Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. március 6., szombat

4.861 - Charles Sucsan, Montréal, Kanada: Ha ilyesmire nincs lehetősége, akkor ne higgyenek Orbán állításának és jól gondolják meg kire érdemes szavazni.

Von: Nemzeti Hirhalo
Gesendet:szombat, 2010. március 06. 17:54
An: Kutasi József
Betreff:
A választások alkalmával a politikai pártok a legcsiszoltabb stratégiákat vetik be

Figyelmeztetés!

A választások alkalmával a politikai pártok a legcsiszoltabb stratégiákat vetik be a közvélemény meggyőzésére, hogy hatalomra jussanak. Ezek közül a Fidesz az akinek már gyakorlata van és ismerik a választóknak hangulatát, amely tudvalevőleg teljesen elfásult a nagy pártok nemzetellenes magatartásuk véget, amit törvényhozás.igazol. Azok közül említve a legfontosabbakat. Az EU-ban való belépés, olvasatlanul a szerződés elfogadása, Ugyan úgy a NATO-ban. A kettős állampolgárság ellen való döntés, A Lisszaboni szerződés szintén olvasatlan elfogadása. A Multi vállalatok kedvező adómentesség, A közvagyon idegen kezekre és volt kommunistáknak való átutalás ellenérték nélkül, sok esetben háborús kártérítés ellenében. A jogtalan alkotmány módosítása, a Trianoni kérdés teljes elhallgatása. A kivonulás az ülésező Országházból, amikor egy képviselő kért egy perces megemlékezést a Trianoni Tragédia végett. A leszakított területi magyarság teljes elhanyagolása, lovat adva a szomszéd országoknak a magyarság elnyomására. A szociális biztosítások lecsökkentése, stb., stb. Lehetne sorolni minden olyan döntést, ami igazolja a magyar nemzet telejes tönkretételét lelkében és gazdasági erejében.

Ennek ellenére a Fidesz tájékoztató hálózatának sikerült félrevezetni a magyarság nagy-részét, hogy mint Jobboldalinak mondott párt a magyarság érdekeinek szolgálatában áll és ha hatalommal újból megbízzák, kétségtelenül nemzeti érdekeket fog szolgálni. Ugyan akkor szavazó polgárok nem ismerik egyáltalán a Fidesz nemzetközi kulisszák mögött való működését, amivel biztositja az Imprematurát a kormányzásra a nagyhatalmaktól.

Ennek tudatába nem lehetünk naivok: Trianon óta a nyugati nemzetközi közösség nem enged Magyországon nemzetérdekű, vagyis ahogy ordibálja a külföld - "nationalista" kormányt.

A probléma pedig az, hogy azt kívánja a magyarság és most már még jobban, mivel a csőd szélére vitte az országot az Országház.. Ez a nagy dilemma az EU kancelláriákban, nem beszélve az USA-át és annak fő partnerjeit.

Ha már pedig ez a helyzeti felmérés, akkor érthető, hogy a jobb oldalon megjelent a Jobbik párt, amely meglepő támogatást kapott nemzetérdekü programjával, azaz veszélyes konkurencse lett a Fidesznek a következő választások alkalmával.Ennek kivédése érdekében a Fidesz meglepő nemzeti igéretekkel szép lassan eláraztotta a közvéleményt, mint példáúl az elszakított területi magyarságnak sorsásval való foglalkozási akaratát, azzal a hazug ürügyel, hogyha hatalomra kerül, az autonómiákat elfogadják az EU tagság államai is. Ennél egyik legérzékenyebb kérdés felvetésével és alaptalan igérettel hitegtetni az elszomorított magyarságot az elszakított területeken és a csonka országban a legalaptomaosabb igéret, amire semmi bizonyíték nincs, hogy ezt az EU államok magukévá tették.

Tehát az üres igéretek lassú elterjesztése megy, amivel sajnos sokakat meggyőznek elfeljtve, hogy a Fidesz az előző kormányzásukban halomra szegték meg igéreteiket és okulva a múltból, ugyan így lesz, ha újból hatalomra kerülnek.

Persze a probléma ki legyen akkor a következő kormány, aki a magyarság őszinte nemzeti érdekeit teszi előtérbe? Erre sajnos nincs válasz és ezt tudja a Fidesz is, ha csak a Jobbiknak programja olyan vonzó lesz, hogy megérdemli a nép bizalmát. Baloldalon a szocialista eszmék gyakorlatát pedig a szocialista pártok teljesen lejáratták. Magukat átöltöztetve a liberális kizsákmányoló vad kapitalizmus támogatásával és nemzetellenes politikájukkal. Ebben a realitásba a jövőbe való nézés kétségtelenül elszomorító és végül is, a magyarság legfontosabb érdeke megakadályozni pusztitását, amit a Fidesz továbbra is közvetetten folytat majd a háttéri szövetségeseinek vazulus szolgálatába. Ennek megakadályozása egyik legmegfoghatóbb módszere a kis gazdasági közösségek kialakítása, amelyek elkerülik a globalizáció multik és bankárok diktatúráját. Tehát visszavenni a kis közösségek hitelképességét, amit kisajátitottak a multik a leg machiavelsistább eszközökkel. A fenmaradásnak ez a feltétele, mert csak így lehet kivárni ma a nyugati globalizació pénz és gazdsaági rendszer összeomlását, amelynek megujúlása elkerülhetetlenül keletröl fog jönni a keleti hatalmak világpolitikai irányításának kezükbe való vételével. Addigra a magyarságnak erre fel kell készülnie, mert a nyugatban való reménykedés csak csalódást okozott a magyarságnak ezidáig és abban való további reménykedés és felsorakozás a most már világosan látható végpusztalását okozza, mert ezt döntötték Trianon előtt, amikor a nyugati hatalmak halálra ítélték a magyarságot. Aki ezt nem látja az vétkezik a nemzete ellen.

Ami pedig az autonómiák lehetőségének ígéretét illeti jó lenne erre valamiféle igazolást szerezni az idegen hatalmaktól, mielőtt felül az elkeseredett magyarság Orbán eddig üresnek látszó ígéreteinek.

Ha ilyesmire nincs lehetősége, akkor ne higgyenek Orbán állításának és jól gondolják meg kire érdemes szavazni.

Charles Sucsan
Montréal, Kanada