Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. március 22., hétfő

5.050 - "A jövőnk rovására vásárolták meg a nép jóindulatát"

From: Nemzeti Hirhalo <hirhalo@fw.hu>
Date: 2010. március 22.
Subject: - ''A jövőnk rovására vásárolták meg a nép jóindulatát''
To: Kutasi József <antal@jozsef-kutasi.de>
***********

"A jövőnk rovására vásárolták meg a nép jóindulatát"

2010. március 22., 12:02 fidesz.hu

A nyolcévi rossz kormányzás tönkretette az országot - olvasható a Professzorok Batthyány Körének hétfői közleményében. A szervezet úgy véli: a jövőnk rovására vásárolták meg a nép jóindulatát, elsőkből utolsókká tettek bennünket, és közben megtépázták az ország becsületét.

A Professzorok Batthyány Köre szerint a közjavak rovására tágra nyíltak a kiskapuk és a vesztegetés csatornái. Tombol a kormányzati felelőtlen ostobaság, ezt a rendszert a média sugallta látszat, a felkorbácsolt gyűlölet és a közéleti kiábrándultság ideig-óráig stabilizálni tudta, sajnos mindez megteremtette a maga bárdolatlan jobbos ellenpólusát is - olvasható a közleményben.

Mára karnyújtásnyi közelségbe kerültünk a változáshoz, a rombolásban élenjárók utolsó mentsvára, ha a csalódottakat sikerül a szavazástól eltántorítaniuk, az ellenzékre szavazókat pedig megosztaniuk - vélik.

Ne hagyjuk magunkat! - szólítottak fel. A Professzorok Batthyány Köre szerint minden felelősen gondolkodó embernek látnia kell, hogy azt a civilizált társadalmat, magyarságot, európaiságot, amelyet nemzetünk nagyjai mindig is képviseltek, és amelynek tiszteletére a magyar családokban a gyermekeket hagyományosan nevelik, csak a megosztatlan polgári középerő képes megvalósítani.

A szervezet szerint ezért fontos, hogy menjünk el szavazni, és mindkét szavazatunkat az egyedül kormányképes mérsékelt polgári erőre adjuk. Teremtsünk ezáltal biztonságos, boldog jövőt magunknak és utódainknak! - szólított fel a Professzorok Batthyány Köre. (MNO, OS)