Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. március 19., péntek

5.007 - „Ígéretbehajtó Szemle”

From: Czeglédi N. József (Kanada)

Date: 2010. március 19.
Subject: Az Ígéretbehajtó Bizottság működni fog
To: Kutasi József

Bokros Lajos, Mesterházy Attila, Orbán Viktor és Vona Gábor részére

Tisztelt Miniszterelnök-jelölt Urak!

Tisztelettel közlöm Önnel, hogy a Helytartótanács (a Lisszaboni Szerződés hatályba lépése előtt: Parlament) minden határozathozatali folyamatát ütköztetni fogjuk a pártok választási ígéreteivel. Ezt pártfüggetlenül, szervezet nélküli, önkéntes munkaként végezzük.

Munkánk eredményét „Ígéretbehajtó Szemle” címmel terjeszteni fogjuk, azzal a céllal, hogy a választók megtehessék a megfelelő lépéseket önmaguk érdekeinek védelmére.

Az Önök fizetett pártjai a választási előkészület során, az adófizetők pénzéből szerzett anyagi fölényükkel visszaélve, minden demokratikus elvet megsértettek, így – a média aktív közreműködésével – lehetetlenné tették, hogy a választók megismerjék az Önök valódi célját, a neoliberalizmus továbbéltetését.

Az Önök leleplezését jelentő, a pártok programjait elemző összeállítást „Négy változat egy témára” címmel nyilvánosságra hoztam (http://szksz.com/Osszehasonlito.pdf), és ígéretbehajtó munkánk alapjaként terjeszteni fogjuk, azért, hogy a választók tisztában legyenek az igazsággal: amennyiben elmennek választani, vakon szavazhatnak, mert Önök közül bárki is jut hatalomra, ugyannak a célnak a megvalósításáért fog ténykedni: a neoliberalizmus továbbéléséért, ami Nemzetünk számára elviselhetetlen terhet jelent.

A programok tényleges üzenete az, hogy Önök a választók megtévesztésével szerzett, a jogrendszer igazságtalanságát bizonyító szabad mandátumukkal ugyanúgy fognak a választók érdeke ellen munkálkodni, mint ahogyan azt húsz éven át a mindenkori országgyűlési képviselők tették.

Ha a társadalom nem ébred fel, és nem szembesíti Önöket választási ígéreteikkel, és ennek következményeként nem használ fel minden eszközt arra, hogy félrevezetésükkel szerzett hatalmukat megtörje, önmagát kárhoztatja pusztulásra.

Ezért önvédelmi kötelességünket teljesítjük, amikor tényekkel bizonyítjuk, hogy Önök méltatlanok a választók bizalmára.

Természetesen az „Ígéretbehajtó Szemle” minden számát elsőként a Helytartótanács tagjai fogják megkapni. Ne lepődjenek meg azon, hogy a választók megvonják Önöktől a becsapásukkal szerzett bizalmat, és ennek kifejezésére azt az eszközt fogják használni, amit a legalkalmasabbnak ítélnek érdekeik érvényesítésére.

Kelt Szegeden, 2010. március 19-én.

Tisztelettel:

dr. Halász József,

6701 Szeged, Pf. 2443., +3630/6163894, halasz.jozsef@szksz.com