Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. március 18., csütörtök

4.989 - HÁZIK ZOLTÁN: NEM MARGINÁLIS KÉRDÉS!

From: <szerkesztoseg@karpatiharsona.info>

Date: 2010. március 18.
Subject: Válasz: Választások margójára - NEM MARGINÁLIS KÉRDÉS!
To: Kutasi József


TISZTELT CÍMZETTEK:
nem szokásom így és ilyen formában válaszolni a címzetteknek - viszontválaszként.

A Kárpáti Harsona rendszeres frissítés alatt, megtekinthető:
http://karpatiharsona.info

Tisztelettel
HÁZIK ZOLTÁN
nemzeti önazonosságunk védelmezője
Kárpáti Harsona
alapító főszerkesztő, laptulajdonos
=======================================
Idézet ("Dr.Téglásy Imre"
Kedves Iványi Sándor!
Amiért AZ EMBEREK 2010-ben NEM SZAVAZNAK A FIDESZ-RE című, egyébkéngondolatébresztő összeállításából néhány "apróság" azért akkor is hiányzik, ha lényeges mozzanatokról is szó esik benne. Például az, hogy a címáben "a magzati élet védelméről" ájtatoskodó voltaképpen a magzatgyermekek elpusztításában folytatódó népírtást legalizáló törvényt a ma ötgyermekes pártelnök néhány évvel ezelőtti büszke kérkedése szerint: " a mi szakértőink dolgozták ki, adták át Pusztai Erzsikének, aki aztán a kormány javaslataként terjesztette elő."
 
Meglehet, ez a mozzanat nem ismert a közvélemény előtt, de a vonatkozó törvény felülvizsgálatkor 2000-ben azzal söpörték le a "magzatvédők"-kel való akár legkisebb mértékű együttműködést is, hogy "most ez nem időszerű, majd a választások után."  Bár a szlogenek most arról szólnak, hogy ITT AZ IDŐ!, én azért attól tartok, az eddig hatmillió magzatgyermek halott dacára voltaképpen most sem jön el az az idő, amikor a tegnapi "kollegista" mag, a maholnapi régi-új hatalomgyakorlók időszerűnek
tartanák e népirtás lefékezésének napirendre tűzését, mert akkor saját régi, nemzetellenes hatalomgyakorlásuk tényeivel kellene mindenekelőtt szembe nézniük. Félreértés ne essék: az SZDSZ (MSZP) kifejezetten és közvetlenül heródesi és nemzetellenes politikusait az anyaméhben indított háború, a magyar "babacaust" bűnöseiként kellene bíróság elé állítani!
 
Az ezen  párt által is gyakorolt, és politikailag korrektnek minősített beszédmód (mégha retorikai teljesítményekre e témában is képes) így szakad el az erkölcstől és az általuk uralt nemzet legmélyebb és legigazibb érdekétől, az életben maradás parancsától. Az a körülmény, hogy programjukban szerepel "a demográfiai lejtmenet megállítása", ne tévesszen meg senkit: ha eddig se hatalmon , se ellenzékben nem fájt, ezután miért ájna nekik az az abortuszdiktatúra, mely  napi 120-150 magzatgyermeket és termékenységében szintén több száz megcsonkított anyát vet  majd a maholnap újra narancsszínbe öltöző abortuszdiktatúrának áldozatul?!
 
Molnár Oszkár kegyvesztettsége az én olvasatomban csakis arról szól, hogy merészelt megpendíteni egy tabutémát: szerencsétlen honfitársainknak azt a heródesi politikai által kiprovokált kényszerét, melyben szpültenedő gyermekeik elpusztítására és/vagy megcsonkítására kényszerülnek. (Bár január 6-án Emese Érdeméremmel tüntette ki az Alfa Szövetség, az eseményről némán hallgatott a FIDESZ-sajtó. Azért íme itt a róla szóló laudáció: Ez az igazi összeesküvés: nem sub rosa, hanem sub aborto!
dr. Téglásy Imre
abortusztúlélő
9 gyermek édesapja