Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. január 20., péntek

11.770 - Dr. Eva Maria Barki: Hungaria semper libera - Una et eadem libertas

Egyetemes magyar nyilatkozat 
A MAGYAR SZENT KORONA NEVÉBEN! 

Hungaria semper libera - Una et eadem libertas 
Ez az egyetemes magyar nyilatkozat ma hajnaltól már olvasható a washingtoni elemzők által látogatott alanti amerikai portálon is 
http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=93575 

Az alapvető szabadság- és önrendelkezési jogok Magyaroszágon több száz éve az alkotmány tagadhatatlan részei. Ezeknek a jogoknak a megsértése a történelem folyamán újra és újra felkelésekhez és forradalmakhoz vezetett amelyek hosszú távon mindig impulzust adtak egész Európának. Utoljára 1956-ban a kommunista diktatúrának és a pax szovjeticá-nak rántottuk le az álarcát és ezzel megindítottuk ennek összeomlását. 

1989-ben szétvágtuk és kinyitottuk a vasfüggönyt egy akkor számunkra sokat igérö szabadság felé. Nagyot csalódtuk. A megigért "új európai ház"-ban eddig csak a pincében kaptunk helyet, szabadság helyett diktatorikus kényszert, biztonság helyett aggasztó kétséget, jog helyett hazugságokon alapuló igazságtalanságot. Európai értékek ürügyén megaláznak, megsértenek, kirekesztenek bennünket és megkérdöjelezik a demokratikus jogainkat. 

Ismét védekeznünk kell. Le kell rántani az új, láthatatlan diktatúrának és a "Pax Americána"-nak " az álarcát, ameddig még nem késö. "A kezdet kezdetén kell védekezni". Tudjuk, hogy ez a harc sokkal nehezebb mint a páncélosok elleni volt. A fegyverünk csak a szó, a jog, az erkölcs és az európai értékek. Ami azért nehéz, mert nem mi, hanem az Európai Unió szenved demokrácia deficitben. Ki vagyunk téve minden önkénynek, mert az Európai Unió a mai napig nem tett eleget a kötelezettségének és még mindig nem csatlakozott az Emberi Jogok Európai Egyezményéhez, hogy ne lehessen felelösségre vonni az uniós szervezeteket az Emberi Jogok Európai Bíróságán. 

Nem mi távolodtunk el az európai értékektöl, hanem a brüsszeli hatalomcentrum. Nem mi tagadjuk meg a demokráciát, hanem az európa úniós szervezetnek hiányzik a demokratikus legitimáció. Üldözik a nyelvünket, bántalmazzák a nemzetrészeinket! 

Európa gazdasági, politikai válságban és erkölcsi romlásban van. Nem így képzeltük el az új Európát! 
Egy új Európát kell felépítenünk. 
Egy olyan Európát, amely nem centralisztikusan, hanem polycentrikusan van felépítve. 
Egy olyan Európát, amely visszatér a keresztény gyökereihez és értékeihez, egy olyan Európát, amelyben a szuverén nem a pénzoligarchia, hanem a nép és a nemzet !!! 
Egy olyan Európát, amelyben tiszteletben tartják a népek demokratikus akaratát. 
Egy olyan Európát, amelyben minden nép az alapvetö szabadságjogokkal, elsö sorban az önrendelkezési joggal élhet, amelyet a Polgári és Politikai Jogok Nemzetközi Egyezségokmánya és a Gazdasági, Szociális és Kulturális Egyezségokmánya az 1. Cikkben így definiál :"A népek szabadon határozzák meg politikai rendszerüket és szabadon biztosítják gazdasági, társadalmi és kulturális fejlödésüket." 

Csak az önrendelkezés és állami szuverenitás alapján lehet Európát szabadságban és igazi békében megalapozni. 
Nem engedhetünk a zsarolásnak és kényszernek ! 
Nem szabad félnünk, vállalnunk kell a kihívást ! 
Soha nem szabad feladni az önrendelkezést, önelhatárolódást és önbecsülést ! 

Dr. Eva Maria Barki  

Rechtsanwalt Landhausgasse 4

A-1010 Wien, Austria

E-mail:  barki@lawvie.at

 

MAGYARORSZÁGI KÖSZÖNET.

Kedves Kolléganő ! Teljes szívvel és minden erőnkkel csatlakozunk a  fenti nyilatkozatodhoz. Egyben köszönetünket fejezzük ki töretlen igazságérzeted és magyarság szereteted eme nagyszerű kifejezéséért. Mi magyarok – a világ legbecsületesebb  szabadságszerető nemzeteként - nem tartjuk fel a kezünket senki előtt sem!   Úgy tűnik,hogy  valakik  vérfürdőt akarnak rendezni a mi saját hazánkban idegen érdekek szolgálatában hogy a helyünkre üljenek. Ha ez megtörténik, akkor lángba borul az egész világ. Mi akkor is helytállunk és kiállunk a magyar nemzet törvényes kormánya mellett, miként 1956-ban tettük az akkori amerikai elnök becstelen árulása ellenére is.  Amikor  1989 júliusában együtt küzdöttünk az amerikai Kongresszusban a román diktátor ellen , nem sejthettük, hogy 2012-ben az amerikai „  Szabadságszobor „ igyekszik majd a kommunisták és liberális szövetségeseik  uralmának a visszaállítása érdekében  orvul  ledöfni bennünket .De mi csak azért is  „Istenben bízunk! „  És szárazon tartjuk a puskaport!  

Dr.Nagy László ügyvéd

Magyar Királyi Szent László Lovagrend

kormányzója.

e-mail:dr.nagy@t-online.hu

Forrás: Dr. Nagy László