Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. augusztus 6., szombat

10.225 - Immár harmadszor rendezi meg a Magyarok Szövetsége Kunszentmiklós-Bösztörpusztán a Magyarok Országos Gyűlését.

www.nemzetihirhalo.hu *************
Ismét ellepik a magyarok Bösztörpusztát
2011, augusztus 4 - 22:54 Magyarok Országos Gyűlése - MSZ

Immár harmadszor rendezi meg a Magyarok Szövetsége Kunszentmiklós-Bösztörpusztán a Magyarok Országos Gyűlését. Az elmúlt években ez az önkéntes felelősségvállaláson alapuló rendezvény Magyarország legnagyobb ingyenes szabadtéri rendezvényévé nőtte ki magát. Tavaly kétszázezer, a megelőző évben negyedmillió látogatója volt a találkozónak.


A 2011. augusztus 12-15. közötti eseményen a magyar emberek megmutathatják hagyományaikat, szokásaikat, múltjukat, jelenüket, jövőbeli terveiket, valódi önmagukat.

A Magyarok Országos Gyűlése sajátossága, hogy csak magyar termékek és a magyar műveltség értékei mutatkoznak meg a nagyközönség előtt. Az előző évekhez hasonlóan a rendezvény legszínpompásabb műsorszáma a "Történelmi élőkép" megelevenítése lesz, amelyben a több száz gyalogos és lovas hagyományőrző mellett az idén kiemelkedő szerepet kapnak a gyermekek.

A rendezvény egyik legfontosabb feladata, hogy az összmagyarság testi, lelki, szellemi értékei és az azokat közvetítő emberek találkozhassanak egymással. Több száz előadó, múzeumok, magyar találmányok, kiállítások, mesesátor, gyermekfoglalkoztató, versenyek, koncertek, kézműves vásár teszik valódi családi kikapcsolódássá a bösztörpusztai eseményeket.

További információk a www.bosztorpuszta.hu oldalon.