyar Nemzet Ígéretbehajtó Bizottsága

A fizetett, neoliberális pártok olyan anyagi és médiafölényben vannak, hogy elkerülhetetlen egy kizárólagosan magyarságellenes erőkből álló helytartóság Magyar Országgyűlés név alatt történő megalakulása, a demokráciát meggyalázó, esélyegyenlőtlenség és félrevezetés jegyében megtartott választás következményeként. Véget kell vetni annak, hogy a pártok húsz éve tartó hazugság-sorozata elérje célját és a magyarság áldozata legyen a megbukott világtörténelmi korszak haláltusájának.

Ezért a Szent Korona Tagok Pajzs Szövetsége létrehozza  a Magyar Nemzet Ígéretbehajtó Bizottságát,

amelynek feladata a parlamentbe került pártok vezetői és képviselői minden tevékenységének ellenőrzése és szavazatainak, kijelentéseinek összehasonlítása a párt választási programjában tett ígéreteivel. Az ellenőrzés kiterjed arra is, hogy a helytartósági tagok szavazatai, kijelentései alapján mennyire volt megalapozott (feltételekkel alátámasztott) a helytartóság részét képező pártok választási programja.

Természetesen ellenőrizni fogjuk azt is, hogy a helytartóság pártjainak képviselői mit nyilatkoznak, és hogyan szavaznak az Európai Parlamentben. Eddig nem az EU-nak Szabad Államok Európájává történő átalakulásáért végezték munkájukat, hanem a diktatórikus szövetségei állam működését segítették elő, legfőbb egy-egy következmény látványos kifogásolását tették meg, „szkeptikusan”

Az MNÍB működésének célja, hogy ellensúlyozza a képviselők jelenlegi, demokrácia-ellenes jogállását, a „szabad mandátumot”, és érvényesítse a választók akaratnyilvánítási jogát. Ezzel előkészítjük az erre kidolgozott Munkaterv szerint a Szent Korona Értékrend gondolkodási módját (paradigmáját) érvényre juttató Alkotmányozó Nemzetgyűlést, amire belátható időn belül törvényszerűen sor fog kerülni.

Az MNÍB tagja a Szent Korona minden olyan tagja, aki felelősséget érez Nemzete és családja sorsáért. Azok, akik vállalták a fáradtságos felelősséget, a Szent Korona tagok Pajzs Szövetségének jelöltségét, természetszerűen bizonyították Küldetésük iránti elkötelezettségüket, éppúgy azok is, akik az ország minden választókerületét képviselve eljuttatták kopogtatócédulájukat a Pajzs Szövetségnek. (Ez a tény a teljes médiazárlat és pénzhiány mellett már siker, függetlenül az országos listaállítás lehetőségétől.)

Az MNÍB annak a 600 ezer embernek az igazát bizonyítja tényszerűen, akik 2003-ban az EU csatlakozás ellen szavaztak. A neoliberalizmus fizetett pártjainak ígéretei azért lesznek beválthatatlanok, mert - a Lisszaboni Szerződés hatálybalépésétől Európai Egyesült Államokká vált - EU függetlenségünket minden területre vonatkoztatva (jogszabályalkotás, gazdaság, önkormányzatiság, védelem) elvette (ennek bizonyítékát a 12 pont és az EU-sarc bizonyítékai adják).

A Szent Korona tagok Pajzs Szövetségének 2010. március 6-i rendezvényén (16 óra, PÜSKI-MASSZI Könyvesház, Budapest IX. kerület Tóth Kálmán u. 33.)

Tényekkel alátámasztva, dián kivetített bizonyítékokkal mutatom be, hogy miért nem fogadható el semmilyen körülmények között az a gondolkodási mód, amit a neoliberalizmus gyarmatbirodalma, az EU kényszerít ránk, és a Szent Korona Értékrend miért irányító gondolkodási módja az új világtörténelmi korszaknak.

Aki úgy gondolja, hogy nemcsak előadásnak, vagy lakossági fórumnak nevezett megmondó-esteken tudja kifejteni álláspontját, hanem ellenvetések mellett is be tudja bizonyítani, hogy miért nem szabad kilépnünk az EU-ból, azt szeretettel kérem, vállalja a nyilvános vitát!

Tehát találkozunk holnap a Ferencvárosban azért, hogy elkezdődjék Magyarország Újjászületése!

Kelt Szegeden, 2010. március 5-én.

Tisztelettel:

dr. Halász József,

a Pajzs Szövetség elnöke