Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. augusztus 8., hétfő

10.241 - Tauzin Krisztina > KÉRDEZEM: EZEKRE MENNYI A KISZABHATÓ BÜNTETÉS?

Bank - Rablás...

Milyen érdekes fintora a mai magyar törvénykezésnek, hogy mi történik, ha valaki végső elkeseredésében a bankba megy (fegyvernek látszó tárggyal) megfenyegetve az ott dolgozó "megnyúzlak zrt-s" alkalmazottakat, mert ugye zömében csak fegyvernek látszó tárgy van a kezükben és nem a móri mészárlásra gondoltam...
Gondoljunk bele, mennyit is kap egy "bankrablási kísérletért" a nyomorult, aki elkeseredésében ruccan be egy kis lóvéért a pénznyelő fiókba, hogy a családja ne vesszen éhen... Mennyit talál és mi a büntetés ezért? Pénzt ugye nem találhat - üres kézzel távozik, miért is? Itt a bibi, hiszen a virtuális pénzt nem lehet elrabolni, vagy tévednék? NEM!
Lássuk ezért a nesze semmi fogd meg jól akcióért a szerencsétlen, mennyi büntetést is kap: legalább 8-10 év fegyházbüntetést, továbbá vagy 20 évre eltiltják a közügyektől stb... Nem okozott kárt... nem halt meg senki... nem lett egy életre megnyomorítva egyetlen "megnyúzlak zrt-s" sem!

Nos, akkor lássuk a másik oldalt, a "megnyúzlak zrt-ket", azaz a bankokat:
Műller "úr" szavait idézve: "senkinek nem tartottak fegyvert a fejéhez, hogy hitelt vegyen fel"...
Valóban nem, de zömében nem is azért vette fel több millió ember a hitelt, hogy dőzsöljön, hanem építhessen, a családjának otthont teremtsen. Vagy esetleg rákényszerült, mert nem volt más lehetősége, hogy megszabaduljon esetleg valamilyen állami adósságtól... Valóban nem tartottak fegyvert a fejükhöz...
DE! ÁTVERTÉK ŐKET! NEM KICSIT-NAGYON!

Államilag támogatott ítéletet írtak alá! Milyen ítéletet? A teljes kisemmizést, az alapvető emberi jogoktól, a lakhatástól való jog elvétele a szellemi és fizikai leépülést a megaláztatást az élethez való jogtól való teljes megfosztás! Soroljam még? Ugye nem kell!
Amikor államilag támogatva dönti el a "független" bíróság minden család kisemmizésére a behajtást a hiénák javára, amikor ez által csöpp gyerekek és idős emberek kerülnek utcára... Amikor a teljes kisemmizést terminátor seregek segítik, államilag támogatva... állig felfegyverzett terminátorok üldözve kis gyerekeket órákon át... Emberek vetnek véget az életüknek, mert nincs tovább... (természetesen ezt is megmagyarázták - nagyon meleg van)
AMIKOR A HIÉNÁK BETEG KIS GYERMEKET TENNÉNEK KI AZ UTCÁRA, AKINEK AZ ÉLETE FÜGG AZ OTTHONÁTÓL...

Mi van itt? Meddig van bőr a képükön ehhez asszisztálni? Mennyi vér és szenvedés tapad a kezükhöz ezeknek a család és gyermekgyilkosoknak?

KÉRDEZEM: EZEKRE MENNYI A KISZABHATÓ BÜNTETÉS?

Családok, akik teljes megaláztatásnak vannak kitéve és nem tudni mikor "szakad a cérna"...

Tauzin Krisztina