Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. augusztus 9., kedd

10.264 - Dr. Halász József levele > Országgyűlési Elnök Úr!, Miniszterelnök Úr!, Köztársasági elnök Úr! és Tisztelt Uraim!

From: Vattay Szabolcs

Date: 2011. augusztus 9.
Subject: Felszólítás az ország jelenlegi vezetőihez
To: Kutasi József Antal

BÁRMENNYIRE IS KOMOLYTALANNAK TŰNIK EGYESEK SZÁMÁRA AZ ALÁBBI KIÁLTVÁNY, DE EZT VEGYE VÉGRE MINDENKI HALÁL KOMOLYAN! MOST MÁR TÉNYLEG ÉLETRŐL ÉS HALÁLRÓL VAN SZÓ! ELÉRKEZETT AZ IDŐ, AMIKOR SZÍNT KELL VALLANIA MINDENKINEK! -- AMIT TOVÁBBRA IS LEHET HALOGATNI, DE A MULASZTÁS IS UGYANOLYAN NAGY BŰN, MINT A TEVŐLEGES BŰNELKÖVETÉS.
----- Original Message -----
From: JH 
Sent: Tuesday, August 09, 2011 12:21 PM
Subject: Felszólítás az ország jelenlegi vezetőihez

Felszólítás az ország jelenlegi vezetőihez

 

dr. Kövér László úr, a Magyar Köztársaság Országgyűlésének elnöke,

dr. Orbán Viktor, a Magyar Köztársaság miniszterelnöke,

dr. Schmitt Pál, a Magyar Köztársaság elnöke

részére

 

Tisztelt Országgyűlési Elnök Úr!

 

Felszólítom, hogy kezdeményezze a Magyar Köztársaság Országgyűlésének feloszlatását.

 

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

 

Felszólítom, hogy oszlassa fel a Magyar Köztársaság Kormányát.

 

Tisztelt Köztársasági elnök Úr!

 

Felszólítom, hogy - a jelenlegi alkotmányos rendelkezés (1949. évi XX. tv. 28. § (5) bekezdés) értelmében - az Országgyűlésben képviselettel rendelkező pártok képviselőcsoportjai vezetőivel közölje a jelenlegi hatalomgyakorlás bukásának tényét.

 

Tisztelt Uraim!

 

Felszólítom Önöket arra, hogy a hatalom gyakorlásának jogosítványát 2011. augusztus 21-én 19 órakor ténylegesen és formálisan adják át a Nemzeti Egység Napja rendezvényen a nép által a helyszínen közvetlenül választott Átmeneti Nemzeti Tanácsnak.

 

Indoklás

 

A globális világválság annak a liberális-kapitalista rendszernek a hatása, amelynek 1989. óta, a választók folyamatos megtévesztésével – tehát a választói akarat érvényesülésének hazugság által történt megsértésével – a mindenkori parlamentbe került pártok a magyar társadalomra kényszerítettek.

Meg kell jegyezni, hogy ezzel a diktatúra egészének létjogosultsága szűnt meg, hiszen annak szocialista-kommunista változata után az annak helyébe lépő liberális-kapitalista formának is „befellegzett” – Soros György szavaival. (A két rendszer azonos gyökerűségével kapcsolatban hivatkozom Bibó István: „A kapitalista liberalizmus és a szocializmus–kommunizmus állítólagos kiegyenlíthetetlen ellentéte” c. tanulmányára.)  

 

Annak a közvetlen oka tehát, hogy a magyar társadalom a jelenlegi helyzetbe jutott, a hatalomgyakorlók önmaguk által hozott törvényeinek folyamatos megsértése, amelyhez a jogalkalmazó szervezetek segédkeztek (ld. Központi Nyomozó Főügyészség Nyom. 44/2007. sz. határozata).

A folyamatos jogsértés különösen a két joghelyekre vonatkozik:

1. Közérdekű adatok megismerési joga (1949. év. XX. tv. 61. § (1) bekezdés) – „privatizációval” elért ország-vagyon átruházás, a „befektetések” (vagyis a bankok és a multinacionális cégek) tényleges hatása, az államadósság felhalmozódása és (jelenlegi) átváltása az ország tulajdonlását átruházó állami kötvényre stb.

2. A választás, a népszavazás és a népi kezdeményezés rendje elleni bűncselekmény elkövetése (Btk. 211. § e) bekezdés) – a NATO- és az EU-csatlakozásra vonatkozó népszavazás, valamint az országgyűlési képviselőválasztások alkalmával, részben a tények ellenkezőjének hangoztatásával (vagyis hazugsággal), részben az ígéretbeváltás kötelezettsége szabályozásának elmulasztásával.

 

Ezekkel a cselekményekkel lelki és szellemi erőszakot követtek el, amely anyagi következményeivel együtt a magyar társadalom jelenét és jövőjét veszélyezteti, vagyis az Országgyűlés és a Kormány a hatalmat erőszakkal gyakorolja, amivel szembeni törvényes fellépés mindenkinek joga és kötelessége az 1949. évi XX. tv.  2. § (3) bekezdése szerint.

 

Jelen felszólítás ezt a békés, törvényes, jogos és kötelező fellépést jelenti.

 

Következmény

 

1. Amennyiben Önök a felszólításnak nem tesznek eleget, akkor minden felelősséget magukra vállalnak a magyar társadalomra kényszerített (Rákóczi szavaival) „szenvedhetetlen iga” továbbszorításával - természetes módon és törvényszerűen - kiváltott beláthatatlan következményekért.

 

2. A felszólítás elfogadásával lehetőséget adnak a magyar társadalomnak arra, hogy békés eszközzel hajtsa végre a szükségszerű gondolkodási mód (paradigma) váltást, amelyet a Szent Korona Értékrend alkalmazása jelent, amely a közszabadság teljes megvalósulása, mert az államalapító magyarság és az államalkotó nemzetek kizárólagos hatalomgyakorlási- és tulajdonlási joga által biztosított teljes önellátásra (autarkiára) épül, a kínálat által manipulált kereslet helyett.

 

Jelen felszólítást nyilvánosságra hozom, azzal a céllal, hogy – azt elfogadva – minél többen csatlakozzanak hozzá.

 

Kelt Szegeden, 2011. augusztus 9-én.

 

Tisztelettel:

 

Dr. Halász József,

jogász, számítógép programozó, szakrevizor

(6723 Szeged, Szilléri sgt. 49/a. 30/6163894, drhalaszjozsef45@gmail.com)