Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. március 22., hétfő

5.051 - Szövetség Televízió - a Nemzetünket egyesítő média

Szövetség Televízió – a Nemzetünket egyesítő média

2010. február 7-én elindítottuk a televízió kísérleti adását az Interneten. Jelenleg is közvetítünk érdekes híreket, melyek más médiában nem, vagy nem ilyen formában jelentek meg. E mellett folyamatosan indulnak a műsoraink, ahogy az eszközeink ezt lehetővé teszik. Már sugárzunk mesét, hírt adunk rendezvényekről, készítünk a magyarságot érintő riportokat, illetve folyamatosan dolgozzuk fel az elmúlt 10-15 évben összegyűlt előadásokat és videó anyagokat.

A 24 órás adásban a következő témák megjelenését tervezzük:
- Általános politika (államigazgatás; gazdaság, mezőgazdaság, kereskedelem, civil dolgok, stb.)
- Hírek (Napi hírek, időjárás, kitekintés más média anyagaira, stb.)
- Kultúra (Magyarság, Irodalom, Fotó, Film, Oktatás, Zene, Erkölcs, Sport, Vallás, stb.)
- Életmód (Család, Bárka program, Környezetvédelem, Egészségvédelem, Kertészkedés, stb.)

Igyekszünk olyan műsort összeállítani, ami megmutatja a magyarság erősségeit, és segít megtalálni az egymáshoz vezető utat. Mert minden nemzet annyira erős, amilyen erős az egyes emberek nemzet tudata, amennyire összetart az egyik ember a másikkal.

Apáink még tudták, hogy ha baj van, akkor együtt kell a gátra kiállni, de azt is tudták, hogy baj nélkül is lehet egymást segíteni. Még nem is olyan régen, 20-30 éve, ha egy gyerek elsírta magát, akkor a környéken levő felnőttek többsége úgy érezte, hogy segítenie kell és segített. És most? Sokan legfeljebb körbenéznek, hogy hol a gyerek édesanyja, vagy édesapja. Legfeljebb egy rosszalló pillantás.

Célunk, hogy a Nemzet ismét erős és egységes legyen. Hogy a nemzeti összetartozás erősebb legyen, mint az egyes kis csoportok ereje.

A fenti célok érdekében már többen részt vesznek a napi munkában. Azonban gyorsítanunk kell. Gyorsítani, hogy a nemzettudat hamarabb erősödjön meg, mint ahogy az országunk kikerül a kezünkből. Itt az idő, lépni kell. Mindenkinek. Mert nem kiálthatunk rosszat senkire, se politikusainkra, se másra, ha nem teszünk semmit. Akkor sem kiálthatunk, ha teszünk, mert akkor már nem lesz miért, mert megtesszük, amit kell. És ez a cél. A kiabálás helyett a céltudatos cselekvés.

Gyere és segíts talpra állítani a Nemzetünket!

A Nemzetünk létezik. A magyarság létezik. Mi magunk vagyunk az. Mi, közösen alkotjuk az egészet. Mindannyiunk támogatása kell, hogy talpra álljunk és megerősödjünk. A Nemzet kérdésében nincsenek pártok, csak a Nemzetünk létezik.

Segíts talpra állni. Segíts eszközökkel, adományokkal, a munkáddal, hogy ezt az üzenetet el tudjuk a Nemzetünk minden tagjához juttatni! Pár emberre vetítve a költségeink igen magasak. Egy alapszintű stúdiókamera 1 millió forint. És ilyenből még kellene 3 db. De ha van 1.000 ember, aki már látja, hogy segíthet, akkor akár 3.000 Ft adománnyal is nagyban hozzájárulhat a fenti célok eléréséhez.

Most van szükségünk a segítségedre. Most kell lépned.

A céljaink nyíltak, tiszták és jó szándékúak. Támogasd ezt a munkát! Írj e-mailt, hogy miben tudsz segíteni. Villanyszerelőre, mérnökre, asztalosra, kétkezi segítőkre van szükségünk a stúdió befejezéséhez. Filmesekre, vágókra, operatőrökre van szükségünk minden magyarlakta településen. Eszközöket kell beszerezzünk.

E-mail címünk: msz.szovetsegtv@gmail.com Kísérleti adás: http://www.szovetsegtv.hu

Kérünk, pénzbeli támogatásod ide fizesd be:
64700076-30100385-00000000 Dunakanyar Takarékszövetkezet;
tárgy: Adomány a Szövetség TV részére

Támogatásod a Nemzetünk nevében köszönjük:
Szövetség TV csapata