Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. április 3., kedd

12.402 - Magyarország Kormánya > Bemutatkozott a nők munkaerő-piaci helyzetének javításáért felelős miniszteri biztos

Feladó: Magyarország Kormánya

Dátum: 2012. április 3. 17:18
Tárgy: Magyarország Kormányának hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu



Magyarország Kormányának hírlevele 2012-04-03
Orbán Viktor: a kormány elkötelezett, hogy a Kúria visszaköltözzön régi épületébe

A kormány elkötelezett abban, hogy "a Kúria a régi fényében ragyoghasson", ezért készen áll megtalálni annak módját, hogy a Kúria minél hamarabb ismét a régi épületét használhassa - fogalmazott a miniszterelnök kedden Budapesten, a Kúria másfél évszázaddal ezelőtti visszaállítása alkalmából tartott teljes ülésén.

Bemutatkozott a nők munkaerő-piaci helyzetének javításáért felelős miniszteri biztos

Szalai Piroska munkája lesz, hogy azonosítsa a nők foglalkoztatásának bővítése előtt álló akadályokat, és programokat dolgozzon ki a helyzet megoldása érdekében. A miniszteri biztos kedden, a Nemzetgazdasági Minisztériumban tartott sajtótájékoztatón mutatkozott be.

Matolcsy György levele Olli Rehnnek

A mai napon Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter a 2011. évi költségvetési hiányszámmal kapcsolatban levelet írt Olli Rehnnek, Európai Bizottság gazdasági és pénzügyekért felelős biztosának.

A nap képe

Az Erzsébet-program második pályázata keretében gyermekek számára szerveznek nyaralást az Erzsébet Táborokba - jelentette be Soltész Miklós szociális államtitkár Gál András Levente kormánybiztossal közösen tartott keddi sajtótájékoztatóján (Fotó: Horváth Ernő)