Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. március 18., csütörtök

4.987 - Elneveztem a falut Halál falvának.

From: Timar Imre (Svédország)

Date: 2010. március 18.
Subject: Re: 70%-os a SZEGENYSEG! Re: Cenzúra és egyebek
To: Kutasi József

Ez annyira szépen hangzik, hogy nem lehet igaz. Antall engedett a zsarolásnak és ezt az állapotot örökölték az utána következők. Orbán Viktor példaképének tekinti Antallt, ezt többször kijelentette.
 
Az ország nem önellátó, tehát a gazdaság nem zárkózhat be légmentesen. Olyannyira mélyen megvagyunk szállva egyrészt a régi rend öröksége és összeköltetése révén, másrészt az idegenség által, hogy ez a nép nem értené meg, ha egy külső retorzióból kifolyólag tovább csökkenne az életszínvonala.  Nagyon szépen hangzik, hogy fizessék meg az egészségügyi dolgozókat, rendőröket, tűzoltókat és mindenkit, de ugyan miből?
Október-november hónapokban voltam Magyarországon. A szomszédom két 80 éves házaspár fűtetlen szobában alszik 12-15 fokos szobahõmérséklet mellet, mert nem bírják fizetni a gázszámlát. Sokan szégyenlik a szegénységüket és inkább letagadják. A falu demográfiai mutatója több évre visszamenõleg évi 20 halott  1(egy) újszülött. Elneveztem a falut Halál falvának. Nem gúnyolódás ez, hanem keserű valóság.
Kádárék beetették a népet a nyugati kölcsönökből, aztán eliszkoltak. Miféle rendszerváltás az, hogy egyetlen füles el nem csattant?
Ez ami van a jelenlegi Magyarországon, a kommunista rendszer dorbézolása. A renszerváltásnak egyetlen nyertese lett; a kommunisták.
Milliárdos KISZ titkárok és sortüzes pribékek leszármazottjai. Unokák csinálnak karriert a nagyapjuk kommunista és hóhérsegéd múltjából.
 
Végre kell hajtani a rendszrerváltást.
                                                                    T.I.