Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. március 14., vasárnap

4.951 - Balogh Béla: Választ személyesen Vona Gábortól várok, nem pedig mint eddig, a titkárságától.

Von: Balogh Béla
Gesendet: vasárnap, 2010. március 14 09:16
An: Kutasi József

Betreff: Tisztelet Vona Gábor Úr!

 

Tisztelet Vona Gábor Úr!

 

Nagy Erin, a Jobbik korábbi alelnök írását olvasva számtalan kérdés vetődik fel remélhetőleg nem csak bennem, hanem más, az önökben bízó és támogató emberekben is.  Nagy Ervin állításait olvasva leginkább arra keresek választ, milyen szálak fűzik a Jobbikot a Fideszhez? Milyen Moszkvai kapcsolatokat ápol és tart fent? Az elmúlt hetekben többször lehetett hallani, hogy a Jobbik egyes vezetői korrupciós ügyekbe keveredtek, ami megerősíti Nagy Ervin állításit.

Úgy gondolom, jogom, jogunk van megismerni az igazságot. A feltételezett kapcsolatot a munkásőrök, kispályás szocis vállalkozókkal, politikai kalandorokkal.

 

Azt tanácsolnám a félreértések elkerülése végett, hogy a Jobbik vezetősége határozatban kötelezze a vezetőket, leginkább a képviselő-jelölteket arra, hogy a választásokat megelőzően tegyenek közzé önéletrajzot magukról, politikai pályafutásukról. Továbbá tegyenek vagyon nyilatkozatot, ami alapul szolgálhatna a hirtelen gazdagodás figyelemmel kisérésére. Nem négy év múlva, hanem mindjárt az elején.

 

Nem ártana tisztázni a Kuruc.info és a Jobbik kapcsolatát a nyilvánosság előtt, hiszen köztudott, hogy nevezett portál Novák Előd, a Jobbik alelnökének vezetésével folyamatosan gyűlöletet kelt az emberekben, ellene több rendőrségi eljárás van folyamatban. Érdemes lenne a Jobbik anyagi helyzetét nyilvánosságra hozni, hiszen mint hallottuk a nemzeti jelképek árusításából jelentős pénzösszeget említ Nagy Ervin. Ugyan akkor a IX. kerületi választások alkalmával felröppent a hír, hogy Szegedi Csanád kampányára 50 millió forintot kaptak. Egyetlen egyszer sem olvashattunk a Jobbik hírportálon arról, hogy egyes rendezvényeken milyen anyagi támogatások folytak be. Nem kérdéses, hogy majd minden rendezvényen volt támogatásgyűjtés.

 

Nincs szándékomban támadni Önöket. Egyszerűen bizalmunk megelőlegezése függhet bizonyos tények megismerésén a választásokat megelőzően. Nem szeretnénk ismételten csalódni, mint már annyiszor. A dolgok tisztázásával mindenki nyugodt lelkiismerettel küzdhet tovább.

 

Választ személyesen Vona Gábortól várok, nem pedig mint eddig, a titkárságától.

 

Üdvözlettel:

 

Balogh Béla elnök,

Magyar Nemzetért Mozgalom

 

A Jobbik már nem az a párt, aminek látszik

Kitálal a volt alelnök: pénz, karrier, manipuláció

Nagy Ervin, a Jobbik korábbi alelnöke három év hallgatás után vállalta a nyilvánosságot. Folytatás > Tovább > Érkezett egyéb írások