Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. március 14., vasárnap

4.958 - Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya



Von: charles sucsan (Kanada)
Gesendet:
vasárnap, 2010. március 14. 19:48
An:
Kutasi József
Betreff: Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya

 Tisztelt Címzettek,

 Ezt az alapvető feljelentést az itt csatolt szervezet tette, melyet nem csak a bírósági feljelentése tesz fontossá, hanem az angol szöveg terjesztésének lehetősége, ami rámutat a Magyarország igazi helyzetére. Ideje, hogy a világ tárgyilagos emberei megismerjék azt.

Ennek a szövegnek széles terjesztése segíthet elhárítani azokat a sok hazugságot, amiket terjesztenek az ébredező magyarságról. Tessék elküldeni az országuk képviselőinek, médiáknak szervezeteknek, egyéneknek és befolyásos politikai és társadalmi személyiségeknek ahol élnek.

 Charles Sucsan, Montréál Kanada

 Üdvözlöm!
Köszönöm észrevételét,de a feljelentést angolul adtam be. Az angol szöveg a Magyarok Felelős Nemzeti Kormányának honlapján olvasható.
www.nkp.hu Kérem lehetősége szerint minél több angol nyelvű portálnak szíveskedjék elküldeni.
Köszönettel, Kásler Árpád
.

 



 

 A Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya a nemzetet végromlással fenyegető történelmi időszakban alakult azzal a céllal, hogy a nemzet alkotóit az együttélés jövőbeni szabályait meghatározó alkotmányozó tanácskozásra hívja, és az új Magyarország megalakulásáig a közrendet és a közbiztonságot fenntartsa.

Nyilvános működésének kezdete az alábbi:

Felhívás!


A Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya (MFNK) felszólítja az ország állampolgárait, hogy azonnali hatállyal függesszenek fel minden, a hatalmon lévő nemzetáruló kormány által működtetett, idegen érdekeket szolgáló közhivatalok, bankok, adóhatóság, műsor- és energiaszolgáltatók részére teljesítendő befizetést!