Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. március 18., csütörtök

4.988 - Obendorfer Árpád: Puhák vagytok fiúk!

From: Obendorfer Árpád

Date: 2010. március 18.
Subject: Puhák vagytok fiúk!
To: KUTASI József de <antal@jozsef-kutasi.de>,

Nehezen hiszem, hogy teljesen ép szellem és lélek lehet, ha valaki azt mondja a FIDESZ-nek, hogy "fiúk, felelni fogtok az elmúlt húsz évért" . Felelni fog az ellenzék is, amely csendben tűrt - mondják.
 
Akkor a csendes tűrés fogalmába belefér az, hogy minden nap ott voltak a Kossuth téren és 30 - 40.000 emberrel egészítették ki naponta a  "forradalmárok" 12 - 15 fős csapatát. Tűrték, hogy Juhász leantiszemitázza őket, de azért elballagtak a bíróságra és beszereztek neki egy érvényes papírt arról, hogy rágalmaz és hazudik, hogy ócska. Bár ez nyilvánvaló volt, de papír is kell róla.
Tűrték a kordont is, de azért elmentek és saját kezükkel szétszerelték és elhordták. A kelptokrácia nyolc éves országlása alatt sem "integrálódtak" mert volt ott egy vezető - valami Orbán - aki odafigyelt. Ha nem sikerült volna megőrizni a FIDESZ - KDNP érintetlenségét, most semmi remény nem lenne. 
 
Morvaí Krisztina netán azt kifogásolja, hogy nem ragadtak utcakövet, a proletárok fegyverét ? Mert ha igen, akkor a vágyaikat, álmaikat illetően összejöttek a bolsevik maffiával, annak is a Török Zsolt-szerű  legaljával.
 
"Puha vagy Jenő" hangzott a "B" közép felől, de azt mindenki értette. A FIDESZ csapatban focizók, ha annyira voltak puhák, mint az áldott emlékű  Dalnoki Jenő, akkor nincs nagy baj.
 
Obendorfer Árpád