Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. augusztus 20., péntek

6.058 - Köszönjük szépen a forradalmat, Orbán Viktor! Budapest, 2010. augustus 20.

From: Farkas Éva
Date: 2010. augustus 20.
Subject: Köszönjük szépen a forradalmat, Orbán Viktor!
To: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>

HIHETETLEN! A Jobbik rendezvényéről hurcolták el az új főkapitányt

Javában tart a Jobbik augusztus 20-ai rendezvénye a margitszigeti nagyréten. A rendezvényt sikerült most is megzavarnia a rendőröknek.

A rohamrendőrök a semmiből, célirányosan, óriási erőkkel érkeztek a helyszínre, mindenkin átgázoltak, és Magyar Nemzeti Gárda új főkapitányát, a terepszínű nadrágban, fekete pólóban álldogáló Ináncsi Józsefet megragadták és elhurcolták.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke, és Staudt Gábor budapesti főpolgármester-jelölt, információszerzés céljából felvette a kapcsolatot a rendőri biztosítás parancsnokával. A rendőrök alkotmányt, emberi jogokat és erkölcsöt felrúgva elvezették, autóba tuszkolták és elhurcolták Ináncsi Józsefet.

Itt tartunk ma, 2010-ben, a nemzet ünnepén. Az embernek törni-zúzni, és ordibálni volna kedve, de ezt akarják elérni. Hogy addig provokáljanak bennünket, amíg a kezünkbe nem ragadunk valamit.

Köszönjük szépen a forradalmat, Orbán Viktor!

Ébresztő magyarok!

"Ne tagadd meg a fajt miből eredtél, lángoló vért miből születtél, a föld mely éltet s eltakar, ha magyarnak születtél, hát maradj MAGYAR ! "  http://magyarigazsag.euroweb4you.eu
 http://www.magyarorszag-szep.hu/   http://www.vilagradio.hu/   http://www.magyarvagyok.com/videok/listak/